Artio Oy -logo

Visma InSchool Primuksesta WordPressiin automaattisesti päivittyen

Visma InSchool Primuksesta WordPressiin

Opintotietojärjestelmä Visma InSchool Primus on Suomen oppilaitoksissa yleisesti käytetty järjestelmä opiskelijoiden, opiston henkilökunnan sekä itse opintotietojen hallintaan. Kun opiston/koulutuslaitoksen verkkosivut on toteutettu WordPressillä, voidaan näiden kahden järjestelmän välille rakentaa migraation mahdollistava lisäosa, jolla Primuksessa ylläpidettävät tiedot saadaan haettua kotisivuille automaattisesti päivittyvinä niiltä osin, mihin kenelläkin tarve on. Useimmiten näitä tietoja ovat esimerkiksi opiston henkilökunnan yhteystiedot sekä koulutustarjontaan liittyvät kurssit, lyhytkoulutukset ja muu vastaava.

Kustomoidulla lisäosalla henkilökunnan työmäärä helpottuu

Jos migraatiota ei ole tehty, täytyy henkilökunnan syöttää tietoja usein molempiin järjestelmiin. Tämä varsinaiselta päätyöltä aikaa vievä toimenpide koetaan usein harmilliseksi, eikä ihme.
Tietojen kirjaaminen jokaisen järjestelmään erikseen on aikaa vievää, ja näin myös kallista sekä nostaa virhemarginaalia. Tietojen muutostarpeessa ongelma kertaantuu, kun muutos on taas tehtävä useaan paikkaan.
Jotta toiminnasta saadaan kustannustehokkaampaa ja virheettömämpää, on tärkeää, että tietoa voidaan siirtää järjestelmästä toiseen. Tällöin saavutetaan työmäärä- ja kustannussäästöjen lisäksi myös huomattavasti parempi tiedon eheys eri järjestelmien kesken.

Sekä tärkeiden yhteistietojen kuin koulutustarjonnankin siirtäminen automaattisesti Primuksesta WordPressiin on täysin mahdollista. Visma InSchool Primuksesta WordPressiin tiedot saadaan haettua näppärästi tähän Artion tuottamalla, kustomoidulla lisäosalla. Lisäosalla  siirrettävät tiedot voidaan tapauskohtaisesti valita ja niiden visuaalinen esittäminen WordPressin päässä määräytyy Tilaajan teeman sisällä ulkoasullisesti miellyttävänä.

Esimerkki Visma InSchool Primuksesta WordPressin asiakascasestamme JKO:n referenssissä. Voit tutustua mm. haettuihin kursseihin ja niiden haettujen tietojen visuaaliseen esittämiseen JKO:n uudella sivustolla.

Visma InSchool Primuksesta WordPRessiin

Artion Visma InSchool Primuksesta WordPressiin – lisäosakehitys

Visma InSchool Primuksesta WordPressiin onnistuu Artion lisäosalla! Lisäosa määritellään jokaiselle erikseen ja haettavat tiedot, niiden hakuajastustahti  WordPressiin, sekä tietojen esittämisen visuaalinen ulkoasu määritetään jokaiselle Tilaajalle aina sopivaksi verkkosivujen ulkoasuun. Rajapintana kaikessa toimii PrimusQuery.

Kiinnostuitko?

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat tueksesi pitkän kokemuksen ohjelmistokehityksestä ja digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuista.

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee asiakkaita aina pk-yrityksistä suuriin julkishallinnon ratkaisuihin. Toteutamme vaativia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kun kiinnostut palveluistamme, pyydä meidät mukaan kehityshankkeeseenne. Jutellaan yhdessä lisää juuri teille sopivasta ratkaisusta!

Ota yhteyttä!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?