Ratkaisut 
verkkokauppaa

tarvitseville
asiakkaille

Helppokäyttöinen, toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka on auki 24/7. Me teemme räätälöidyt WooCommerce-verkkokaupat WordPress-alustalle tai käytämmme järeämpään tarpeeseen sopivaa Magenton verkkokauppa-alustaa.

Voit jättää meidän huoleksemme nykyaikaisen verkkokaupan turvallisuusvaatimukset ja verkkokaupan responsiivisuuden. Eli kauppasi mukautuu eri päätelaitteille eikä muodosta estettä kaupankäynnillesi.

WooCommerce tai Magento e-Commerce verkkokauppa

Kun tavoittelet myynnin kasvua kivijalkakaupan tueksi tai aloitat liiketoiminnan, on verkkokauppa helppo ja kokonaisedullinen ratkaisu. Verkkokaupan avulla myyt ja mainostat tuotteitasi ympäri vuorokauden.

Mieti, mitä sinä voisit tarjota tälle rajattomalle ostajajoukolle! Projektin aloitustapaamisessa katsastamme yhdessä läpi kohderyhmän, järjestelmävaatimukset sekä muut erityistarpeet.

WordPress on markkinoiden suosituin verkkoalusta toteuttaa nykyaikaiset verkkosivut

Nykyään suurin osa luomistamme asiakkaittemme webratkaisuista pohjautuu jonkintyyppiseen julkaisujärjestelmään. Tällöin asiakkaan on tarvittaessa helppo itse päivittää ja hallita kotisivustojaan. Suosituimmat alustat toteuttamissamme sivustoissa ovat WordPress ja Joomla!

Kaikille toteuttamillemme sivustoille asennamme kävijöiden seurannan, jolloin nähdään, kuinka moni on vieraillut sivustolla, miten he sinne päätyivät ja mitä he tekivät sivustolla. Tätä tietoa voidaan helposti hyödyntää verkkopalvelun jatkokehittämiseen.

Tarjoamme websivujen suunnittelu- ja kehittämispalveluja niin julkisyhteisöille, yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöille. Olemme toimittaneet useita käyttöoikeusmäärityksiltään vaativia, laajoja sivukokonaisuuksia esimerkkinä kuntien internet-, intranet- ja extranetsivustot.

WordPress-sivusto verkkokaupaksi WooCommercen avulla, laajempiin kokonaisuuksiin Magento-verkkokauppa

Etumme on kyky tarjota asiakkaillemme kattava valikoima internetpalveluja, kuten neuvonta-, kotisivusuunnittelu-, sivuston ylläpito- ja hakukoneoptimointipalvelut, chat-palvelun, verkkokaupparatkaisut sekä säännölliset tietoturvapäivitykset.

Suomen Valomestarit
Magento

Suomen Valomestarit

Suomen Valomestarit -sivusto toimii katalogina ja jäsenliikkeiden yhteisenä kotisivuna. Katalogista löytyvät tuotteet ovat saatavilla Valomestarien

Lue lisää »
Jamera-verkkokauppa
Räätälöity ratkaisu

Jamera-verkkokauppa

Jameran verkkokauppaa – oppikirjat edullisesti käytettynä ja uutena‎. Jameralla on Suomen suurin oppikirjojen kierrätykseen erikoistunut

Lue lisää »
Outdoorliving
Magento

Outdoorliving-verkkokauppa

Outdoorliving-verkkokauppa myy jälleenmyyjilleen tar­vik­kei­ta ja va­rus­tei­ta met­sään ja puu­tar­haan. Toteutimme Outdoorliving-verkkokaupan Magento-alustalle.

Lue lisää »
vaihtoautot
Räätälöity ratkaisu

Vaihtoautot.net

Vaihtoautot.net on Avain Vaunun, Hämeen Autovarusteen ja O.K.Auto Oy:n yhteinen, yli tuhannen vaihtoauton ”verkkokauppa”. Vaihtoautot.net

Lue lisää »

Eikö
etsimääsi
löydy?