Reserviläiskuoro Vinosyöttö sai verkkosivut

Reserviläiskuoro Vinosyöttö on perustettu 2004 Jämsässä, kuoron nimi on sotilastermi ja tarkoittaa syöttöhäiriötä aseessa. Kuorollekin voi joskus tulla häiriöitä, joten nimi sopii sille hyvin. Kuoro on perustettu vaalimaan veteraanien musiikillista perintöä, esittämään sodan ajan korsumusiikkia ja 40-luvun viihdemusiikkia pääsääntöisesti yksiäänisesti laulaen.

Kuoron ohjelmisto on monipuolinen ja puhutteleva. Hyvin esitetylle mieskuorolaululle on aina kysyntää erilaisiin tilaisuuksiin. Kuoron vahvuus on noin 30 laulajaa. Esiintymisissä kuoroa säestää Punkkeri-Pumppu. Pienimuotoisempiin tilaisuuksiin kuorossa toimii lauluryhmä Vinos, jonka kokoonpano on noin kymmenen henkilöä.

Tällä hetkellä kuoro valmistautuu täysillä jo lähes traditioksi muodostuneeseen matkalleen Vaasan kuorofestivaaleille toukokuussa, jossa esiintymisiä on kahtena päivänä.

Mieskuoro valitsi Artion Herttajätkä-kotisivupaketin

Nyt jo 15-vuotias kuoro sai vihdoin nettisivut, kun Artio toteutti ne WordPress-julkaisujärjestelmällä ja mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla. Sivustolla voi tutustua kuoroon, kuunnella ääninäytteet kuoron julkaisemilta levyiltä tai vaikkapa tilata yhteydenottolomakkeen kautta kuoron esiintymään.

Sivuston pohjana on Artion Herttajätkä-sivupaketti, jota laajennettiin mm. jäsenosiolla ja Facebook-seinällä. Katso Herttajätkä-peruspaketin demosivusto, jotta saat kokonaiskuvan kotisivupaketin sisällöstä.

Facebook-seinä antaa mahdollisuuden kertoa ajankohtaisista asioista samalla kertaa sekä Facebookissa että kuoron omilla sivuilla, näin Facebook-julkaisut näkyvät myös niille, jotka itse eivät sitä käytä. Kotisivujen ansiosta kuoro tulee paremmin tunnetuksi - uusia laulajiakin kuoroon mahtuu.

Julkisten verkkosivujen lisäksi kuoron jäsenille on oma suljettu sivuosionsa, jonne jäsenet pääsevät kirjautumisen kautta. Sivuston valmistumisen yhteydessä kuorolle suunniteltiin Artiossa myös uusi logo.

Tutustu Vinosyöttö-kuoroon osoitteessa www.vinosyotto.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Jokaisen elämällä on ainutlaatuinen tarkoitus

Artio Oy on uudistanut Jyväskylän Katulähetyksen verkkosivut. Uuden sivuston alustana on WordPress-julkaisujärjestelmä. Tähän saakka vuodesta 2012 palvellut sivusto oli myös Artion toimittama.

Yhteiskunnallinen yritysJyväskylän Katulähetys on kristilliseltä pohjalta toimiva, yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys. Katulähetystyö aloitettiin Jyväskylässä sotien jälkeen vuonna 1945. Yhdistys rekisteröitiin vuonna 1953. Yhdistys työllistää ja auttaa paikallisesti. Toimintakenttä on laaja, se sisältää asumispalvelut, kierrätyksen, työvalmennuksen, ruoka-avun ja nuorisotyön.

Jyväskylän Katulähetyksen arvot ovat

  • Asiakaslähtöisyys on asiakkaiden tarpeiden selvittämistä ja jokaisen palvelemista sopivimmalla tavalla kokonaisresurssien puitteissa.
  • Vastuullisuus on vastuun kantamista asiakkaista, yhdistyksestä ja ympäristöstä. Vastuullinen toiminta tarkoittaa sääntöjen noudattamista ja annettujen lupausten pitämistä työtovereille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Jokainen työntekijä vastaa yhdistyksen toiminnan laadusta.
  • Yhteisöllisyys on keskinäistä luottamusta ja tukea, aitoa auttamishalua, jokaisen huomioon ottamista, ymmärtämistä ja hyviä käyttäytymistapoja. Yhteisöllisyys koskee asiakkaiden ja työyhteisön välisiä sekä työyhteisön sisäisiä suhteita.
  • Rohkeus on uskallusta tehdä uusia ja erilaisia asioita. Toiminnan kehittäminen tarvitsee rohkeutta, avoimuutta uusille ideoille ja kykyä toimia asiakkaidemme hyväksi haastavissakin tilanteissa.

Uudistuksen lähtökohtana oli selkeyttää sivuston rakennetta, tuoda esiin uudet, laajentuneet palvelut - ja saada  ulkoasu tämän päivän kuosiin. Olivathan vanhat sivut jo usean vuoden ikäiset ja siten mobiililaitteilla hankalasti käytettävät.

Yhteistyö Jyväskylän Katulähetyksen kanssa on aina ollut mielenkiintoista ja teimme töitä tälläkin kertaa innolla.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.
 
0
0
0
s2smodern
Artio tukee Home Street Homen työtä Keniassa

Viimejouluinen tempaisu osallistua Matkalla Makongeniin sai tänä jouluna jatkoa. Artio Oy haluaa olla tekemässä osaltaan hyvää, joten uusimme Home Street Home ry:lle verkkosivut joululahjaksi. Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi, ”Tuntui jotenkin luonnolliselta jatkaa kumppanuutta Home Street Home ry:n kanssa. Idea uusista verkkosivuista syttyi syksyn aikana ja sivut saivat muotonsa jouluun mennessä. Projektin viestintäkin onnistui mainiosti Messengerin välityksellä, minä kirjoittelin Suomesta, ja Viola vastaili kysymyksiini Keniasta”.

Projektin äiti Viola Wallenius kertoo lahjasta ilahtuneena, ”Matatu-auto hurauttelee pitkin Makongenin kylään Keniassa ja on HSH:n Rescue Centerin kovassa käytössä, joten Matkalla Makongeniin -projekti oli todella tarpeen. Keskuksemme toimii mm. turvapaikkana vaikeista elämäntilanteista kärsiville naisille ja lapsille. Uusittujen verkkosivujen kautta toivomme saavamme lisänäkyvyyttä toiminnallemme ja kenties sen myötä myös lisävaroja eri hankkeillemme. Olin todella ilahtunut, kun Artio halusi antaa meille konkreettisen joululahjan hyväntekeväisyyteen perinteisten joulukorttien postittelun sijaan.”

Miksi me Artiolta lähdimme mukaan projektiin

Kuten jo Matkalla Makongeniin projektissakin totesimme: ”Me haluamme olla osaltamme tekemässä maailmasta edes hitusen parempaa paikkaa ja koemme tämänkaltaiset hyväntekeväisyysprojektit tärkeiksi. Meistä lasten koulutus ja hyvinvointi sekä erityisesti tyttöjen aseman parantaminen hyödyttää koko yhteisöä ja yhteiskuntaa. Tytöt ovat avainasemassa, jotta sukupolvelta toiselle periytyvä köyhyys ja siihen liittyvät ongelmat voidaan katkaista”.

”Sukupuolten välinen tasa-arvo on ensisijainen edellytys rauhan ja vakauden saavuttamiselle, taloudelliselle kehitykselle ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiselle”, ote naisten oikeuksien sopimuksesta.

Artio Oy toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2019!

Mimmi Puhakka, Kirsi Äikäs, Mikael Karjalainen ja Arto Saraniva

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993.
 
0
0
0
s2smodern
Keski-Suomen kansanmusiikkiyhdistys

Keski-Suomen Kansanmusiikkiyhdistys (KSKMY) on perustettu vuonna 1960 ja se on siten Suomen vanhin maakunnallinen kansanmusiikkiyhdistys. Yhdistys pyrkii järjestämään kansanmusiikin koulutusta ja tapahtumia Keski-Suomen alueella sekä ajamaan paikallisyhdistysten, yhtyeiden ja harrastajien yhteisiä etuja.

Artio Oy toteutti uuden verkkosivuston WordPress-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern