Artio Oy -logo

WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce-verkkokauppa

WooCommerce-verkkokaupat

Ratkaisut verkkokauppaa tarvitseville asiakkaille

Helppokäyttöinen, toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka on auki 24/7. Me teemme räätälöidyt WooCommerce-verkkokaupat WordPress-alustalle!

Voit jättää meidän huoleksemme nykyaikaisen verkkokaupan turvallisuusvaatimukset ja verkkokaupan responsiivisuuden. Eli kauppasi mukautuu eri päätelaitteille eikä muodosta estettä kaupankäynnillesi.

Projektin aloitustapaamisessa katsastamme yhdessä läpi kohderyhmän, järjestelmävaatimukset sekä muut erityistarpeet. Verkkokaupan hinta selviää näiden seikkojen perusteella.

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on valmistettu WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosaksi. Se on paljon käytetty verkkokauppa-alusta jo Suomenkin mittakaavassa, maailmalla siitä on tullut suosituin.

Sinullekin WooCommerce-verkkokauppa?

Kun tavoittelet myynnin kasvua kivijalkakaupan tueksi tai aloitat liiketoiminnan, on verkkokauppa helppo ja kokonaisedullinen ratkaisu. Verkkokaupan avulla myyt ja mainostat tuotteitasi ympäri vuorokauden.

Mieti, mitä sinä voisit tarjota tälle rajattomalle ostajajoukolle! Projektin aloitustapaamisessa katsastamme yhdessä läpi kohderyhmän, järjestelmävaatimukset sekä muut erityistarpeet.

Verkkokauppaostamisesta on tullut Suomessa arkea

Mihin WooCommercen suosio perustuu ja mitä se maksaa?

WooCommercen käyttöönotosta ei aiheudu piilokuluja eli se ei sisällä lisenssimaksuja. Sen etuna on laajennettavuus lähes mihin hyvänsä tarpeeseen. Voit ottaa kätevästi käyttöön ajanvarausjärjestelmän, myydä e-kirjoja, pääsylippuja, verkkokursseja, lahjakortteja tai myydä tuotteitasi useammalla eri kielellä. Vai haluatko kenties kerätä WooCommerve-verkkokaupan asiakkaasi kätevästi uutiskirjejärjestelmääsi ja viestiä uutuuksista, kampanjoista ja näin vahvistaa myyntiäsi?

WooCommerce + WordPress -yhdistelmällä saat käyttöösi monipuoliset toiminnot ja voit laajentaa myytävien tuotteidesi kirjoa liiketoimintasi tarpeiden tai yrityksesi kasvun mukana. WooCommerce-verkkokauppa on joustava järjestelmä ja soveltuu sen vuoksi erilaisiin verkkoliiketoiminnan toteutuksiin, joissa on matala aloituskynnys, mutta joilta vaaditaan lähes rajatonta kasvuvaraa.

Innostuitko verkkokaupasta? Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu ja hinta.

Magento-verkkokauppa

Magento e-Commerce on hyvin monipuolinen, ammattimainen avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, joka tarjoaa kauppiaille täydellisen joustavuuden ja hallinnan verkkokaupan ulkoasuun, sisältöön ja toiminnallisuuksiin.

Magentossa on selkeä ylläpidon käyttöliittymä, joka sisältää tehokkaat markkinointi- ja hakukoneoptimointipalvelut sekä tuoteluettelon hallintavälineet. Magento-kaupat antavat mahdollisuuden luoda sivustoja, jotka ovat räätälöityjä kauppiaan yksilöllisiin liiketoimintatarpeisiinsa. Magento on täysin skaalautuva ja sillä on laaja tukiverkosto. Magento tarjoaa yrityksille ylivoimaisesti parhaan verkkokaupparatkaisun.

Mikäli olet kiinnostunut Magento-verkkokaupasta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voimme tarjota lisätietoja verkkokaupasta samoin kuin esitellä sen käyttöä. Voimme myös esitellä joitakin nykyisistä Magento-verkkokaupoista.

Magento-verkkokauppa

Asennukset, laajennukset ja kustomoinnit

ARTIO voi toteuttaa Magento-verkkokaupan yrityksellenne. Teemme kaikenlaisia toteutuksia, mukaan lukien mallipohjien suunnitteluja ja käyttöönottoja, asiakaskohtaisia Magento-lisäosien ohjelmointia ja laajennuksia sekä Magento-verkkokaupan add-on-moduuleja.

Verkkokauppa useaan eri alustaan

Muita tarjoamiamme verkkokaupan ratkaisuja ovat mm. j2Store, VirtueMart, HikaShop ja JoomShopping, joille olemme tuottaneet myös Paytrail-maksumoduulit. Kysy näistä lisää.

Eikö
etsimääsi
löydy?