Verkkosivut eduskuntavaaliehdokkaalle!

Artio Oy rakensi WordPress-julkaisujärjestelmään eduskuntavaaliehdokas Tarja Uusipaaston verkkosivut.

Sivuston tarkoituksena on tuoda esiin Tarjan persoona ja ideologia raikkaalla ulkoasulla ja runsaalla asiasisällöllä. Samalla sivut toimivat informaatiokanavana henkilöille, jotka eivät jo ole Tarjan seuraajana somekanavissa. Sivuilla pääsee samalla lukemaan ajankohtaiset blogit sekä kampanjanaikaiset vaalirunot. ”Ainutlaatuinen tilaisuus tarjolla” -osion kautta ehdokkaan voi kätevästi tilata puhumaan omiin tupailtoihin tai tapahtumiin.

Tarja Uusipaasto kommentoi projektia: "Etsin luotettavaa ja idearikasta kumppania verkkosivujen luomiseen, joka toteuttaa kanssani myös ne hulluimmatkin ideani. Tämä porukkaa tekee töitään rautaisella ammattitaidolla ja täydellä sydämellä eikä takuulla jätä ketään kylmäksi. Suosittelen Artiota lämpimästi verkkosivuprojektien kumppaniksi".

Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi seuraavaa: ”Erityisesti Tarja arvosti projektissa, että palvelu on paikallista, jolloin apukin on lähellä. Meidän kanssamme on helppoa ja joustavaa tehdä yhteistyötä kellonaikaan katsomatta. Ihmeen kaupalla myös tiukaksi asetettu aikataulukin piti, vaikka materiaalin kerääminen ja toimittaminen aiheutti aika ajoin haasteita”.

Tutustu Tarja Uusipaaston ehdokassivuihin osoitteessa www.tarjauusipaasto.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 400 955 993.

0
0
0
s2smodern