Käyttöliittymä Saksanseisojakerholle

käyttöliittymä Saksanseisojakerhon jalostuskatselmukseen

Saksanseisojakerho ry on perustettu vuonna 1943. Tällä hetkellä Suomen Kennelliittoon kuuluvan rotujärjestön jäsenluku on noin 2600. Vaikka kyse onkin metsästyskoirista, on jäsenistöstä naisia noin 20 %.

Aluksi rotujärjestön edustamat koirat olivat joko lyhyt- tai karkeakarvaisia saksanseisojia, mutta nyt valittavana on jo 27 erilaista mannermaista kanakoirarotua, joihin rekisteröidään vuosittain yli 800 pentua.

Saksanseisojakerhon tarkoitus on ylläpitää ja kehittää mannermaisia seisovia lintukoiria metsästyksen monitoimikoirina ja edistää kanakoiraharrastusta Suomessa. Kerho järjestää roduilleen näyttelyitä ja katselmuksia sekä kanakoirien erikoiskokeita (KAER) ja kilpailuja. Kerho ohjaa rotujensa jalostusta sekä pyrkii torjumaan niiden terveydentilaa horjuttavia perinnöllisiä vikoja.

Mannermaisten kanakoirien harrastajia on Suomessa nelisen tuhatta.

Junkkari-katselmus on Saksanseisojakerhon suurtapahtuma, joka järjestetään vuosittain syyskuun loppupuolella Lapualla. Junkkari-katselmuksen tarkoituksena on nuorten koirien kokoaminen pentueittain samaan kokeeseen niiden luontaisten metsästystaipumusten ja ulkomuoto-ominaisuuksien selvittämiseksi jalostustyötä varten. Junkkariin ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki tapahtumahetkellä 9 – 24 kk ikäiset mannermaiset kanakoirat, jotka SKL-FKK tai sen tunnustama ulkomainen kenneljärjestö on hyväksynyt. Kukin koira voi osallistua Junkkariin ainoastaan kerran.

Käyttöliittymä reaaliaikaiseen tulospalveluun

Artio on tuottanut Saksanseisojakerholle käyttöliittymän jalostuskatselmuksen tulosten reaaliaikaiseen syottämiseen. Jalostuskatselmus on osa Junkkari-tapahtumaa. Myös Saksanseisojakerho ry:n verkkosivusto on Artion kasialaa ja toteutettu Joomla!-alustalle.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?