Kajomer – ihastu ja majoitu

Kajomer – ihastu ja majoitu

Artio Oy toimitti Kajomerille uudet verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. Edelliset sivut olivat myöskin Artion suunnittelemat ja toimitettu jo vuonna 2008. Vanha sivusto toimi laadukkaasti näihin päiviin saakka, mutta nyt oli aika uudistaa ulkoasu ja samalla tehdä sivuista mobiilipäätelaitteilla selattavat. Ulkoasun toteutus tehtiin raikkaalla ilmeellä, jossa käytettiin paljon fiiliskuvia.

Yritys aloitti loma-asunto rakentamisen Levillä 1988, johon rakensi lähes 30 asuntoa, mm. Levin ensimmäiset alppitalot, Rinnelinnat. Lisäksi Saariselällä sekä Himoksella noin 40 asuntoa olleen ollut yksi Himoksen merkittävimmistä rakentajista. Viime vuosina yritys on keskittynyt lahinna vuokraustoimintaan.

Kajomerin toiminta runsaammin esiin

Sivuston pääajatuksena oli tuoda paremmin esiin yrityksen laadukkaat loma-asuntokohteet – tilaajahan on loma-asuntojen vuokraamiseen erikoistunut yritys – sekä samalla kertoa lomakeskuksista ja niiden tarjoamista palveluista. Lisäksi sivuille tuotiin uutena esiin lomatonttitarjonta sekä myytävät että vuokrattavat kohteet.

Vapaa-ajan lomakeskuskohteiden vapaita tontteja niin Himoksella kuin Levillä. Lisäksi tontteja löytyy myös Pälkäneeltä ja Sappeelta.

Ajankohtaista-osio toteutettiin Facebook-seinänä, jossa esim. vapautunut vuokrakohde voidaan tuoda nopeasti esille ja samalla jakaa tietoa laajemmalle lukijakunnalle.

Tutustu Kajomerin sivuihin www.kajomer.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Arto Saraniva, puh. +358 400 789 592.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?