CosyHome "a pleasant place to live"

Tiesitkö, että Jämsän Hallissa Eväjärven rannalla on tarjolla majoituspalveluita, joita luotsaa yrittäjäpariskunta Mauri ja Marianne Kunnas. Heidän omistamansa Huoneistohotelli CosyHome tarjoaa tyylikkäät ja hyvin varustellut asunnot puhtaan luonnon läheisyydessä.

A pleasant place to live

Yrittäjät kertovat, että yrityksen nimi juontaa juurensa hetkeen, kun he näkivät aikanaan televisiosta dokumentin amerikkalaisesta pikkukaupungista Placentiasta. Nimen kerrottiin merkitsevän mukavaa asuinpaikkaa ("pleasant place to live"), joka mielestämme kuvaa hyvin myös Hallia. Tuolloin nimesimme yrityksen sen mukaisesti, ja nyt huoneistohotellimme toimii Placentia Oy:n alla.

Kohteemme sijaitsevat puhdasvetisen Eväjärven rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä, lisäksi asiakkaidemme käytettävissä on yksityinen tenniskenttä. Eväjärvellä uit, kalastat, soutelet, hiihtelet, luistelet tai retkeilet. Talvella urheilukeskuksessa on tarjolla valaistut ladut ja uimalassa talviuintipaikka. Hallissa on mainosti tarjolla peruspalvelut, ja lisäksi läheltä löytyvät niin laskettelukeskus Himos ja Himos Golf, Juupavaaran vapaa-ajan keskus sekä taidekaupunki Mänttä-Vilppulan palvelut.

Verkkosivujen uudistukselle oli akuutti tarve

Mauri Kunnas kommentoi: "Verkkonäkyvyyden kuntoon saattaminen on iso, mutta todella välttämätön ponnistus. Matkailupalvelut ovat murroksessa, ja varsinkin valmismatkojen suosio on laskussa. Vastaavasti oman mausteensa markkinaan tuo verkossa olevat erilaiset varausjärjestelmät, jotka ovat jatkuvassa kasvussa. Nykyään asiakkaille on täysin arkipäivää hankkia palvelut verkon kautta, joten siellä oleminen on yrityksemme elinehto.

Meille yksi selkeä haaste on, että Hallin koetaan olevan sivussa, vaikka tosiasiassa olemme todella lähellä merkittäviä matkailukohteita. Tähän mennessä olemmekin suunnanneet palvelut enemmän Patrian keikkatyöläisille ja toimintamme on ollut suppeampaa. Meneillään olevan vuoden aikana olemme merkittävästi panostaneet majoituspalveluihimme ja olemme remontoineet uusia kohteita, ensi vuonna on vielä lisää on tulossa. Myös #HimosJämsä-matkailuprojekti siivitti meitä uusimaan verkkosivut, sillä kyseisen projektin kautta saimme käyttöömme majoituspalveluiden varausjärjestelmän, joka on nyt integroituna verkkosivuillemme.

Onneksi törmäsimme Artioon yrittäjien aamukahvilla ja aloitimme yhteistyön siltä istumalta. Ilman heidän apuaan uudistus voisi hyvinkin olla tekemättä. Asiantuntevalla ja napakalla projektin eteenpäin puskemisella saatiin onneksi valmista ennen sesonkiamme. Lisäonnenpotku oli, että heiltä oli tarjolla myös käännöspalvelut, joten saimme vihdoin myös toteutetuksi kauan kaipaamamme englanninkieliset verkkosivut. Iso kiitos siis myös siitä!

Visuaalisesti raikas ja toimiva

Artio suunnitteli uusiksi cosyhome.fi:n visuaalisen ulkoasun vanhojen verkkosivujen tilalle. Lähtötilanteessa tutkimme entisten verkkosivujen rakenteen ja teimme arvion, että kannattaako korjata vanhaa vai laittaa kokonaan uusiksi. Tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että revitään koko projekti auki - koska uusiakin kohteitakin on tulossa - ja tehdään täysin uusi ulkoasu, kun hommaan kerran ryhdytään.

Yhteistyöllä saimme luotua uuden ilmeen verkkosivuille, jota asiakas sai osaltaan täydentää omien tekstien ja valokuvien toimituksen muodossa. Samalla loimme asiakkaalle integraation liiketoiminnan kannalta tärkeään varausjärjestelmään. Näin majoittuja saa tehtyä varauksen suoraan verkossa. Asiakkaalla oli myös rohkeutta panostaa englanninkielisiin sivuihin, joka on erittäin olennainen osa matkailupalveluita, mikäli haluaa tavoitella vieraita myös ulkomailta, kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio toivottaa Placentian väelle paljon onnea ja menestystä matkailupalveluiden parissa!

Parhaan kuvan Cosyhomen / Placentia Oy:n kohteista saat sukeltamalla heidän majoituspalveluihinsa osoitteessa https://www.cosyhome.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 400 955 993

 

0
0
0
s2smodern