Plaanari - rakentamisen haasteisiin jo vuodesta 1995

Kun tarvitset rakennushankkeellesi kattavaa kokonaissuunnittelua aina hankesuunnittelusta urakkakilpailutukseen ja työmaan valvontaan, ota yhteyttä Plaanariin.

Plaanari Oy on toteuttanut jo vuodesta 1995 lähtien asiakaslähtöistä suunnittelua satojen toteuttamiensa kohteiden verran. Yrityksen hankeosaaminen on laaja. Heillä on osaamista korjaus-, muutos- kuin uudisrakennushankkeistakin - aina asuinrakentamisesta teollisuuteen. Vuosien varrella heille ovat tulleet tutuksi erilaiset rakentamisen tekniikat suomalaisen rakennusosaamisen eri aikakausilta. Yritys on hionut huippuunsa rakentamisen prosessit ongelmanratkaisusta aina hankesuunnittelun toteutukseen saakka.

Yrityksen edeltävät verkkosivut vuodelta 2015 olivat Artio Oy:n toteuttamat, niiden moottoria toimi Joomla!-julkaisujärjestelmä. Uudistuksen myötä verkkosivut siirrettiin WordPress-verkkoalustalle ja samalla ulkoasua modernisointiin ja eri päätelaitteiden responsiivisuutta parannettiin. Asiakas halusi uudistaa verkkosivujen sisältöä kokonaisvaltaisesti, sillä viimeisimmät asiakasprojektit olivat jo vuosien takaa. Verkkosivuille luotiin kategoriat, joiden avulla uusimmat työt tuotiin selkeästi esille. Nyt asiakkaiden on helppo silmäillä eri toteutuksia omissa kategorioissaan.

Asiakasprojektina tämä oli erityisluontoinen. Asiakas haluaa käyttää aikansa yrityksensä tuottavaan työhön , joten päivitys- ja muutostyöt jäävät jatkossakin Artion tehtäväksi. Tähän ratkaisuun päädyttiin siitä syystä, että asiakas kokee työnorganisoinnin kannalta viisaimmaksi jättää työt Artiolle. ” Satunnaisesti tehtävät sivujen muutos- ja päivitystehtävät tulevat Artiolla tehdyksi nopeasti ja rutiinilla. Aikaa säästyy ja virheiden määrä vähenee, kun oman alansa asiantuntijat tekevät työt, jotka ovat heille päivittäistä rutiinia", kommentoi Hannu Ala-Kolu.

Plaanari Oy kotisivuprojektin läpiviennistä erityiskiitoksen ansaitsee asiakas. Oli todella mukava tehdä projektia, jossa asiakas oli selkeästi sitoutunut sen läpivientiin. Tekstit ja kuvat tulivat napakasti niitä pyydettäessä, ja asiakas kertoi myös selkeästi oman näkemyksensä projektin suhteen. Ehkäpä tässä kohtasi hieman insinöörimäiset ajatukset molemmin puolin, ja projektin läpivienti oli helppoa, kun molemmat ymmärsivät, mitä työn loppuun saattaminen vaati.

Verkkosivut vaativat myös asiakkaan panoksen

"Olemme saaneet todeta, että suurin haaste työssämme on asiakasymmärryksen lisääminen. Verkkosivuprojekti vaatii aina asiakkaan panostusta eli täysin avaimet käteen -ratkaisua emme voi tarjota. Asiakkaan täytyy voida toimittaa tekstisisältöjä tai vähintäänkin kertoa omasta työstään ja toimialastaan niin kattavasti, että meillä on mahdollisuus kirjoittaa siitä asiakastarina.

Me autamme asiakasta SEO-optimoinnin näkökulmasta eli varmistamme, että sivut ovat hakukoneiden näkökulmasta sisältörikkaat ja oikein optimoidut. On kuitenkin tunnustettava, ettei meidänkään tietämys riitä kaikkiin toimialoihin. Toisessa projektissa asiakkaana voi olla huonekaluliike, jolle löytyy selkeät tuotekuvastot, joista voimme poimia ja optimoida tekstejä. Seuraavassa projektissa voi olla kyse todella spesifisestä teollisuudenalasta, jonka tuotteista tai palveluista voi vain itse yrittäjä kertoa vakuuttavasti niiden oikeilla nimillä", kertoo Mimmi Puhakka.

Artio kiittää Plaanari Oy:tä hyvästä yhteistyöstä, projektissa näkyi tekemisen meininki. Tutustu kotisivuihin osoitteessa www.plaanari.fi .

Kun olet vailla verkkosivuja tai verkkokauppaa, niin ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993.
0
0
0
s2smodern
Uudet verkkosivut ovat juuri meidän näköisemme, kommentoi Tanja Lindroos

Lindroosin Sora Oy - perinteitä jo vuodesta 1920 lähtien. Maarakentamisen ammattilainen tarjoaa palveluitaan Keski-Suomen alueella monipuolisella kalustolla sekä laadukkailla maa-aineksilla.

Jämsäläistä osaamista vuosikymmenien ajan

Lindroosin suvulla on vahva ja pitkä perinne maarakentamisen parissa. Nykyinen yrittäjä Esa Lindroos kulkee isoisänsä jalanjäljissä: vuosikymmenten varteen mahtuu taksi- ja kuorma-autoilua sekä puunkuljetustoimintaa, mutta lopulta yrityksen ydinosaamiseksi vakiintui maarakennusala. Lindroosin Soralla on monipuolinen maanrakennus- ja kuljetuskalusto, jolla voi toteuttaa työt kustannustehokkaasti niin pienessä, kuin suuremmassakin mittakaavassa. Omilta kallio- ja sora-alueilta saadaan maanrakennusaineet yksityisten asiakkaiden lisäksi mm. julkisen sektorinkin tarpeisiin.

Kotisivut oli aika saattaa kuntoon

"Lindroosin Sora on varsinkin Jämsässä hyvin tunnettu yritys, mutta tieto palveluidemme monipuolisuudesta sekä halumme palvella myös pienasiakkaita, ei ole saavuttanut kaikkia paikkakuntalaisia. Myös Kuhmoisten alueen näkyvyydessä meillä on ollut selkeästi petrattavaa. Uusilla verkkosivuilla haimme eritoten selkeämpää viestiä siitä, että me toimimme Jämsän seudun lisäksi myös Kuhmoisten alueella sekä muualla Keski-Suomessa. Tavoitteenamme on myös parantaa tuotteiden ja palveluiden esittelyä, jotta asiakkaat voivat halutessaan tutustua meidän monipuoliseen tarjontamme verkossa. Samalla parantui myös hakukonenäkyvyys. Kotisivujen, ja sitä kautta verkkonäkyvyyden, kuntoon saattaminen on yritykselle kohtuullisen "työläs" urakka. Meidän oli pohdittava tarkkaan, millaisen mielikuvan ja viestin tahdomme antaa yrityksestämme asiakkaille.

Uusien verkkosivujen tekemiselle tuli luonnollinen paine, kun vanhan palvelutarjoajan sopimus päättyi ja verkkosivumme piti joka tapauksessa uusia. Artio oli luonnollinen valinta kumppaniksi: paikallista osaavaa palvelua on aina helppo suosia. Artion toimesta hihat laitettiinkin heilumaan nopeasti. Saimme muutamassa päivässä pystyyn väliaikaisen sivun, joka kertoi asiakkaillemme tärkeimmät yhteydenottokanavat. Tämän jälkeen meille jäi aikaa työstää uudet sivut kuntoon kaikessa rauhassa, pelkäämättä että meidät näkyvyytemme hakukoneissa katoaisi kokonaan.

Uudet verkkosivut ovat juuri meidän näköisemme, sillä loimme itse sivujen sisällöt ja valitsimme haluamamme kuvat. Artio puolestaan suunnitteli sivuston rakenteen, määritti typografisen ulkoasun jo olemassa olevan ohjeistuksemme mukaisesti sekä piti huolta kuvien SEO-optimoinnista. Koimme, että verkkosivuprojekti ei välttämättä ole ihan helppo hanke, vaikka niin voisi olettaa. Kun sisältöjä ja kuvia alkaa todenteolla suunnitella, kuvata ja kirjoittaa, menee työhön yllättävän kauan aikaa. Vaikka saimme sivujen ylläpitoon ohjeet ja koulutuksen, on uuden järjestelmän opettelussa aina myös omat haasteensa. Mielestämme kuitenkin selvisimme näistä haasteista lopulta onnistuneesti, ja uusien verkkosivujen julkistus ajoittui sopivasti uuden vuosikymmenen alkuun”, kommentoi Tanja Lindroos.

Juuri asiakkaan näköinen ratkaisu

Mimmi Puhakka Artiolta työsti Lindroosin Soran verkkosivut kuntoon yhdessä yrityksen henkilökunnan kanssa. ”Tämä oli poikkeuksellinen projekti itselleni sinänsä, sillä asiakkaalla oli vahva ja selkeä näkemys siitä, että millaiset sivut he haluavat ja mitä sinne kuuluu laittaa. Yleensä www-sivujen uudistuksen saa suunnitella melko nollasta, jossa odotuksena on uutuusarvo ja niiden toimivuus.

Lindroosin Soralla oli selkeä näkemys siitä, että mitä ominaisuuksia he haluavat sivuille. He olivat tehneet selkeän analyysin kilpailijoiden tarjonnasta ja osasivat tämän myötä myös kartoittaa puutteet omilla sivuilla. Asiakas oli siis tehnyt kotiläksynsä todella hyvin ja heillä oli halu tuottaa itsenäisesti sivujen sisältöä. Artion tehtäväksi jäi graafisen ulkoasun luominen jo olemassa olevan ohjeistuksen pohjalta sekä sivustorakenteen että -tekniikan varmistaminen.

Koska asiakas halusi olla itse luomassa sivuja, oli aikataulu valmistumisen suhteen tavallista pidempi. Yleensä verkkosivuja luodaan silloin, kun muulta työtä ehditään, joten väistämättä valmistumiselle täytyy antaa aikaa. Minusta sivujen julkaisu saatiin kuitenkin sopivasti näin uuden vuosikymmenen alkuun. Onhan yrityksen perinteet jo täyttämässä merkittävän merkkipaalun ja yrityshistoriaa tulee täyteen jo komeat 100 vuotta. Artio toivottaakin perheyritykselle menestyksekästä seuraavaa yritysvuosisataa sekä turvallisia rallikilometrejä Anjalle ja Esalle!

Käy tutustumassa tämän perinteikkään yrityksen kotisivuihin osoitteessa www.lindroosinsora.fi.
Kun olet vailla verkkosivuja tai verkkokauppaa, niin ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993.

0
0
0
s2smodern
CosyHome "a pleasant place to live"

Tiesitkö, että Jämsän Hallissa Eväjärven rannalla on tarjolla majoituspalveluita, joita luotsaa yrittäjäpariskunta Mauri ja Marianne Kunnas. Heidän omistamansa Huoneistohotelli CosyHome tarjoaa tyylikkäät ja hyvin varustellut asunnot puhtaan luonnon läheisyydessä.

A pleasant place to live

Yrittäjät kertovat, että yrityksen nimi juontaa juurensa hetkeen, kun he näkivät aikanaan televisiosta dokumentin amerikkalaisesta pikkukaupungista Placentiasta. Nimen kerrottiin merkitsevän mukavaa asuinpaikkaa ("pleasant place to live"), joka mielestämme kuvaa hyvin myös Hallia. Tuolloin nimesimme yrityksen sen mukaisesti, ja nyt huoneistohotellimme toimii Placentia Oy:n alla.

Kohteemme sijaitsevat puhdasvetisen Eväjärven rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä, lisäksi asiakkaidemme käytettävissä on yksityinen tenniskenttä. Eväjärvellä uit, kalastat, soutelet, hiihtelet, luistelet tai retkeilet. Talvella urheilukeskuksessa on tarjolla valaistut ladut ja uimalassa talviuintipaikka. Hallissa on mainosti tarjolla peruspalvelut, ja lisäksi läheltä löytyvät niin laskettelukeskus Himos ja Himos Golf, Juupavaaran vapaa-ajan keskus sekä taidekaupunki Mänttä-Vilppulan palvelut.

Verkkosivujen uudistukselle oli akuutti tarve

Mauri Kunnas kommentoi: "Verkkonäkyvyyden kuntoon saattaminen on iso, mutta todella välttämätön ponnistus. Matkailupalvelut ovat murroksessa, ja varsinkin valmismatkojen suosio on laskussa. Vastaavasti oman mausteensa markkinaan tuo verkossa olevat erilaiset varausjärjestelmät, jotka ovat jatkuvassa kasvussa. Nykyään asiakkaille on täysin arkipäivää hankkia palvelut verkon kautta, joten siellä oleminen on yrityksemme elinehto.

Meille yksi selkeä haaste on, että Hallin koetaan olevan sivussa, vaikka tosiasiassa olemme todella lähellä merkittäviä matkailukohteita. Tähän mennessä olemmekin suunnanneet palvelut enemmän Patrian keikkatyöläisille ja toimintamme on ollut suppeampaa. Meneillään olevan vuoden aikana olemme merkittävästi panostaneet majoituspalveluihimme ja olemme remontoineet uusia kohteita, ensi vuonna on vielä lisää on tulossa. Myös #HimosJämsä-matkailuprojekti siivitti meitä uusimaan verkkosivut, sillä kyseisen projektin kautta saimme käyttöömme majoituspalveluiden varausjärjestelmän, joka on nyt integroituna verkkosivuillemme.

Onneksi törmäsimme Artioon yrittäjien aamukahvilla ja aloitimme yhteistyön siltä istumalta. Ilman heidän apuaan uudistus voisi hyvinkin olla tekemättä. Asiantuntevalla ja napakalla projektin eteenpäin puskemisella saatiin onneksi valmista ennen sesonkiamme. Lisäonnenpotku oli, että heiltä oli tarjolla myös käännöspalvelut, joten saimme vihdoin myös toteutetuksi kauan kaipaamamme englanninkieliset verkkosivut. Iso kiitos siis myös siitä!

Visuaalisesti raikas ja toimiva

Artio suunnitteli uusiksi cosyhome.fi:n visuaalisen ulkoasun vanhojen verkkosivujen tilalle. Lähtötilanteessa tutkimme entisten verkkosivujen rakenteen ja teimme arvion, että kannattaako korjata vanhaa vai laittaa kokonaan uusiksi. Tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että revitään koko projekti auki - koska uusiakin kohteitakin on tulossa - ja tehdään täysin uusi ulkoasu, kun hommaan kerran ryhdytään.

Yhteistyöllä saimme luotua uuden ilmeen verkkosivuille, jota asiakas sai osaltaan täydentää omien tekstien ja valokuvien toimituksen muodossa. Samalla loimme asiakkaalle integraation liiketoiminnan kannalta tärkeään varausjärjestelmään. Näin majoittuja saa tehtyä varauksen suoraan verkossa. Asiakkaalla oli myös rohkeutta panostaa englanninkielisiin sivuihin, joka on erittäin olennainen osa matkailupalveluita, mikäli haluaa tavoitella vieraita myös ulkomailta, kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio toivottaa Placentian väelle paljon onnea ja menestystä matkailupalveluiden parissa!

Parhaan kuvan Cosyhomen / Placentia Oy:n kohteista saat sukeltamalla heidän majoituspalveluihinsa osoitteessa https://www.cosyhome.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 400 955 993

 

0
0
0
s2smodern
Ravintola Patapirtin kotisivujen visuaalinen ulkoasu uusiksi

Ravintola Patapirtin johtavana teemana on luonnon hyvää tekevä voima – hemmottelu ja elämykset. Uusi-Yijälän luomutila on kiireettömyyden keidas, jossa voit hiljentyä ja rauhoittua omaan tahtiisi sekä nauttia kotimaisesta luomuruuasta. Viihdy ja voimaannu Patapirtillä!

Himoksen kupeessa sijaitseva Ravintola Patapirtti tarjoaa huikean makumatkan, jossa voit nauttia à la carte -ruokaa sekä oman viinitilan tuotteita. Tilalla voit yöpyä viehättävissä majoitustiloissa, edistää omaa hyvinvointiasi ja elämänlaatuasi luonnon hoivalla ja voimalla, pulahtaa uimaan Patalahteen ja tutustua Uusi-Yijälän mielenkiintoiseen historiaan. Patapirtti on myös tunnettu kokous- ja tapaamispaikkana, joka kutsuu asiakkaitaan tunnelmallisen pirtin lämpöön ja takkatulen räiskeeseen.

Tämä kaikki sekä Himoksen ja Jämsän aktiviteetit ovat ulottuvillasi, kun löydät itsesi Patapirtiltä.

Myymme onnellisuutta verkossa

Tarja Uusipaasto kommentoi: "Ravintola Patapirtti on toiminut vuodesta 2005 lähtien ja ensi vuonna saavutamme jo rippi-iän. Koska verkkopalveluiden on kehityttävä jatkuvasti ja ulkoasua on uudistettava aika ajoin, ajattelimme, että ehkäpä meidän olisi hyvä hieman päivittää sivujen ulkoasua ja tarkastaa palvelujemme sisältö. Sinänsä suurille muutoksille ei ollut tarvetta, mutta pieni freesaus ulkoasuun sekä muutamien toiminnallisuuksien parannus oli paikallaan. Sivustouudistuksen lähtökohtana oli se, että uudet sivut ovat helppokäyttöiset, asiakkaat löytävät haluamansa nopeasti ja Oiva-raportti on saatavilla entistä helpommin.

Kuvilla sekä helposti luettavalla tyylillä uudistimme ruokalistamme sekä tilaviiniemme ulkoasun. #Patapirtti toimii edelleen Facebookin ja Instagramin avulla. Sosiaalisesta mediasta on tullut osa Patapirtin arkea ja sitä kautta on todella helppo päivittää viimeisimpiä kuulumisiamme. Verkkosivuille liitetty someseinä tarjoaa ajankohtaiset asiat myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät itse ole liittyneet näiden palveluiden käyttäjiksi. Uudistuksen myötä pystyn myös itse tekemään sivuille pieniä päivityksiä. En ymmärrä nettisivujen tekemisestä mitään, mutta idioottivarmalla ohjelmalla ja minulle annetuilla ohjeilla uskon pärjääväni omin päin.

Artion avulla uudistus oli helppo saattaa valmiiksi

Oman ajan käyttö projektissa oli lähestulkoon minimaalinen, käytännössä luotin heidän työhönsä. Annoin vapaat kädet toteuttaa verkkosivuratkaisun, sillä sivustouudistuksen ajankohta sijoittui jo alkaneeseen sesonkiimme. Olen iloinen, että verkkoratkaisuihin on kumppani omalta paikkakunnalta - on ainakin apu lähellä, jos ongelmia ilmenee. Artion kanssa voi kokea todellista kumppanuutta. He ovat yhteydessä aktiivisesti, mikäli heidän mielestään jotain korjattavaa tai päivittämisen tarvetta ilmaantuu”.

Artio valmisti Ravintola Patapirtin kotisivujen visuaalisen ulkoasun uusiksi ja samalla korjasimme muutamia teknisiä ongelmia, jotka olivat edellisten kotisivujen haasteena. Projektin tekeminen oli sinänsä helppoa ja mukavaa, sillä Patapirtti ja sen emäntänä hääräävä Tarja ovat minulle hyvinkin tuttuja, joten yrityksen visio oli varsin selkeä. Patapirtiltä löytyi omasta takaa erinomaiset sisällöt sekä todella kattavasti tekstiä, valokuvia ja videomateriaalia. Vaikka verkkosivujen suunnitteluun liittyvien yksityiskohtien hiominen oli haastavaa Patapirtin sesongin vuoksi, niin kunnialla tästäkin selvittiin.

Harvoin sitä saa niinkin ylistävää palautetta kuin Tarja antoi: ”I love Artio”! Eli ilmeisesti projekti onnistui haasteista huolimatta, kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio suosittelee lämpimästi Ravintola Patapirttiä ja kehottaakin kokeilemaan tarjolla olevaa hyönteisruokaa, mehiläiskuhnurintoukkia!

Herkulliset ruuat, viinit ja ihastuttavan majoituksen löydät uudistetuilta verkkosivuilta osoitteesta www.patapirtti.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Iron Maiden Rockfestin pääesiintyjäksi!

Rockfest on suomalainen rock- ja metallimusiikkiin keskittyvä festivaali, joka järjestettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2017 Vantaalla. Jo tuolloin paikalle saapui 50 000 ihmisen yleisö nauttimaan kovimpien rocktähtien tarjoilemaa kattausta. Rockfest sai jatkoa vuosina 2018 ja 2019, jolloin tapahtuman järjestämispaikkana toimi Hyvinkään lentokenttä. Rockfest on hyvissä voimissaan ja vuonna 2020 Nelonen Media Liven omistama tapahtuma järjestetään Tampereella Särkänniemen tapahtumarannalla 5.–7. kesäkuuta. Rockfestin päätähtenä esiintyy Iron Maiden, ja heidän lisäkseen tapahtuman toisena esiintyjänä on julkistettuna Nightwish. Rockin kuuntelijoille on siis takuuvarmasti luvassa jälleen kerran ikimuistoiset festarit.

Artio @therockfest

On aina todella upea hetki, kun saamme täytettyä asiakkaan toiveet ja niin tekijät kuin tilaajakin voivat olla tyytyväisiä lopputulokseen. Yhteyttä pidettiin kasvokkain tavaten sekä sähköpostilla ja puhelimitse. Tämän tyyppisissä projekteissa ideoita ja viestejä vaihdetaan tiuhaan tahtiin, jolloin myös väärinkäsitysten mahdollisuus herkästi tuplaantuu. Onneksi asiakkaan puolelta yhteyshenkilönä on sellainen persoona, jolle voi soittaa kiireenkin keskellä ja varmistaa, että kaikki ovat ymmärtäneet tehtävät muutokset samalla tavalla.

Verkkosivut sisältävät visuaalisesti tyylitellymmän navigaation, josta on ohjaus suoraan lippukauppoihin. Lisäksi sivuille toteutettiin @therockfest-someseinä sekä englanninkielinen yhteenvetosivu. Verkkosivuille on tulossa vielä paljon muuta ja sivut ovat tietenkin toteutettu maailman suosituimmalla WordPress-verkkoalustalla, kommentoivat Mimmi Puhakka ja Kirsi Äikäs.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

Lisää bändijulkistuksia on luvassa, joten ”Stay Tuned!" verkkosivuilla https://www.rockfest.fi/.

0
0
0
s2smodern
Oy Multi-Snowtech Ltd:lle WordPress ja WooCommerce

Hiihtokeskusurakointi ja lumetuspalvelut ammattitaidolla, lupaa Oy Multi-Snowtech Ltd. "Olemme rakentaneet matkailukeskuksia ja tuottaneet lumetuspalveluita kattaen koko Suomen jo yli 20 vuoden ajan. Laitamme veden liikkeelle, pidämme sen putkessa, sähköistämme kaapelit ja lumen teemme tykeillä. Hiihtohissit tulee Leitnerilta ja asennus sekä huollot meiltä. Lumetukseen suunnittelemme ja asennamme niin kiinteitä kuin siirrettäviä lumetusjärjestelmiä. Lumetuspalvelua suoritamme kolmella siirrettävällä Pyry-lumetusjärjestelmällä."

Multi-Snowtech halusi verkkosivuilleen modernin ilmeen ja mahdollisuuden päivittää niitä helposti itse

"Lumen ammattilainen Oy Multi-Snowtech Ltd. halusi uudistaa verkkosivunsa visuaalisen ilmeen nykyaikaiseksi. Sivuilla tuli olla mahdollisuus esitellä yrityksen palveluja ja myytäviä tuotteita entistä paremmin - ja myös kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa verkon välityksellä. Koska tavara liikkuu, tulee sivuston sisällön olla itse helposti päivitettävissä. Siitä lähdettiin.

Hiihtokeskusten lisäksi yritystä työllistävät massatapahtumien sähköistykset, metsäteollisuus ja lumirakentaminen. Esimerkiksi Lainion lumilinnakokonaisuus SnowVillage on rakentunut yhteistyössä Oy Multi-Snowtech Ltd:n kanssa. Yrityksen toimialueena on koko Suomi, mutta eivät ulkomaiset asiakkaatkaan ole vieraita. Sen vuoksi sivusto täydentyy ajan niin salliessa englanninkielisellä tiivistelmäosiolla", Pekka Virolainen kommentoi.

Kamapörssi aukeaa marraskuussa

Pääliiketoimintansa lisäksi yritys myy hyväkuntoisia ja huollettuja, käytettyjä hiihtokeskustarvikkeita ja -kalustoja. Verkkosivusto on luonnollisin paikka esitellä myytäviä tuotteita ja ottaa vastaan asiakaskontakteja. Onhan internet auki vuoden jokaisen päivän kaikkina tunteina. Marraskuussa avautuva "Kamapörssi" on toteutettu WordPressin WooCommerce-verkkokauppalisäosalla.

"Sivuston toteutus oli mutkatonta, koska asiakkaalla oli valmis näkemys verkkosivujen sisällöstä. Työn edistyessä palautteen sai aikailematta ja siekailematta", arvostaa yhteistyötä Kirsi Äikäs Artiosta.

Oy Multi-Snowtech Ltd:n verkkosivut ovat siis WordPress-alustalla. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja ovat tällä tapaa helposti jokaisen saavutettavissa.

Tutustu lumen ammattilaisen sivustoon osoitteessa www.multisnowtech.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Kotisivujen myötä sain uuden tiedotuskanavan, joka mahdollistaa näkyvyyden 24/7.

Hannu Tiiri Oy lähti liikkeelle Herttajätkä-verkkosivupakettiratkaisulla.

Yksinkertaiset verkkosivut, jotka toimivat yrityksen käyntikorttina, sitä Hannu Tiiri toivoi

Kun haluat puhdasta energiaa ja tehdä samalla ekologisen ratkaisun, on aurinkopaneelit oikea valinta. Aurinko tarjoaa puhdasta energiaa luonnonvalon ja lämmön muodossa. Osa tästä ilmaisesta energiasta eli auringonvalosta voidaan muuntaa sähköksi aurinkopaneelien avulla. Mikäli harkitset aurinkosähköjärjestelmää omaan kohteeseesi, ota silloin ammattilaiseen yhteys, jotta saat koko paketin vaivattomasti.

Hannu Tiiri Oy on vastaus kysymykseesi, kun etsitä paikallista tekijää. Alussa on tärkeää kartoittaa kiinteistön sähköntarve, sillä suurin osa paneeleilla tuotetusta sähköstä käytetään itse. Tyypillisin järjestelmäkoko omakotitalossa koostuu 12-20 paneelista, mutta yritykseltä saa myös täysin räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Hyödynnä työn osuudesta kotitalousvähennys ja hanki laadukkaat järjestelmät Hannu Tiiri Oy:ltä. Yrityksen toimialueena ovat Jämsän ja Jyväskylän seutu.

Verkkonäkyvyys kuntoon

”Yritys on vielä verrattain uusi palveluntarjoaja aurinkopaneeleiden saralla, vaikkakin sähköasennuksista kasvot ovat tutut jo muutaman vuosikymmenen ajalta.  Kotisivujen myötä sain uuden tiedotuskanavan, joka mahdollistaa näkyvyyden 24/7. Koin verkkosivujen hankinnan tärkeäksi, sillä monet asiakaani antoivat samaa palautetta. Puskaradiolla minut kyllä löytää, mutta verkosta ei löydy kunnollista tietoa palveluista, saati yhteystiedoistani.

Niinpä päätin tarttua tuumasta toimeen ja otin yhteyttä Artioon. Oikeanlaisen kumppanin löytäminen on avaintekijä, jos osaamista ei löydy omasta takaa. Artiolla oli selkeät paketit, joista löysin heti juuri itselleni sopivan vaihtoehdon. Hinnoittelu sekä laskutus ovat selkeää ja helppoa eikä suuria aloituskustannuksia tarvinnut tehdä välittömästi. Kun sivut ovat nyt luotu, voidaan niitä laajentaa jatkossa tarpeideni mukaan juuri sellaiseksi kuin haluan”, kommentoi Hannu Tiiri.

Toteutimme Hannu Tiiri Oy:n verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on rakennettu mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla. Yhdellä silmäyksellä näet helposti kaiken tarvittavan tai voit liikkua haluamaasi aiheeseen päänavigaation avulla. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja ovat tällä tapaa helposti jokaisen saavutettavissa.

Tutustu Herttajätkä-toteutukseemme osoitteessa www.tiirioy.fi .

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Kahvila-ravintola Akuliina

Kaipaatko arjen herkutteluhetkeä maistuvien leivonnaisten, jäätelöannosten, maukkaan lohileivän taikka kuuman kupin parissa? Vai mielitkö ystäviesi kanssa kuuntelemaan lempiartistiasi lämpimänä kesäiltana nauttien terassilla muutaman kylmän juoman? Joku huokaa ihastuneesti, täällähän on vanhoja autoja näytillä.

Jämsän Äijän aukion sydämessä sijaitsee Kahvila-ravintola Akuliina

Lauantaisin torilla kuhisee ihmisiä aina ja tarjolla on perinteisiä torimyyntituotteita. Välillä raikaa laulu ja musiikkitapahtumat, unohtamatta salibandypelaajien riemua tai koristurnauksen hurraa-huutoja. Ja pelataanhan Akuliinassa myös jo perinteeksi muodostunut Nine Ball Open -biljarditurnaus.

Usko tai älä, tätä kaikkea ja paljon muuta on luvassa, kun piipahdat Akuliinan tunnelmaan.

Yritysilme kuntoon myös verkossa

Tuomo Mäyrämäki kommentoi: "Akuliina viettää ensi vuonna 25-vuotispäiväänsä, joten muiden uudistusten ohella halusimme tuoda myös verkkosivut 2020-luvulle. Vanhat sivut eivät toimineet kunnolla mobiililaitteilla ja niiden päivittäminen koettiin jokseenkin hankalaksi. Sivustouudistuksen lähtökohtana oli, että uudet sivut ovat näyttävät ja kuvien sekä tekstien avulla meidän kattavat palvelumme tulevat hyvin esille.

Ajankohtaista-sivu toimii Facebookin ja Instagramin avulla, sillä sosiaalisesta mediasta on tullut osa arkea ja sitä on helppo päivittää. Samalla tarjosimme somekanavan myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät itse ole liittyneet sen käyttäjiksi. Tapahtumakalenterin uudistuksella saamme keikkakesän esiintyjät paremmin nähtäville. Kaiken tämän saimme aikaan Artion asiantuntevalla avulla ja uudistus saatiin maaliin juuri niin kuin pitikin. Olen iloinen, että kumppani löytyi omalta paikkakunnalta. On aina helpompaa toimia, kun apu lähellä, jos jotain pulmia tulee vastaan. Suosittelen lämpimästä Artiota kumppaniksi digitaalisiin ratkaisuihin”.

Artio suunnitteli Kahvila-ravintolalla Akuliinan verkkosivujen visuaalisen ulkoasun uusiksi. Lähtötilanteessa tiedossa oli paikan tunnelma ja sekä graafinen värimaailma. Ehdotonta plussaa projektissa oli, että Akuliinalla oli erinomaista valokuva- ja videomateriaalia tarjolla yllin kyllin, joista sai poimia ”kirsikat kakun päälle”. Verkkosivujen suunnittelua oli helppo viedä eteenpäin, kun yhteyshenkilönä toimi Moonika Mägi. Hän oli jo ennakkoon kartoittanut selvästi ne tarpeet sekä kipupisteet, mitä Akuliinan verkkosivujen uudistus vaati. Sen vuoksi sivujen ulkoasun ja tarvittavan tekniikan määrittäminen meni todella vaivattomasti.

Erityisen ilahduttavaa oli, että projekti poiki nopeasti palautetta, jonka myötä sivuja kehitettiin lisää. Akuliinalla on selkeästi uskolliset asiakkaat, jotka ottivat uudet sivut nopeasti omakseen, kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio toivottaa liki 25-vuotiaalle Kahvila-ravintola Akuliinalle paljon onnea ja menestystä niin nyt kuin myös jatkossakin!

Parhaan kuvan Kahvila-ravintola Akuliinan toiminnasta löydät ihastuttavilta verkkosivuilta osoitteessa www.akuliina.fi/.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta uusi verkkopalvelunsa

Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta valitsi Herttajätkä-verkkosivupakettimme.

Palveluiden helppo saavutettavuus ja verkkosivujen yksinkertaistaminen. Näillä sanoilla toimitusjohtaja Pasi Silvonen meidät ohjeisti, kun lähdimme luomaa uusia verkkosivuja.

Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta on perustettu vuonna 2003 ja sillä on 586 jäsentä. Kymmenen vuoden aikana osuuskunta on rakentanut noin 200 kilometriä vesi- ja viemäriverkostoa lähes 600 liittymälle. Osuuskunnan hallinnossa ylintä päätäntävaltaa käyttää jäsenistö, joka osuuskuntakokouksessa päättää sääntömääräisistä asioista ja valitsee osuuskunnalle hallituksen.

Osuuskunnan vanhat verkkosivut olivat jo verrattain iäkkäät eivätkä toimineet kunnolla mobiililaitteilla. Sivujen ylläpito koettiin samalla hankalaksi, ja tietokin oli hieman sekavasti jäsenneltyä. Jotta vesiosuuskunta voisi palvella jäsenistöään paremmin, syntyi ajatus verkkosivujen uusinnasta.

Helposti saavutettava palvelukanava

Uudistuksen myötä verkkosivut toimivat jäsenistölle tiedotuskanavana, antavat mahdollisuuden vesimittarilukemien ilmoittamiseen ja viimeisimpien dokumenttien esillepanoon. Uusille verkkosivuille on myös mahdollista laittaa päälle hätätiedote ja sekä ohjeita hätätilanteeseen liittyen, mikäli tällainen tilanne ilmenee.

”Olen tyytyväinen Artion palveluun, sillä saimme juuri meidän tarpeisiimme sopivan kokonaisuuden. Nyt meidän ei tarvitse ylläpitää useaa sivua ja lisätä niihin tekstejä, vaan kaikki tieto on kerralla nähtävissä yhden sivun avulla. Ehdotonta plussaa on, että voimme tehdä kaikki dokumentit pdf-tiedostoiksi ja linkittää ne painikkeen takaa aukeavaksi ja tulostettaviksi. Näin meillä säästyy aikaa, kun tekstiä ei tarvitse enää erikseen päivittää verkkosivulle vaan saman dokumentin voi liittää verkkosivuilla avattavaksi”, kommentoi toimitusjohtaja Pasi Silvonen.

Toteutimme Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunnan verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä ja mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla. Sivulla voi liikkua joko rullaten tai siirtyä haluamaansa aiheeseen päänavigaation avulla. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja ovat tällä tapaa helposti jokaisen saavutettavissa.

Tutustu Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunnan Herttajätkä-toteutukseemme osoitteessa www.pohjois-kuorevedenvesiosuuskunta.fi/.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Jameran verkkosivut

Vuonna 2001 juuri lukionsa lopettaneet teekkariopiskelijat keksivät idean valtakunnallisesta lukiokirjoja kierrättävästä yrityksestä. Nimi yritykselle löytyi Otaniemen teekkarikylässä sijaitsevalta Jämeräntaival-tieltä. Jamerasta on kasvanut asiantunteva oppikirjakauppa, jonka laajaan valikoimaan kuuluvat oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin, pääsykokeisiin sekä kielten opiskeluun. Laajassa valikoimassa on niin uusia kuin käytettyjä oppikirjoja, digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä käytettyjä ReUse-tietokoneita. Jamera palvelee asiakkaitaan myymälöissään Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa ja Tampereella sekä ympäri Suomen verkkokaupassaan.

Ekologinen kumppani

Jamera tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja kierrättämällä kuntotarkistettuja käytettyjä oppikirjoja uudelleen myyntiin edullisella hinnalla. Yritykselle voi myydä myös tarpeettomat oppikirjat, jolloin opiskelijat säästävät ympäristöä ja samalla saavat tekemistään hankinnoista rahaa takaisin. Toiminnalla on jo liki 20-vuotiset perinteet ja yritys on reilu, ympäristövastuullinen ja aina asiakkaan parhaaseen pyrkivä suomalainen yritys.

Pitkäaikainen kumppanuus kestää edelleen

Toimitusjohtaja Hanna Haukkapää kommentoi: "Olemme tehneet Artion kanssa yhteistyötä jo yli 10 vuotta, joten verkkosivujen ilmeen uudistus Artion kanssa oli luonnollinen ja helppo valinta. Sivuston uudistus oli melkoinen urakka ja asettamamme aikataulutoive oli tiukka. Jameralaisten sesonki alkaa näin juhannuksen alla, kun toisen asteen opiskelijat saavat tietonsa koulutuspaikoistaan. Työskentelytahti oli intensiivinen ja sisältöjä viilattiin loppumetreille saakka. Sivuston ulkoasu on toiveidemme mukaisesti raikas ja selkeästi uudenlainen entisiin verkkosivuihin verrattuna. Uuden verkkosivuston myötä jameralaisilla on jatkossa mahdollisuus vapaasti muuttaa sivujen sisältöä muutamalla klikkauksella. Voimme lämpimästi suositella Artiota kumppaniksi, olemmehan itsekin jo olleet kauan heidän tyytyväisiä asiakkaitaan."

On todella upeaa, kun saamme täytettyä asiakkaan toiveet ja lopputulokseen kaikki voivat olla tyytyväisiä. Yhteydenpito on nykyään muuttunut pelkistä puhelimitse käydyistä keskusteluista tiiviiksi yhteydenpidoksi niin sähköpostilla, WhatsApp-viestein kuin Skypen avulla. Toki kasvokkainkin saimme yhdessä käydä läpi vanhojen verkkosivujen kipupisteitä sekä avasimme ”haavelaarin”, millaiset verkkosivuratkaisut helpottaisivat jameralaisten työarkea.

Projektin aikana uusia ideoita ja ajatuksia vaihdettiin tiuhaan tahtiin ja erilaisia ajatuksia palloteltiin ja pohdittiin monesta näkökulmasta. Verkkosivut sisältävät muun muassa automaattisesti asiakasosoitteita keräävän uutiskirjeen tilauksen sekä digikirjojen palautusjärjestelmän, joka on toteutettu JavaScriptin jQuery-kirjaston avulla. Projekti oli erittäin mielenkiintoinen ja verkkosivujen kehitys jatkuu taustalla. Odotamme mielenkiinnolla, millaisia uusia ratkaisuja tulemme tarjoamaan verkkosivujen avulla Jameran asiakkaille, kommentoivat Mimmi Puhakka ja Kirsi Äikäs.

Artio toivottaa Jameralle onnea ja menestystä kesän kuumimpaan myyntirumbaan!

Tutustu ja ihastu Jameraan toteuttamiltamme verkkosivuilta osoitteessa www.jamera.net.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
MuutosMielellä valitsi Herttajätkän

Kun tarvitset edustavat verkkosivut ripeällä aikataululla, ota yhteyttä meihin, kuten Päivi Korhonen MuutosMielellä-sivustonsa kanssa teki.

MuutosMielellä on yksilöllistä ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa tavoitteena on tarjota tukea ja välineitä omien voimavarojen tunnistamiseen ja käyttöön. Perustana on voimavaralähtöinen ajattelu ja ratkaisukeskeinen toimintatapa.

Muutos Mielessä tarjoaa valmennusta stressitilanteissa, kun suunta hukassa ja tavoite hakusessa. MuutosMielellä sparraa silloin, kun muutos jo kulkee – kun tavoite häämöttää. Muutoksen pysyvyyden varmistamiseen, kun muutostavoite on saavutettu. Valmennukset ja tapaamiset toteutetaan fyysisesti tai verkossa.

FM Päivi Korhonen on ohjauksen ja valmentamisen ammattilainen, yrittäjä, 54-vuotias kahden aikuisen lapsen äiti, joka on työskennellyt yli 30 vuotta ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen ja muutosprosessien parissa - organisaatiokonsulttina, kouluttajana ja muutosvalmentajana – palkkatöissä ja yrittäjänä, kotimaassa ja ulkomailla.

Uusi palvelu tarvitsee näkyvyyttä verkossa

MuutosMielellä-verkkosivu on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä ja mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla, jossa sivulla voi liikkua helposti rullaten tai siirtyen päänavigaation kautta oikeaan otsikkoon. Tuottamamme kotisivut ovat mobiiliresponsiiviset ja toimivat kaikilla päätelaitteilla.

"Tarvitsin verkkosivut nopealla aikataululla, Artion kanssa se onnistui, sain omannäköiseni MuutosMielellä-sivuston. Sivuston valmistuessa olimme yhteydessä pääosin sähköpostitse - helppoa ja vaivatonta. Mielestäni koko projekti eteni sujuvasti ja voin puolestani suositella Artiota muillekin digihankkeisiin”, kommentoi Päivi Korhonen.

Tutustu palvelun MuutosMielellä Herttajätkä-toteutukseen osoitteessa www.muutosmielella.fi

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Hiihtokoulu Anssi Pentsinen

Anssi PentsinenArvaa, kuka?

  • 20 vuoden kokemus kestävyysurheilusta kilpatasolla,
  • 10 vuotta kansainvälisellä huipulla,
  • 103 Maailman cupin starttia,
  • 2 Olympialaiset,
  • 5 maailmanmestaruushiihdot,
  • 5 top 10 Maailman cup -sijoitusta,
  • 5 Suomen mestaruutta.

No sehän on Anssi Pentsinen, jonka hiihtouran aikana hiihtokilometrejä on kertynyt arviolta noin 60 000. Näiden kilometrien aikana on syntynyt paljon ajatuksia siitä, miten hiihtoa pitäisi kehittää ja harjoitella. Oman urheilu-uransa aikana pääsi Anssi näitä ajatuksia käytännössä kokeilemaan ja haluaa nyt jakaa muille tätä vuosien varrella kertynyttä tietoa.

Hiihtokoulu Anssi Pentsinen

Aktiiviuransa jälkeen hiihtäjä Anssi Pentsinen haluaa liikuttaa myös muita. Jo toukokuussa starttaavat viikoittaiset harjoitukset Paloheinän hiihtoklubissa, ja lisää palveluja on tulossa. Hiihtokoulun tarjonta on erittäin monipuolinen, sillä valikoimasta löytyy videoklinikka ja -valmennus, hiihto- ja yksilövalmennus, life-coaching ja huippu-urheiluvalmennus. Palveluita tarjotaan niin harraste- kuin kilpaurheilijoille, elämäntapamuutosta hakeville tai yritystapahtumiin. Anssin työparina toimii kahden lapsen äiti, intohimoinen liikkuja ja liikuttaja Laura Liikanen.

Yrityksen lanseeraamisessa oli apu tarpeen

Anssi Pentsinen kommentoi: "Kuten moni jo arvaakin, niin yrityksen avaaminen ei tapahdu sormia napsauttamalla. Pelkästään näkyvyysasioiden ja markkinoinnin kuntoon saattaminen on iso ponnistus. Ilman Artion apua urakka olisi ollut melkoinen, mutta onneksi asiantuntevalla avulla tästäkin selvittiin.

Artio suunnitteli Hiihtokoulu.fi:n visuaalisen ulkoasun niin verkkoon kuin printtiin. Lähtötilanne oli lähestulkoon nollassa, sillä alussa yrityksellä oli vain nimi, domain, logo sekä suuntaviivat tarjottavista palveluista. Matkan varrella ajatukset kuitenkin kirkastuivat pikkuhiljaa ja hyvällä yhteistyöllä saimme esille yrityksen idean ja ajatuksen. Asiakkaalta toteutus vaati tekstien ja valokuvien toimituksen. Suunnittelun osalta minun ei tarvinnut muuta kuin valita visuaalinen asu, jolla lähdimme viemään projektin eteenpäin. Artion toimesta projektin aikataulu pidettiin tiukasti hyppysissä ja yrityksen uloslanseeraus tapahtui maaliskuun lopussa Ääneskoskella järjestetyissä hiihdon SM-kilpailuissa. Voin lämpimästi suositella Artiota kumppaniksi, heidän määrätietoinen, asiantunteva ja osaava tiimi tekee ihmeitä".

Oli ilo työskennellä tämän liikunnallisen projektin parissa. Yhteydenpito oli tiivistä niin sähköpostilla, puhelimella kuin WhatsApp-viestein. Ideoita ja ajatuksia vaihdettiin tiuhaan tahtiin ja Laura sekä Anssi sparrasivat projektissa valmentajan ottein. Uskon yrityksen menestyvän upeasti, sillä heidän tapansa kannustaa ja antaa palautetta oli meille kullan arvoista. Jopa omat "ei niin mukavat koulumuistoni hiihdosta" ovat pyyhitty pois mielestä. On helppo yhtyä yrityksen sloganiin "Hiihto on hauskempaa kuin uskotkaan", kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio toivottaa uudelle yritykselle menestystä ja paljon liikkuvia asiakkaita!

Parhaan kuvan Hiihtokoulu Anssi Pentsisen toiminnasta saat tietenkin toteuttamiltamme verkkosivuilta osoitteessa www.hiihtokoulu.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993

0
0
0
s2smodern
Hervannan Apteekin uudet verkkosivut

Terveysaseman ja lääkäriasemien välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan Hervannan apteekkiin on helppo mennä asioimaan. Apteekin sijainti katutasossa ja laajojen parkkialueiden läheisyydessä takaa sen, että apteekin palvelut ovat asiakkaidensa saatavilla. Apteekissa halutaan panostaa hyvään asiakaspalveluun sekä asiantuntevaan lääkeneuvontaan ja yrityksessä työskenteleekin apteekkarin lisäksi proviisori, farmaseutteja, lääketyöntekijä, teknisiä apulaisia ja kosmetologi. Hervannan Apteekki haluaa myös panostaa tulevaisuuteen ja varmistaa, että ammattitaitoista henkilökuntaa on saatavilla jatkossakin. Tämän vuoksi apteekissa koulutetaan jatkuvasti opiskelijoita.

Apteekilla on oma kanta-asiakasohjelma, johon kannattaa liittyä. Ohjelman etuina ovat asioinnin helppous ja asiakaspalvelun nopeutuminen - lisäksi rekisteri helpottaa lääkeneuvontaa, kun asiakkaan käyttämät lääkkeet ja mm. tiedot lääkeyliherkyyksistä ovat heti farmaseutin saatavilla. Kanta-asiakkaat saavat alennusta vapaan kaupan tuotteista ostokertymäperusteisesti, joka tuntuu mukavasti asiakkaan kukkarossa.

Uusilla verkkosivuilla haluttiin viestiä uuden aikakauden alkua

Ari Tuomen jäädessä eläkkeelle aloitti 15. tammikuuta uusi apteekkari Antti Mäkisalo, joka otti ohjat käsiinsä ja halusi samalla uudistaa verkkosivujen ilmeen. Sivuista tehtiin kaikilla verkkopäätelaitteilla toimivat, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös verkon kautta. Antti odottaa mielenkiinnolla pääsevänsä tutustumaan Hervannan alueen asiakaskuntaan ja toivookin asiakkailta palautetta, voidakseen kehittää apteekkinsa toimintaa asiakkaidensa parhaaksi. Verkkosivujen uusinnan lisäksi apteekki uudistaa tuotevalikoimaansa ja uusii vähitellen vanhaa laitteistoa. Mullistavia uudistuksia ei kuitenkaan tehdä tässä vaiheessa, vaan isommat kehityslinjat suunnitellaan ajan kanssa kaikessa rauhassa.

Antti Mäkisalo kertoo: ”Siirryttyäni apteekkariksi Hervannan apteekkiin halusin parantaa verkkosivujen käytettävyyttä. Vaikka vanhoissa ei sinänsä ollut mitään suuremmin vikana, ne olivat kuitenkin jo verrattain iäkkäät eivätkä toimineet mobiililaitteilla. Nykyään kaikkien palveluiden odotetaan olevan saatavilla edes jonkin asteisesti verkossa, joten senkin vuoksi uudistus oli paikallaan. Verkkosivut ovat nyt rakennettu WordPress-alustalle, jota meidän on jatkossa helppo päivittää myös apteekin oman henkilöstön voimin. Uusi alusta mahdollistaa samalla sivujen helpon jatkokehityksen, mikäli haluamme ottaa esimerkiksi verkkokaupan käyttöömme. Verkkosivujen räätälöinti tarpeitamme vastaavaksi tapahtui Artion kanssa sähköpostin välityksellä. Mielestäni projekti sujui helposti ja luontevasti, voimme lämpimästi suositella Artiota digiprojektien tekijäksi”.

Verkkopalvelut ajan tasalle

Hervannan Apteekin verkkosivuprojekti on malliesimerkki siitä, millaisen ongelman lähtökohdasta verkkosivujen uudistaminen aloitetaan. Nykypäivänä verkkosivujen perusvaatimus on, että ne toimivat eri päätelaitteilla. Tällä hetkellä liki 80 % verkkosivujen katseluista tapahtuu mobiililaitteilla, joten responsiivisuus on ehdottomasti ykkösprioriteettii toimivilta verkkosivuilta.

Samalla kertaa sivujen visuaalinen ulkoasu päivitettiin nykytrendien mukaiseksi ja esimerkiksi apteekin sivuille on tuotu niin kutsuttu someseinä palvelemaan asiakkaita paremmin. Facebook-seinän avulla apteekin on helppo tiedottaa uutuuksista ja ajankohtaisista asioista. Myös ne asiakkaat, joilla ei ole omaa Facebook-tiliä tai eivät osaa käyttää kyseistä sovellusta, pääsevät näkemään samat päivitykset muiden kanssa.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tutustumaan uusittuihin verkkosivuihin. Uskomme apteekin olevan uudistuksen myötä asiakkaidensa saatavilla parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla onnittelemme Anttia rohkeasta ratkaisusta ja toivotamme hänelle menestyksekästä yrittäjän uraa apteekkarina.

Tutustu Hervannan Apteekille tekemäämme toteutukseen osoitteessa www.hervannanapteekki.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Huonekaluliike Antti Hakala Oy:n verkkosivut

Huonekaluliike Antti Hakala Oy on Nurmijärven Röykässä sijaitseva itsenäinen ja hyvään asiakaspalveluun erikostunut huonekaluliike. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat kattavasti kodin ja toimistojen huonekalut, sisustusvalaisimet, sisustustuotteet ja matot. Yli 200 m2 kokoisessa liikkeessä on tarjolla laaja valikoimamme suomalaisien huonekaluvalmistajien tuotteita - myös pientoimittajilta. Lisäksi Huonekaluliike Antti Hakala Oy:llä on omaa maahantuontia ja kattava valikoima huonekaluja seniori-ikäisille.

Toiminta Röykässä alkoi vuonna 1971, jolloin huonekaluja myytiin Antti ja Kaarina Hakalan voimin. Vuonna 1990 liikerakennus laajeni nykyiseen kokoonsa. Antti Hakalan siirtyessä hyvin ansaituille eläkepäiville vuonna 2001 otti tytär Johanna vetovastuun yrityksen toiminnasta yhdessä miehensä Sami Husun kanssa.

"Liikeajatuksemme perustuu edelleen vahvaan luottamukseen, palveluun, valinnan vapauteen ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Artion kanssa oli mukava toimia, kaikki toimi luvatusti ja ajallaan. Uudet sivut ovat juuri sellaiset kuin sovittiin ja toivoimme – meidän näköiset”, Johanna Husu huonekaluliike Antti Hakalasta sanoo. ”Kirsi Äikäs Artiosta piti tiiviisti yhteyttä ja koko ajan olimme perillä siitä missä mennään! Sosiaalinen mediakin on nyt hyvin mukana ja tärkeä osa sivustoamme.”

Artio uudisti huonekaluliikkeen verkkosivut nykyaikaisiksi, alustana on Joomla!-julkaisujärjestelmä. 

Itsenäinen ja palveleva huonekaluliike - Antti Hakala Oy

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti S & L Turvapalvelut Oy:n verkkosivut, alustana WordPress-julkaisujärjestelmä.

Artio Oy uudisti Jämsässä jo vuodesta 1996 toimineen turvallisuusalan erikoisliikkeen verkkosivut. Uuden sivuston alustana on WordPress-julkaisujärjestelmä.

S & L Turvapalvelut Oy palvelee kokonaisvaltaisesti kaikissa turvallisuusalan ongelmissa aina suunnittelusta toteutukseen asti. Yritys  tarjoaa turvallisuutta 24 tuntia vuorokaudessa yrityksellesi, kodillesi, vapaa-ajanasunnollesi, autollesi tai muulle omaisuudellesi.S & L Turvapalvelut Oy

Tutustu S & L Turvapalvelut Oy:n sivuihin www.turvapalvelut24h.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Asuntotrion verkkosivut, käytössä Joomla-julkaisujärjestelmä.

Artio Oy uudisti isännöinti- ja tilitoimisto Asuntotrion verkkosivut. Uusi ja aiempi sivusto - sekin Artion tekemä - kumpikin ovat Joomla!-julkaisujärjestelmällä toteutetut. Asuntotrion sivustolla on useita yrityksen asiakkaita palvelevia verkkolomakkeita, tulevaisuudessa avautuu myös mahdollisuus verkkokokouksiin.

Isännöinti- ja tilitoimisto Asuntotrio palvelee Jämsänjokilaaksossa ja lähialueilla. Taloyhtiöiden hallinnon, teknisen isännöinnin ja valvonnan lisäksi tarjotaan myös huoneistojen vuokrauspalvelua. Jämsän lisäksi Asuntotriolla on toimipisteet Kuhmoisissa ja Padasjoella.

Tutustu Asuntotrion sivuihin www.asuntotrio.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Kajomerin verkkosivujen visuaalisen ilmeen

Artio Oy toimitti Kajomerille uudet verkkosivut WordPress -julkaisujärjestelmällä. Edelliset sivut olivat myöskin Artion suunnittelemat ja toimitettu vuonna 2008. Vanha sivusto toimi laadukkaasti näihin päiviin saakka, mutta nyt oli aika uudistaa ulkoasu ja samalla tehdä sivuista mobiilipäätelaitteilla selattavat. Ulkoasun toteutus tehtiin raikkaalla ilmeellä, jossa käytettiin paljon fiiliskuvia.

Sivuston pääajatuksena oli tuoda paremmin esiin Kajomerin laadukkaat loma-asuntokohteet sekä samalla kertoa lomakeskuksista ja niiden tarjoamista palveluista. Lisäksi sivuille tuotiin uutena esiin lomatonttitarjonta sekä Kajomerin myytävät että vuokrattavat kohteet.

Ajankohtaista-osio toteutettiin Facebook-seinänä, jossa esim. vapautunut vuokrakohde voidaan tuoda nopeasti esille ja samalla jakaa tietoa laajemmalle lukijakunnalle.

Tutustu Kajomerin sivuihin www.kajomer.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Tekevän ihmisen kauppa

Viidellä paikkakunnalla - Hallissa, Heinolassa, Jämsässä, Ruovedellä ja Äänekoskella - toimiva Tarvikeskus on tuhansien tuotteiden tavaratalo, jonka asiakkaat tuntevat tekevän ihmisen kauppana. Tarvikekeskuksesta löytyy lähes kaikki, mitä kuvitella saattaa auto- ja rakennustarvikkeista lemmikkieläintuotteisiin. Lisäksi Tarvikekeskus vuokraa erilaisia autoja edullisin ehdoin.

Artio rakensi uuden verkkosivuston Joomla-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
50 vuotta kulkijan kaverina

Patalahdella tankkaamme niin auton kuin kulkijan. Patalahden eli tuttavallisemmin Patiksen legendaariset, jo vuodesta 1968 paistetut letut sekä loistelias buffet-pöytä saavat matkaväsymyksen karisemaan silmänräpäyksessä.

Rakensimme verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Paikallista palvelua asiantuntevasti

Artio Oy on uudistanut Jämsän toimistovarusteen, Puhelinvarusteen ja Navigointivarusteen verkkosivut. Myymälä Jämsässä Koskentiellä tarjoaa asiantuntevaa palvelua matkaviestintään, tietotekniikkaan ja navigointiin liittyvissä asioissa. 

Rakensimme verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Pohjois-Päijänteen ankkuripaikka

Artio Oy on uudistanut Kopilahden toimivan ravintola-kahvila Satamakapteenin verkkopalvelut. Pohjois-Päijänteen mutkaton ja rento ankkuripaikka on valittu Vuoden vierassatamaksi 2012 ja 2014. Se on myös suosittu taukopaikka Päijännettä kiertävien motoristien keskuudessa ja toivottaa myös karavaanarit tervetulleeksi. 

Rakensimme Satamakapteenin verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.Tutustu ja tykkää myös Satamakapteenin FB-sivusta.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Korkealaatuisen työ ja tarkkaan valitut materiaalit

OK-VISE® on tunnettu tuotemerkki koneistavassa teollisuudessa kautta maailman. Yritys myy tuotteitaan yli 40 maahan, ja jopa moni sen kilpailija on ottanut tuotteet osaksi omaa tuoteperhettään. Parhaiten OK-Vise Oy tunnetaan matalakiinnittimen keksijänä ja kehittäjänä. Korkealaatuisen työn ja tarkkaan valittujen materiaalien ansiosta OK-Visen matalakiinnittimillä on täyden 10 vuoden takuu.

Artio Oy toteutti uuden verkkosivuston Joomla-julkaisualustalle. Järjestelmä sisältää myös yrityksen uutiskirjeiden toimittamisen ja automaattisen lähetysprosessin sekä eri kieliversioiden hallintatyökalut.

0
0
0
s2smodern
Urosen puutarha, kukkakauppa ja hautaustoimisto

Urosen kukkakaupassa on tarjolla runsas valikoima  leikkokukkia, sidottuja kimppuja, kukkivia ruukkukukkia ja viherkasveja sekä oman puutarhan ryhmäkasveja. Liikkeessä sidotaan ammattitaidolla hääsidontatyöt, hautajaiskoristelut, hautavihkot ja seppeleet sekä kimput ja asetelmat onnitteluun ja muistamiseen. Urosen kukkakauppa myy myös suojaruukkuja, kortteja, adresseja, hautalyhtyjä ja hautakynttilöitä.

Artio Oy toteutti uuden verkkosivuston WordPress-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Taideruoho

Taiteen tehtävä on koskettaa sydäntä, on taidemaalari Svetlana Ruohon johtoajatuksia. Hänen muotokuviensa kasvotutkielmat sekä luonnosta poimimansa aiheet kertovat tästä vakaumuksesta.

Artio Oy toteutti uuden verkkosivuston WordPress-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Sisusavusauna

Jo noin tuhannen vuoden ajan suomalaisessa savusaunassa on pesty ja parannettu niin kehoa kuin mieltäkin, kylvetty ja synnytetty, pantu sahtia sekä keskusteltu, viihdytetty vieraita ja parannettu naimaonnea. Mutta ennen kaikkea saunassa on nautiskeltu löylystä, savusaunan sielusta. Oli sauna sitten pieni tahi suuri, sen merkitys suomalaiselle on huomattava. SISU-saunassa yhdistyvätkin maailman parhaat löylyt ja suomalainen perinne parhaimmillaan!

Artio Oy tuotti uuden verkkosivuston Joomla-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Jokilaakson Isännöinti

Jokilaakson Isännöinti tuottaa yhdeltä luukulta laadukasta kiinteistöosaamista taloyhtiöiden sekä teknisiin että taloudellisiin kysymyksiin kustannustehokkaalla  ja lisäarvoa tuottavalla tavalla. Artio Oy uudisti yrityksen verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.

Palvelu toimii luonnollisesti automaattisesti desktopista mobiiliin.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Tesoman apteekin verkkosivut

Maailman tamperelaisin apteekki, Tesoman apteekki, uudisti verkkosivustonsa responsiiviseksi.

Tesoman apteekki palvelee uusituissa ajanmukaisissa tiloissa Tesoman liikekeskuksessa Länsi-Tampereella. Reipas ja mukava henkilökunta auttaa  asiantuntemuksella - olipa kyse sitten reseptilääkkeistä, muista apteekkituotteista tai tarpeellisista neuvoista. Jopa hyllyopasteet ovat kahrella kielellä: suomeksi ja tampereeks!

Villilän apteekki (entinen Raholan sivuapteekki) on Tesoman apteekin sivutoimipiste, joka sijaitsee Villilän liikekeskuksessa Länsi-Tampereella. Tampereen Tesoman apteekin verkkokauppasta, eApteekista saa tilattua laajan valikoiman apteekkituotteita - myös reseptilääkkeet.

Rotia terveyteen: tesomanapteekki.fi - samalla tulevat roppitermit tutuiksi!

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern