Oy Multi-Snowtech Ltd:lle WordPress ja WooCommerce

Hiihtokeskusurakointi ja lumetuspalvelut ammattitaidolla, lupaa Oy Multi-Snowtech Ltd. "Olemme rakentaneet matkailukeskuksia ja tuottaneet lumetuspalveluita kattaen koko Suomen jo yli 20 vuoden ajan. Laitamme veden liikkeelle, pidämme sen putkessa, sähköistämme kaapelit ja lumen teemme tykeillä. Hiihtohissit tulee Leitnerilta ja asennus sekä huollot meiltä. Lumetukseen suunnittelemme ja asennamme niin kiinteitä kuin siirrettäviä lumetusjärjestelmiä. Lumetuspalvelua suoritamme kolmella siirrettävällä Pyry-lumetusjärjestelmällä."

Multi-Snowtech halusi verkkosivuilleen modernin ilmeen ja mahdollisuuden päivittää niitä helposti itse

"Lumen ammattilainen Oy Multi-Snowtech Ltd. halusi uudistaa verkkosivunsa visuaalisen ilmeen nykyaikaiseksi. Sivuilla tuli olla mahdollisuus esitellä yrityksen palveluja ja myytäviä tuotteita entistä paremmin - ja myös kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa verkon välityksellä. Koska tavara liikkuu, tulee sivuston sisällön olla itse helposti päivitettävissä. Siitä lähdettiin.

Hiihtokeskusten lisäksi yritystä työllistävät massatapahtumien sähköistykset, metsäteollisuus ja lumirakentaminen. Esimerkiksi Lainion lumilinnakokonaisuus SnowVillage on rakentunut yhteistyössä Oy Multi-Snowtech Ltd:n kanssa. Yrityksen toimialueena on koko Suomi, mutta eivät ulkomaiset asiakkaatkaan ole vieraita. Sen vuoksi sivusto täydentyy ajan niin salliessa englanninkielisellä tiivistelmäosiolla", Pekka Virolainen kommentoi.

Kamapörssi aukeaa marraskuussa

Pääliiketoimintansa lisäksi yritys myy hyväkuntoisia ja huollettuja, käytettyjä hiihtokeskustarvikkeita ja -kalustoja. Verkkosivusto on luonnollisin paikka esitellä myytäviä tuotteita ja ottaa vastaan asiakaskontakteja. Onhan internet auki vuoden jokaisen päivän kaikkina tunteina. Marraskuussa avautuva "Kamapörssi" on toteutettu WordPressin WooCommerce-verkkokauppalisäosalla.

"Sivuston toteutus oli mutkatonta, koska asiakkaalla oli valmis näkemys verkkosivujen sisällöstä. Työn edistyessä palautteen sai aikailematta ja siekailematta", arvostaa yhteistyötä Kirsi Äikäs Artiosta.

Oy Multi-Snowtech Ltd:n verkkosivut ovat siis WordPress-alustalla. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja ovat tällä tapaa helposti jokaisen saavutettavissa.

Tutustu lumen ammattilaisen sivustoon osoitteessa www.multisnowtech.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Jämsä harrastaa, löydä sinäkin helposti itsellesi sopiva harrastus.

Jämsän seudulla harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset. Nyt tarjonta kootaan verkossa yhteen paikkaan, josta jokainen voi löytää itselleen mieluisen harrastuksen. Artion toimittama Harrastusvalikko-sivusto on avattu Jämsän kaupungin internetsivujen yhteyteen.

Uusi selkeä ja helppokäyttöinen sivusto niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville

Nyt kaikki harrastamaan! Uudelta sivustolta löydät mielekästä sisältöä vapaa-aikaasi. Kunhan kaikki harrastustoimintaa tarjoavat ovat syöttäneet järjestelmään tiedot eri harrastuksista, on kuntalaisten helppo selailla ja tehdä valintaa omien vapaa-ajanharrastusten suhteen. Nyt kannattaakin eri harrastusten järjestäjien käyttää hyväkseen tämä maksuton markkinointikanava. Yhdistysten lisäksi sivusto on avoin kaikille harrastustoimintaa tarjoaville tahoille.

Valikon tarkoituksena on tarjota jäsenneltyä tietoa harrastuksista. Näin käyttäjän on helppo löytää esimerkiksi oman iän perusteella sopiva harrastus. Toivomme, että uuden harrastuksen löytäminen on jokaisella kuntalaiselle valikon avulla helppoa ja vaivatonta. Sivustosta on pyritty tekemään selkeä ja helppokäyttöinen niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville - näin me Artiossa olemme asian ajatelleet.

Katja Pohjoismäki kommentoi: "Harrastusvalikkoa alettiin työstämään keväällä 2019 yhteistyössä Liikkuva koulu -hankkeen kanssa. Valikon ajatuksena on tarjota kaikille kuntalaisille yksi helppo kanava, josta löytää alueen harrastukset kootusti. Maksuttomalla kanavalla halusimme tukea kaikkien järjestöjen tekemää työtä paikkakunnalla. - Esimerkiksi koulut eivät voi markkinoida yksittäisten yhdistysten harrastusmahdollisuuksia Wilma-viestien kautta, mutta tällaista koko kunnan valikkoa voidaan hyvin markkinoida suoraan koteihinkin. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja jokainen harrastusmahdollisuuden tarjoaja voi syöttää harrastuksensa tekemällä tunnukset.

Harrastusvalikko rakennettiin yhteistyössä Artion asiantuntija- avulla ja toteutus on mielestäni raikas ja hyvin toimiva. Ulkoasu on helposti saavutettava ja kaiken tarvittavan näkee sopivasti yhdellä silmäyksellä.  Kun  osaaminen löytyi omalta paikkakunnalta, pystyimme järjestämään käyttöönottovaiheessa yhteiskoulutuksen järjestöille iltatilaisuuden merkeissä yhdessä Artion kanssa. On mukavaa toimia, kun tutut henkilöt ja apu on lähellä,  mikäli ongelmia tulisi vastaan. Koen, että projekti oli helppo viedä läpi Artion kanssa, joten mielelläni suosittelen heitä kumppaniksi tämän tyyppisissä digitaalisissa ratkaisuissa”.

Projekti oli erittäin mielenkiintoinen ja pääsimme toteuttamaan monipuolisen hakusuodatuksen, jossa harrastusta etsivä voi hakea sopivia harrastuksia monilla eri kriteereillä. Koulutustilaisuudessa eri järjestöt ottivat järjestelmän nopeasti haltuunsa, ja eri harrastuksia onkin jo syötetty kiitettävää vauhtia. Ylipäätään palaute järjestöjen ja kaupungin suunnalta on ollut kovasti innostunutta, selkeästi tämän kaltaiselle verkkosivustolle oli tilausta, kommentoi Mimmi Puhakka.

Harrastusvalikon alustana toimii WordPress-julkaisujärjestelmä, johon sitten olemme luoneet kaikki palvelua tukevat toiminnot. Sivuston on otettu hyvin vastaan ja se onkin jo alkanut täyttyä useilla erilaisilla mielenkiintoisilla harrastusmahdollisuuksilla.

Tutustu Jämsän kaupungin Harrastusvalikkoon ja löydä oma lajisi osoitteesta www.jamsa.fi/harrastukset

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Kotisivujen myötä sain uuden tiedotuskanavan, joka mahdollistaa näkyvyyden 24/7.

Hannu Tiiri Oy lähti liikkeelle Herttajätkä-verkkosivupakettiratkaisulla.

Yksinkertaiset verkkosivut, jotka toimivat yrityksen käyntikorttina, sitä Hannu Tiiri toivoi

Kun haluat puhdasta energiaa ja tehdä samalla ekologisen ratkaisun, on aurinkopaneelit oikea valinta. Aurinko tarjoaa puhdasta energiaa luonnonvalon ja lämmön muodossa. Osa tästä ilmaisesta energiasta eli auringonvalosta voidaan muuntaa sähköksi aurinkopaneelien avulla. Mikäli harkitset aurinkosähköjärjestelmää omaan kohteeseesi, ota silloin ammattilaiseen yhteys, jotta saat koko paketin vaivattomasti.

Hannu Tiiri Oy on vastaus kysymykseesi, kun etsitä paikallista tekijää. Alussa on tärkeää kartoittaa kiinteistön sähköntarve, sillä suurin osa paneeleilla tuotetusta sähköstä käytetään itse. Tyypillisin järjestelmäkoko omakotitalossa koostuu 12-20 paneelista, mutta yritykseltä saa myös täysin räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Hyödynnä työn osuudesta kotitalousvähennys ja hanki laadukkaat järjestelmät Hannu Tiiri Oy:ltä. Yrityksen toimialueena ovat Jämsän ja Jyväskylän seutu.

Verkkonäkyvyys kuntoon

”Yritys on vielä verrattain uusi palveluntarjoaja aurinkopaneeleiden saralla, vaikkakin sähköasennuksista kasvot ovat tutut jo muutaman vuosikymmenen ajalta.  Kotisivujen myötä sain uuden tiedotuskanavan, joka mahdollistaa näkyvyyden 24/7. Koin verkkosivujen hankinnan tärkeäksi, sillä monet asiakaani antoivat samaa palautetta. Puskaradiolla minut kyllä löytää, mutta verkosta ei löydy kunnollista tietoa palveluista, saati yhteystiedoistani.

Niinpä päätin tarttua tuumasta toimeen ja otin yhteyttä Artioon. Oikeanlaisen kumppanin löytäminen on avaintekijä, jos osaamista ei löydy omasta takaa. Artiolla oli selkeät paketit, joista löysin heti juuri itselleni sopivan vaihtoehdon. Hinnoittelu sekä laskutus ovat selkeää ja helppoa eikä suuria aloituskustannuksia tarvinnut tehdä välittömästi. Kun sivut ovat nyt luotu, voidaan niitä laajentaa jatkossa tarpeideni mukaan juuri sellaiseksi kuin haluan”, kommentoi Hannu Tiiri.

Toteutimme Hannu Tiiri Oy:n verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on rakennettu mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla. Yhdellä silmäyksellä näet helposti kaiken tarvittavan tai voit liikkua haluamaasi aiheeseen päänavigaation avulla. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja ovat tällä tapaa helposti jokaisen saavutettavissa.

Tutustu Herttajätkä-toteutukseemme osoitteessa www.tiirioy.fi .

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Kahvila-ravintola Akuliina

Kaipaatko arjen herkutteluhetkeä maistuvien leivonnaisten, jäätelöannosten, maukkaan lohileivän taikka kuuman kupin parissa? Vai mielitkö ystäviesi kanssa kuuntelemaan lempiartistiasi lämpimänä kesäiltana nauttien terassilla muutaman kylmän juoman? Joku huokaa ihastuneesti, täällähän on vanhoja autoja näytillä.

Jämsän Äijän aukion sydämessä sijaitsee Kahvila-ravintola Akuliina

Lauantaisin torilla kuhisee ihmisiä aina ja tarjolla on perinteisiä torimyyntituotteita. Välillä raikaa laulu ja musiikkitapahtumat, unohtamatta salibandypelaajien riemua tai koristurnauksen hurraa-huutoja. Ja pelataanhan Akuliinassa myös jo perinteeksi muodostunut Nine Ball Open -biljarditurnaus.

Usko tai älä, tätä kaikkea ja paljon muuta on luvassa, kun piipahdat Akuliinan tunnelmaan.

Yritysilme kuntoon myös verkossa

Tuomo Mäyrämäki kommentoi: "Akuliina viettää ensi vuonna 25-vuotispäiväänsä, joten muiden uudistusten ohella halusimme tuoda myös verkkosivut 2020-luvulle. Vanhat sivut eivät toimineet kunnolla mobiililaitteilla ja niiden päivittäminen koettiin jokseenkin hankalaksi. Sivustouudistuksen lähtökohtana oli, että uudet sivut ovat näyttävät ja kuvien sekä tekstien avulla meidän kattavat palvelumme tulevat hyvin esille.

Ajankohtaista-sivu toimii Facebookin ja Instagramin avulla, sillä sosiaalisesta mediasta on tullut osa arkea ja sitä on helppo päivittää. Samalla tarjosimme somekanavan myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät itse ole liittyneet sen käyttäjiksi. Tapahtumakalenterin uudistuksella saamme keikkakesän esiintyjät paremmin nähtäville. Kaiken tämän saimme aikaan Artion asiantuntevalla avulla ja uudistus saatiin maaliin juuri niin kuin pitikin. Olen iloinen, että kumppani löytyi omalta paikkakunnalta. On aina helpompaa toimia, kun apu lähellä, jos jotain pulmia tulee vastaan. Suosittelen lämpimästä Artiota kumppaniksi digitaalisiin ratkaisuihin”.

Artio suunnitteli Kahvila-ravintolalla Akuliinan verkkosivujen visuaalisen ulkoasun uusiksi. Lähtötilanteessa tiedossa oli paikan tunnelma ja sekä graafinen värimaailma. Ehdotonta plussaa projektissa oli, että Akuliinalla oli erinomaista valokuva- ja videomateriaalia tarjolla yllin kyllin, joista sai poimia ”kirsikat kakun päälle”. Verkkosivujen suunnittelua oli helppo viedä eteenpäin, kun yhteyshenkilönä toimi Moonika Mägi. Hän oli jo ennakkoon kartoittanut selvästi ne tarpeet sekä kipupisteet, mitä Akuliinan verkkosivujen uudistus vaati. Sen vuoksi sivujen ulkoasun ja tarvittavan tekniikan määrittäminen meni todella vaivattomasti.

Erityisen ilahduttavaa oli, että projekti poiki nopeasti palautetta, jonka myötä sivuja kehitettiin lisää. Akuliinalla on selkeästi uskolliset asiakkaat, jotka ottivat uudet sivut nopeasti omakseen, kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio toivottaa liki 25-vuotiaalle Kahvila-ravintola Akuliinalle paljon onnea ja menestystä niin nyt kuin myös jatkossakin!

Parhaan kuvan Kahvila-ravintola Akuliinan toiminnasta löydät ihastuttavilta verkkosivuilta osoitteessa www.akuliina.fi/.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta uusi verkkopalvelunsa

Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta valitsi Herttajätkä-verkkosivupakettimme.

Palveluiden helppo saavutettavuus ja verkkosivujen yksinkertaistaminen. Näillä sanoilla toimitusjohtaja Pasi Silvonen meidät ohjeisti, kun lähdimme luomaa uusia verkkosivuja.

Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta on perustettu vuonna 2003 ja sillä on 586 jäsentä. Kymmenen vuoden aikana osuuskunta on rakentanut noin 200 kilometriä vesi- ja viemäriverkostoa lähes 600 liittymälle. Osuuskunnan hallinnossa ylintä päätäntävaltaa käyttää jäsenistö, joka osuuskuntakokouksessa päättää sääntömääräisistä asioista ja valitsee osuuskunnalle hallituksen.

Osuuskunnan vanhat verkkosivut olivat jo verrattain iäkkäät eivätkä toimineet kunnolla mobiililaitteilla. Sivujen ylläpito koettiin samalla hankalaksi, ja tietokin oli hieman sekavasti jäsenneltyä. Jotta vesiosuuskunta voisi palvella jäsenistöään paremmin, syntyi ajatus verkkosivujen uusinnasta.

Helposti saavutettava palvelukanava

Uudistuksen myötä verkkosivut toimivat jäsenistölle tiedotuskanavana, antavat mahdollisuuden vesimittarilukemien ilmoittamiseen ja viimeisimpien dokumenttien esillepanoon. Uusille verkkosivuille on myös mahdollista laittaa päälle hätätiedote ja sekä ohjeita hätätilanteeseen liittyen, mikäli tällainen tilanne ilmenee.

”Olen tyytyväinen Artion palveluun, sillä saimme juuri meidän tarpeisiimme sopivan kokonaisuuden. Nyt meidän ei tarvitse ylläpitää useaa sivua ja lisätä niihin tekstejä, vaan kaikki tieto on kerralla nähtävissä yhden sivun avulla. Ehdotonta plussaa on, että voimme tehdä kaikki dokumentit pdf-tiedostoiksi ja linkittää ne painikkeen takaa aukeavaksi ja tulostettaviksi. Näin meillä säästyy aikaa, kun tekstiä ei tarvitse enää erikseen päivittää verkkosivulle vaan saman dokumentin voi liittää verkkosivuilla avattavaksi”, kommentoi toimitusjohtaja Pasi Silvonen.

Toteutimme Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunnan verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä ja mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla. Sivulla voi liikkua joko rullaten tai siirtyä haluamaansa aiheeseen päänavigaation avulla. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja ovat tällä tapaa helposti jokaisen saavutettavissa.

Tutustu Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunnan Herttajätkä-toteutukseemme osoitteessa www.pohjois-kuorevedenvesiosuuskunta.fi/.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Jameran verkkosivut

Vuonna 2001 juuri lukionsa lopettaneet teekkariopiskelijat keksivät idean valtakunnallisesta lukiokirjoja kierrättävästä yrityksestä. Nimi yritykselle löytyi Otaniemen teekkarikylässä sijaitsevalta Jämeräntaival-tieltä. Jamerasta on kasvanut asiantunteva oppikirjakauppa, jonka laajaan valikoimaan kuuluvat oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin, pääsykokeisiin sekä kielten opiskeluun. Laajassa valikoimassa on niin uusia kuin käytettyjä oppikirjoja, digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä käytettyjä ReUse-tietokoneita. Jamera palvelee asiakkaitaan myymälöissään Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa ja Tampereella sekä ympäri Suomen verkkokaupassaan.

Ekologinen kumppani

Jamera tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja kierrättämällä kuntotarkistettuja käytettyjä oppikirjoja uudelleen myyntiin edullisella hinnalla. Yritykselle voi myydä myös tarpeettomat oppikirjat, jolloin opiskelijat säästävät ympäristöä ja samalla saavat tekemistään hankinnoista rahaa takaisin. Toiminnalla on jo liki 20-vuotiset perinteet ja yritys on reilu, ympäristövastuullinen ja aina asiakkaan parhaaseen pyrkivä suomalainen yritys.

Pitkäaikainen kumppanuus kestää edelleen

Toimitusjohtaja Hanna Haukkapää kommentoi: "Olemme tehneet Artion kanssa yhteistyötä jo yli 10 vuotta, joten verkkosivujen ilmeen uudistus Artion kanssa oli luonnollinen ja helppo valinta. Sivuston uudistus oli melkoinen urakka ja asettamamme aikataulutoive oli tiukka. Jameralaisten sesonki alkaa näin juhannuksen alla, kun toisen asteen opiskelijat saavat tietonsa koulutuspaikoistaan. Työskentelytahti oli intensiivinen ja sisältöjä viilattiin loppumetreille saakka. Sivuston ulkoasu on toiveidemme mukaisesti raikas ja selkeästi uudenlainen entisiin verkkosivuihin verrattuna. Uuden verkkosivuston myötä jameralaisilla on jatkossa mahdollisuus vapaasti muuttaa sivujen sisältöä muutamalla klikkauksella. Voimme lämpimästi suositella Artiota kumppaniksi, olemmehan itsekin jo olleet kauan heidän tyytyväisiä asiakkaitaan."

On todella upeaa, kun saamme täytettyä asiakkaan toiveet ja lopputulokseen kaikki voivat olla tyytyväisiä. Yhteydenpito on nykyään muuttunut pelkistä puhelimitse käydyistä keskusteluista tiiviiksi yhteydenpidoksi niin sähköpostilla, WhatsApp-viestein kuin Skypen avulla. Toki kasvokkainkin saimme yhdessä käydä läpi vanhojen verkkosivujen kipupisteitä sekä avasimme ”haavelaarin”, millaiset verkkosivuratkaisut helpottaisivat jameralaisten työarkea.

Projektin aikana uusia ideoita ja ajatuksia vaihdettiin tiuhaan tahtiin ja erilaisia ajatuksia palloteltiin ja pohdittiin monesta näkökulmasta. Verkkosivut sisältävät muun muassa automaattisesti asiakasosoitteita keräävän uutiskirjeen tilauksen sekä digikirjojen palautusjärjestelmän, joka on toteutettu JavaScriptin jQuery-kirjaston avulla. Projekti oli erittäin mielenkiintoinen ja verkkosivujen kehitys jatkuu taustalla. Odotamme mielenkiinnolla, millaisia uusia ratkaisuja tulemme tarjoamaan verkkosivujen avulla Jameran asiakkaille, kommentoivat Mimmi Puhakka ja Kirsi Äikäs.

Artio toivottaa Jameralle onnea ja menestystä kesän kuumimpaan myyntirumbaan!

Tutustu ja ihastu Jameraan toteuttamiltamme verkkosivuilta osoitteessa www.jamera.net.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
MuutosMielellä valitsi Herttajätkän

Kun tarvitset edustavat verkkosivut ripeällä aikataululla, ota yhteyttä meihin, kuten Päivi Korhonen MuutosMielellä-sivustonsa kanssa teki.

MuutosMielellä on yksilöllistä ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa tavoitteena on tarjota tukea ja välineitä omien voimavarojen tunnistamiseen ja käyttöön. Perustana on voimavaralähtöinen ajattelu ja ratkaisukeskeinen toimintatapa.

Muutos Mielessä tarjoaa valmennusta stressitilanteissa, kun suunta hukassa ja tavoite hakusessa. MuutosMielellä sparraa silloin, kun muutos jo kulkee – kun tavoite häämöttää. Muutoksen pysyvyyden varmistamiseen, kun muutostavoite on saavutettu. Valmennukset ja tapaamiset toteutetaan fyysisesti tai verkossa.

FM Päivi Korhonen on ohjauksen ja valmentamisen ammattilainen, yrittäjä, 54-vuotias kahden aikuisen lapsen äiti, joka on työskennellyt yli 30 vuotta ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen ja muutosprosessien parissa - organisaatiokonsulttina, kouluttajana ja muutosvalmentajana – palkkatöissä ja yrittäjänä, kotimaassa ja ulkomailla.

Uusi palvelu tarvitsee näkyvyyttä verkossa

MuutosMielellä-verkkosivu on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä ja mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla, jossa sivulla voi liikkua helposti rullaten tai siirtyen päänavigaation kautta oikeaan otsikkoon. Tuottamamme kotisivut ovat mobiiliresponsiiviset ja toimivat kaikilla päätelaitteilla.

"Tarvitsin verkkosivut nopealla aikataululla, Artion kanssa se onnistui, sain omannäköiseni MuutosMielellä-sivuston. Sivuston valmistuessa olimme yhteydessä pääosin sähköpostitse - helppoa ja vaivatonta. Mielestäni koko projekti eteni sujuvasti ja voin puolestani suositella Artiota muillekin digihankkeisiin”, kommentoi Päivi Korhonen.

Tutustu palvelun MuutosMielellä Herttajätkä-toteutukseen osoitteessa www.muutosmielella.fi

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Hiihtokoulu Anssi Pentsinen

Anssi PentsinenArvaa, kuka?

 • 20 vuoden kokemus kestävyysurheilusta kilpatasolla,
 • 10 vuotta kansainvälisellä huipulla,
 • 103 Maailman cupin starttia,
 • 2 Olympialaiset,
 • 5 maailmanmestaruushiihdot,
 • 5 top 10 Maailman cup -sijoitusta,
 • 5 Suomen mestaruutta.

No sehän on Anssi Pentsinen, jonka hiihtouran aikana hiihtokilometrejä on kertynyt arviolta noin 60 000. Näiden kilometrien aikana on syntynyt paljon ajatuksia siitä, miten hiihtoa pitäisi kehittää ja harjoitella. Oman urheilu-uransa aikana pääsi Anssi näitä ajatuksia käytännössä kokeilemaan ja haluaa nyt jakaa muille tätä vuosien varrella kertynyttä tietoa.

Hiihtokoulu Anssi Pentsinen

Aktiiviuransa jälkeen hiihtäjä Anssi Pentsinen haluaa liikuttaa myös muita. Jo toukokuussa starttaavat viikoittaiset harjoitukset Paloheinän hiihtoklubissa, ja lisää palveluja on tulossa. Hiihtokoulun tarjonta on erittäin monipuolinen, sillä valikoimasta löytyy videoklinikka ja -valmennus, hiihto- ja yksilövalmennus, life-coaching ja huippu-urheiluvalmennus. Palveluita tarjotaan niin harraste- kuin kilpaurheilijoille, elämäntapamuutosta hakeville tai yritystapahtumiin. Anssin työparina toimii kahden lapsen äiti, intohimoinen liikkuja ja liikuttaja Laura Liikanen.

Yrityksen lanseeraamisessa oli apu tarpeen

Anssi Pentsinen kommentoi: "Kuten moni jo arvaakin, niin yrityksen avaaminen ei tapahdu sormia napsauttamalla. Pelkästään näkyvyysasioiden ja markkinoinnin kuntoon saattaminen on iso ponnistus. Ilman Artion apua urakka olisi ollut melkoinen, mutta onneksi asiantuntevalla avulla tästäkin selvittiin.

Artio suunnitteli Hiihtokoulu.fi:n visuaalisen ulkoasun niin verkkoon kuin printtiin. Lähtötilanne oli lähestulkoon nollassa, sillä alussa yrityksellä oli vain nimi, domain, logo sekä suuntaviivat tarjottavista palveluista. Matkan varrella ajatukset kuitenkin kirkastuivat pikkuhiljaa ja hyvällä yhteistyöllä saimme esille yrityksen idean ja ajatuksen. Asiakkaalta toteutus vaati tekstien ja valokuvien toimituksen. Suunnittelun osalta minun ei tarvinnut muuta kuin valita visuaalinen asu, jolla lähdimme viemään projektin eteenpäin. Artion toimesta projektin aikataulu pidettiin tiukasti hyppysissä ja yrityksen uloslanseeraus tapahtui maaliskuun lopussa Ääneskoskella järjestetyissä hiihdon SM-kilpailuissa. Voin lämpimästi suositella Artiota kumppaniksi, heidän määrätietoinen, asiantunteva ja osaava tiimi tekee ihmeitä".

Oli ilo työskennellä tämän liikunnallisen projektin parissa. Yhteydenpito oli tiivistä niin sähköpostilla, puhelimella kuin WhatsApp-viestein. Ideoita ja ajatuksia vaihdettiin tiuhaan tahtiin ja Laura sekä Anssi sparrasivat projektissa valmentajan ottein. Uskon yrityksen menestyvän upeasti, sillä heidän tapansa kannustaa ja antaa palautetta oli meille kullan arvoista. Jopa omat "ei niin mukavat koulumuistoni hiihdosta" ovat pyyhitty pois mielestä. On helppo yhtyä yrityksen sloganiin "Hiihto on hauskempaa kuin uskotkaan", kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio toivottaa uudelle yritykselle menestystä ja paljon liikkuvia asiakkaita!

Parhaan kuvan Hiihtokoulu Anssi Pentsisen toiminnasta saat tietenkin toteuttamiltamme verkkosivuilta osoitteessa www.hiihtokoulu.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993

0
0
0
s2smodern
Reserviläiskuoro Vinosyöttö sai verkkosivut

Reserviläiskuoro Vinosyöttö on perustettu 2004 Jämsässä, kuoron nimi on sotilastermi ja tarkoittaa syöttöhäiriötä aseessa. Kuorollekin voi joskus tulla häiriöitä, joten nimi sopii sille hyvin. Kuoro on perustettu vaalimaan veteraanien musiikillista perintöä, esittämään sodan ajan korsumusiikkia ja 40-luvun viihdemusiikkia pääsääntöisesti yksiäänisesti laulaen.

Kuoron ohjelmisto on monipuolinen ja puhutteleva. Hyvin esitetylle mieskuorolaululle on aina kysyntää erilaisiin tilaisuuksiin. Kuoron vahvuus on noin 30 laulajaa. Esiintymisissä kuoroa säestää Punkkeri-Pumppu. Pienimuotoisempiin tilaisuuksiin kuorossa toimii lauluryhmä Vinos, jonka kokoonpano on noin kymmenen henkilöä.

Tällä hetkellä kuoro valmistautuu täysillä jo lähes traditioksi muodostuneeseen matkalleen Vaasan kuorofestivaaleille toukokuussa, jossa esiintymisiä on kahtena päivänä.

Mieskuoro valitsi Artion Herttajätkä-kotisivupaketin

Nyt jo 15-vuotias kuoro sai vihdoin nettisivut, kun Artio toteutti ne WordPress-julkaisujärjestelmällä ja mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla. Sivustolla voi tutustua kuoroon, kuunnella ääninäytteet kuoron julkaisemilta levyiltä tai vaikkapa tilata yhteydenottolomakkeen kautta kuoron esiintymään.

Sivuston pohjana on Artion Herttajätkä-sivupaketti, jota laajennettiin mm. jäsenosiolla ja Facebook-seinällä. Katso Herttajätkä-peruspaketin demosivusto, jotta saat kokonaiskuvan kotisivupaketin sisällöstä.

Facebook-seinä antaa mahdollisuuden kertoa ajankohtaisista asioista samalla kertaa sekä Facebookissa että kuoron omilla sivuilla, näin Facebook-julkaisut näkyvät myös niille, jotka itse eivät sitä käytä. Kotisivujen ansiosta kuoro tulee paremmin tunnetuksi - uusia laulajiakin kuoroon mahtuu.

Julkisten verkkosivujen lisäksi kuoron jäsenille on oma suljettu sivuosionsa, jonne jäsenet pääsevät kirjautumisen kautta. Sivuston valmistumisen yhteydessä kuorolle suunniteltiin Artiossa myös uusi logo.

Tutustu Vinosyöttö-kuoroon osoitteessa www.vinosyotto.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Hervannan Apteekin uudet verkkosivut

Terveysaseman ja lääkäriasemien välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan Hervannan apteekkiin on helppo mennä asioimaan. Apteekin sijainti katutasossa ja laajojen parkkialueiden läheisyydessä takaa sen, että apteekin palvelut ovat asiakkaidensa saatavilla. Apteekissa halutaan panostaa hyvään asiakaspalveluun sekä asiantuntevaan lääkeneuvontaan ja yrityksessä työskenteleekin apteekkarin lisäksi proviisori, farmaseutteja, lääketyöntekijä, teknisiä apulaisia ja kosmetologi. Hervannan Apteekki haluaa myös panostaa tulevaisuuteen ja varmistaa, että ammattitaitoista henkilökuntaa on saatavilla jatkossakin. Tämän vuoksi apteekissa koulutetaan jatkuvasti opiskelijoita.

Apteekilla on oma kanta-asiakasohjelma, johon kannattaa liittyä. Ohjelman etuina ovat asioinnin helppous ja asiakaspalvelun nopeutuminen - lisäksi rekisteri helpottaa lääkeneuvontaa, kun asiakkaan käyttämät lääkkeet ja mm. tiedot lääkeyliherkyyksistä ovat heti farmaseutin saatavilla. Kanta-asiakkaat saavat alennusta vapaan kaupan tuotteista ostokertymäperusteisesti, joka tuntuu mukavasti asiakkaan kukkarossa.

Uusilla verkkosivuilla haluttiin viestiä uuden aikakauden alkua

Ari Tuomen jäädessä eläkkeelle aloitti 15. tammikuuta uusi apteekkari Antti Mäkisalo, joka otti ohjat käsiinsä ja halusi samalla uudistaa verkkosivujen ilmeen. Sivuista tehtiin kaikilla verkkopäätelaitteilla toimivat, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös verkon kautta. Antti odottaa mielenkiinnolla pääsevänsä tutustumaan Hervannan alueen asiakaskuntaan ja toivookin asiakkailta palautetta, voidakseen kehittää apteekkinsa toimintaa asiakkaidensa parhaaksi. Verkkosivujen uusinnan lisäksi apteekki uudistaa tuotevalikoimaansa ja uusii vähitellen vanhaa laitteistoa. Mullistavia uudistuksia ei kuitenkaan tehdä tässä vaiheessa, vaan isommat kehityslinjat suunnitellaan ajan kanssa kaikessa rauhassa.

Antti Mäkisalo kertoo: ”Siirryttyäni apteekkariksi Hervannan apteekkiin halusin parantaa verkkosivujen käytettävyyttä. Vaikka vanhoissa ei sinänsä ollut mitään suuremmin vikana, ne olivat kuitenkin jo verrattain iäkkäät eivätkä toimineet mobiililaitteilla. Nykyään kaikkien palveluiden odotetaan olevan saatavilla edes jonkin asteisesti verkossa, joten senkin vuoksi uudistus oli paikallaan. Verkkosivut ovat nyt rakennettu WordPress-alustalle, jota meidän on jatkossa helppo päivittää myös apteekin oman henkilöstön voimin. Uusi alusta mahdollistaa samalla sivujen helpon jatkokehityksen, mikäli haluamme ottaa esimerkiksi verkkokaupan käyttöömme. Verkkosivujen räätälöinti tarpeitamme vastaavaksi tapahtui Artion kanssa sähköpostin välityksellä. Mielestäni projekti sujui helposti ja luontevasti, voimme lämpimästi suositella Artiota digiprojektien tekijäksi”.

Verkkopalvelut ajan tasalle

Hervannan Apteekin verkkosivuprojekti on malliesimerkki siitä, millaisen ongelman lähtökohdasta verkkosivujen uudistaminen aloitetaan. Nykypäivänä verkkosivujen perusvaatimus on, että ne toimivat eri päätelaitteilla. Tällä hetkellä liki 80 % verkkosivujen katseluista tapahtuu mobiililaitteilla, joten responsiivisuus on ehdottomasti ykkösprioriteettii toimivilta verkkosivuilta.

Samalla kertaa sivujen visuaalinen ulkoasu päivitettiin nykytrendien mukaiseksi ja esimerkiksi apteekin sivuille on tuotu niin kutsuttu someseinä palvelemaan asiakkaita paremmin. Facebook-seinän avulla apteekin on helppo tiedottaa uutuuksista ja ajankohtaisista asioista. Myös ne asiakkaat, joilla ei ole omaa Facebook-tiliä tai eivät osaa käyttää kyseistä sovellusta, pääsevät näkemään samat päivitykset muiden kanssa.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tutustumaan uusittuihin verkkosivuihin. Uskomme apteekin olevan uudistuksen myötä asiakkaidensa saatavilla parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla onnittelemme Anttia rohkeasta ratkaisusta ja toivotamme hänelle menestyksekästä yrittäjän uraa apteekkarina.

Tutustu Hervannan Apteekille tekemäämme toteutukseen osoitteessa www.hervannanapteekki.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993

0
0
0
s2smodern
Räätälöity verkkokaupparatkaisu asiakkaan tarpeisiin

WooCommerce-verkkokauppa yhdistettiin WordPress-julkaisujärjestelmään Tapahtumakalusteet.fi-verkkosivuilla.

Jo kahden vuosikymmenen ajan toiminut Tapahtumakalusteet / N.C.D. Production Oyon yksi Suomen suurimmista tapahtuma-alan kalustovuokraustoimijoista. Yritys oli mukana toteuttamassa kesällä 2018 yli 20 tapahtumaa, joissa vieraili yleisöä yhteensä yli 300 000  kävijää.

Uusilta Tapahtumakalusteet.fi-sivuilta asiakas pääsee lukemaan taustoja yrityksestä ja sen toiminnasta. Ennen verkkosivuja tätä mahdollisuutta asiakkaille ei ole ollut, vaan tieto yrityksestä on enemmänkin liikkunut ”puskaradion” avulla. Nyt asiakkaat pystyvät hahmottamaan paremmin tapahtumakuvien ja tekstien avulla, millaisesta toimijasta oikeastaan on kyse. Yritys on mukana rakentamassa suurtapahtumia, mutta myös yksityishenkilöillä on mahdollisuus hankkia kalusteita omiin tapahtumiinsa.  Jatkossa verkkosivuja täydennetään lisää ja sivuille on tarkoitus tuoda referenssiesimerkkejä erilaisista tapahtumista ja niihin keskeisesti liittyneistä ratkaisuista.

Joustavuutta ja tehokkuutta asiakaspalveluun

Miika Haljala kommentoi: ”Syksyn 2018 aikana totesimme, että toimintamme tarvitsee verkkosivuston, joka tukee toimintaamme ja helpottaa asiakkaitamme kalusteiden valinnassa. Sivujen tarkoituksena oli siirtää osa asiakaspalvelusta verkossa tapahtuvaksi. Verkkokaupan pohjalle rakennetun tarjouskyselyn avulla tuleva asiakas voi tutustua kalustoon ja saa tuotteistamme lisätietoa mm. mittojen ja painojen osalta. Järjestelmän avulla asiakas voi lähettää yksilöidyn tarjouspyynnön haluamistaan tuotteista ja samalla lisätä tarvitsemansa vuokra-ajan.

Tuotekyselyn lähettämisen jälkeen asiakaspalvelulla on aikaa tutkia kalusteiden saatavuus, jonka jälkeen asiakkaaseen ollaan vielä yhteyksissä puhelimitse tai sähköpostitse tarkentavien kysymysten ja räätälöidyn tarjouksen merkeissä. Uskomme järjestelmän avulla tehostavamme työaikaamme. Nyt voimme ohjata asiakkaat tutustumaan vuokrakalusteisiin verkkosivuillemme puhelimessa selventämisen sijaan”.

Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi seuraavaa: ”N.C. D. Production Oy:n työt ovat paikkakunnalla hyvin tunnettuja, sillä onhan se yksi merkittävä toimija Himoksen suurissa yleisötapahtumissa. Oli mielenkiintoista päästä rakentamaan räätälöityä ratkaisua, jonka pohjaksi otimme WooCommerce-verkkokauppa-alustan. Lähdimme tekemään alustaa yrityksen erityistarpeisiin ja normaalin verkkokaupan ostotoimintojen sijaan sivulle rakennettiin yksilöity tarjouskyselyjärjestelmä. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan sivustolla tapahtuvaa liikennettä ja jatkokehitämme prosesseja matkan varrella, mikäli uusia tarpeita ilmenee.

Koimme projektin läpi viennin asiakkaan kanssa helpoksi ja joustavaksi. Muutamien kasvokkaintapaamisten jälkeen pääsimme yhteisymmärrykseen verkkosivujen vaatimuksista. Artio Oy rakensi pohjatekniikan ja matkan varrella koulutimme henkilöstön lisäämään tuotteet sivuille. Näin varmistimme, että alusta on asiakkaan näkökulmasta helppokäyttöinen ja tarjouskyselyprosessi toimii kuten pitääkin. Asiakaspalvelu vastaavasti piti huolen, että tuotteet ja niiden tiedot ovat oikeat”.  

Projekti on hieno esimerkki Artio Oy:n osaamisesta räätälöityihin ratkaisuihin. Onko sinulla tarvetta verkkokaupalle tai juuri teidän tarpeisiinne kehitetyille ratkaisulle? Tutustu Tapahtumakalusteet / N.C.D. Production Oy:lle tekemäämme toteutukseen osoitteessa www.tapahtumakalusteet.fi

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993

0
0
0
s2smodern
Keuruun kaupungin extranet uudella ilmeellä

Uudistimme Keuruun kaupungin verkkosivujen rakenteen ja ilmeen vuoden 2018 lopulla. Nyt samankaltainen ulkoasu luotiin myös Keuruun Extranet-sivustolle, joka on suljettu internetpalvelu Keuruun kaupungin henkilöstölle ja luottamushenkilöille.

Joomla! tarjoaa yksityiskohtaista tietojen hallintaa

Joomla!-julkaisujärjestelmä sisältää hyvin yksityiskohtaiset käyttöoikeusmäärittelyt, joten se sopii erinomaisesti suljettujen internetpalvelujen alustaksi. Olemmekin toteuttaneet useita intranet- ja extranet-sivustoja käyttäen hyväksi Joomlan ominaisuuksia hallita sekä käyttäjiä, käyttäjäryhmiä että sivusisältöjä.

Lisätietoja tarjoamistamme extranet-ratkaisuista ja muista suljetuista verkkosivuympäristöistä Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio SMS-viestipalvelu Vaasan kaupungille

Artio toimitti verkkosivuilla/selaimella käytettävän sisäisen SMS-viestipalvelun Vaasan kaupungille. Artio SMS-viestijärjestelmä on Joomla!-komponentti.

Artio SMS tarjoaa mahdollisuuden lähettää SMS-viestejä yksittäisille vastaanottajille sekä vastaanottajaryhmille, jolloin viesti voidaan helposti lahettää usealle vastaanottajalle tarvitsematta poimia niitä yksitellen vastaanottajiin. Osoitekirja eli yhteystiedot ovat helposti hallittavissa selaimessa. Käyttäjät voidaan autentikoida suoraan LDAP/AD:sta.

Artio SMS -viestijärjestelmän hallintapaneelissa voidaan selata ja hallita lähetettyjä viestejä sekä tilastoida eri käyttäjäryhmien lähettämien viestien määrä.

Vastaava SMS-viestijärjestelmä on käytössä myös Keuruun kaupungilla.

Lisätietoja Artio SMS-viestipalvelusta Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.
0
0
0
s2smodern
Kun haluat erottua eduskuntavaalikampanjassasi eduksesi, ota meihin yhteyttä, kuten Tuomas Kurttilakin teki.

Kun haluat erottua eduskuntavaalikampanjassasi eduksesi, ota meihin yhteyttä, kuten Tuomas Kurttila teki.

Artio Oy suunnitteli Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilalle One Pager -tekniikalla toimivan eduskuntavaaliehdokkaan vaalisivun. Sivusto tukee Tuomaksen parhaillaan käynnissä olevaa kampanjaa kohti eduskuntataloa. Ehdokkaasta annetaan tiivis tietopaketti hänen tärkeimmistä tehtävistään ja saavutuksistaan. Henkilökohtainen persoona tuodaan esiin mielenkiintoisin tilannekuvin. Samalla sivuilta löytyy kätevästi tieto, missä ehdokasta pääsee tapaamaan kasvotusten.

Vaalikauden tavoitteet on tuotu napakasti esille ja ne ovat helposti selattavissa eri päätelaitteilla, samaa esitystapaa käytettiin myös Tuomaksesta persoonasta kertovissa suositteluissa. Ehdokkaasta kiinnostuneelle äänestäjälle tieto on helposti saavutettavissa. Mikäli ehdokkaan seuraaminen kiinnostaa somekanavissa, on niihin helppo liittyä seuraajaksi heti sivun alussa. Kaikki tieto sivustolla on tarjolla rullaamisen ja yhden klikkauksen päässä. Ulkoasun värityksessä on noudateltu SDP:n yleistä graafista ilmettä. Näin puolue, jonne hänet on asetettu ehdolle, ei jää kenellekään epäselväksi.

Tietoa, taitoa ja tahtoa löytyi projektin kummaltakin osapuolelta

Tuomas Kurttila kommentoi projektia: "Sinnikkään ja hyvin perustelun myyntityön jälkeen päädyin valitsemaan Artion kumppanikseni. Yritystä on helppo suositella nopeasti eteenpäin vietävän verkkosivuprojektin kumppaniksi. Ulkoasu on juuri sopivan tyylikäs, kevyt ja oman kampanjani näköinen. Vaikka emme tavanneet projektin aikana kasvotusten, toimi yhteydenpito projektin aikana helposti ja näkemyksiäni kunnioitettiin. Olen erityisen iloinen, että aikataulu pysyi täsmällisenä ja sivut ilmestyivät toivomaani päivämäärään mennessä. Arvostan Artion asiantuntijuutta ja taitoa loihtia projektini kuntoon lyhyessä ajassa. Käyn tapaamassa tiimiä, kun seuraavan kerran pääsen vierailulle Jämsään. On mukavaa saada kasvot käymilleni keskusteluille".

Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi: ”Koin yhteydenpidon Tuomaksen tiimin kanssa vaivattomaksi ja helpoksi. Vaikka projektin aikataulu olikin verrattain tiukka, saatiin sivut julkaisukuntoon hienolla yhteistyöllä. Viestejä vaihtaessa kampanjasta välittyi välitön ja mukava ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhdessä samaan hiileen. Toivotamme Tuomakselle onnea vaalikampanjaan, toivottavasti pääset tekemään huomisesta tätä päivää paremman! Tutustu Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan ehdokassivuihin osoitteessa www.tuomaskurttila.fi

Ota yhteyttä Artioon, kun haluat lisätietoja eduskuntavaalikampanjaan liittyvistä verkkosivuista, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993

0
0
0
s2smodern
Artion rakentama Lotta Aholan #jokuroti-vaalikampanjan sivusto on WordPress-alustalla

Artio Oy rakensi WordPress-julkaisujärjestelmään eduskuntavaaliehdokas Lotta Aholan #jokuroti-vaalikampanjan.

Sivuston tarkoituksena on tukea jo parhaillaan käynnissä olevaa #jokuroti-kampanjaa. Verkkosivut antavat runsaasti lisätietoa Lotan vaaliteemoista ja sivuilta löytää helposti taustaa ehdokkaasta niin yksityishenkilönä kuin osaajana monissa eri luottamustoimissa. Ulkoasussa on osittain noudatettu Kokoomuksen graafista ilmettä, mutta samalla ulkoasuun on tuotu rohkeasti ehdokkaan omaksi tuntemaa värimaailmaa.

Sivuilta pääsee helposti seuraamaan Lotan vaalirallia somekanavissa ja samalla liittyä seuraajaksi someen. Näkemykset-osa tukee kampanjaa ajankohtaisten artikkeleiden muodossa. Tässä kanavassa Lotta jakaa mielipidekirjoituksensa ja ajatuksensa. Artikkeleiden avulla kirjoitukset voidaan jakaa esim. Facebookissa, jolloin julkaisut eivät jää pelkästään lehden tilaajien nähtäväksi. Verkkosivujen kautta vaalirallista kiinnostuneet tavoittavat helposti tukitiimin ja sivuilla on myös ilmoitettu tilitiedot rahallisen tuen osoittamiseksi.

Onnistunut projekti saa kummankin osapuolen tyytyväiseksi

Lotta Ahola kommentoi projektia: "Suosittelen ehdottomasti Artiota verkkosivuprojektien kumppaniksi. Sivut näyttävät todella hyviltä ja yhteistyö toimi koko projektin ajan saumattomasti. Oli todella mukavaa, kun aikataulut pysyivät täsmällisinä ja sivut ilmestyivät toivomassamme ajassa. Arvosta suuresti kotimaista käsityötä, toivotaan samalla, että se on myös menestyksen tae".

Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi seuraavaa: ”Oli hienoa päästä osaksi Lotan vaalikampanjaa ja toteuttaa hänen arvomaailmaansa kuvaavat sivut. Yhteydenpito tapahtui suurilta osin kampanjan viestinnän kanssa, joten Lotta pääsikin vähällä päänvaivalla ja sivut laitettiin julkaisukuntoon yhdessä Juuson kanssa. Projekti oli kokonaisuudessaan kiehtova matka Lotan arvomaailmaan.”

Artio Oy toivottaa onnea ja menestystä kevään vaalikampanjaan! Tutustu Lotta Aholan ehdokassivuihin osoitteessa www.lottaahola.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993
0
0
0
s2smodern
Jokaisen elämällä on ainutlaatuinen tarkoitus

Artio Oy on uudistanut Jyväskylän Katulähetyksen verkkosivut. Uuden sivuston alustana on WordPress-julkaisujärjestelmä. Tähän saakka vuodesta 2012 palvellut sivusto oli myös Artion toimittama.

Yhteiskunnallinen yritysJyväskylän Katulähetys on kristilliseltä pohjalta toimiva, yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys. Katulähetystyö aloitettiin Jyväskylässä sotien jälkeen vuonna 1945. Yhdistys rekisteröitiin vuonna 1953. Yhdistys työllistää ja auttaa paikallisesti. Toimintakenttä on laaja, se sisältää asumispalvelut, kierrätyksen, työvalmennuksen, ruoka-avun ja nuorisotyön.

Jyväskylän Katulähetyksen arvot ovat

 • Asiakaslähtöisyys on asiakkaiden tarpeiden selvittämistä ja jokaisen palvelemista sopivimmalla tavalla kokonaisresurssien puitteissa.
 • Vastuullisuus on vastuun kantamista asiakkaista, yhdistyksestä ja ympäristöstä. Vastuullinen toiminta tarkoittaa sääntöjen noudattamista ja annettujen lupausten pitämistä työtovereille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Jokainen työntekijä vastaa yhdistyksen toiminnan laadusta.
 • Yhteisöllisyys on keskinäistä luottamusta ja tukea, aitoa auttamishalua, jokaisen huomioon ottamista, ymmärtämistä ja hyviä käyttäytymistapoja. Yhteisöllisyys koskee asiakkaiden ja työyhteisön välisiä sekä työyhteisön sisäisiä suhteita.
 • Rohkeus on uskallusta tehdä uusia ja erilaisia asioita. Toiminnan kehittäminen tarvitsee rohkeutta, avoimuutta uusille ideoille ja kykyä toimia asiakkaidemme hyväksi haastavissakin tilanteissa.

Uudistuksen lähtökohtana oli selkeyttää sivuston rakennetta, tuoda esiin uudet, laajentuneet palvelut - ja saada  ulkoasu tämän päivän kuosiin. Olivathan vanhat sivut jo usean vuoden ikäiset ja siten mobiililaitteilla hankalasti käytettävät.

Yhteistyö Jyväskylän Katulähetyksen kanssa on aina ollut mielenkiintoista ja teimme töitä tälläkin kertaa innolla.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.
 
0
0
0
s2smodern
Artio tukee Home Street Homen työtä Keniassa

Viimejouluinen tempaisu osallistua Matkalla Makongeniin sai tänä jouluna jatkoa. Artio Oy haluaa olla tekemässä osaltaan hyvää, joten uusimme Home Street Home ry:lle verkkosivut joululahjaksi. Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi, ”Tuntui jotenkin luonnolliselta jatkaa kumppanuutta Home Street Home ry:n kanssa. Idea uusista verkkosivuista syttyi syksyn aikana ja sivut saivat muotonsa jouluun mennessä. Projektin viestintäkin onnistui mainiosti Messengerin välityksellä, minä kirjoittelin Suomesta, ja Viola vastaili kysymyksiini Keniasta”.

Projektin äiti Viola Wallenius kertoo lahjasta ilahtuneena, ”Matatu-auto hurauttelee pitkin Makongenin kylään Keniassa ja on HSH:n Rescue Centerin kovassa käytössä, joten Matkalla Makongeniin -projekti oli todella tarpeen. Keskuksemme toimii mm. turvapaikkana vaikeista elämäntilanteista kärsiville naisille ja lapsille. Uusittujen verkkosivujen kautta toivomme saavamme lisänäkyvyyttä toiminnallemme ja kenties sen myötä myös lisävaroja eri hankkeillemme. Olin todella ilahtunut, kun Artio halusi antaa meille konkreettisen joululahjan hyväntekeväisyyteen perinteisten joulukorttien postittelun sijaan.”

Miksi me Artiolta lähdimme mukaan projektiin

Kuten jo Matkalla Makongeniin projektissakin totesimme: ”Me haluamme olla osaltamme tekemässä maailmasta edes hitusen parempaa paikkaa ja koemme tämänkaltaiset hyväntekeväisyysprojektit tärkeiksi. Meistä lasten koulutus ja hyvinvointi sekä erityisesti tyttöjen aseman parantaminen hyödyttää koko yhteisöä ja yhteiskuntaa. Tytöt ovat avainasemassa, jotta sukupolvelta toiselle periytyvä köyhyys ja siihen liittyvät ongelmat voidaan katkaista”.

”Sukupuolten välinen tasa-arvo on ensisijainen edellytys rauhan ja vakauden saavuttamiselle, taloudelliselle kehitykselle ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiselle”, ote naisten oikeuksien sopimuksesta.

Artio Oy toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2019!

Mimmi Puhakka, Kirsi Äikäs, Mikael Karjalainen ja Arto Saraniva

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 400 955 993.
 
0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Keuruun kaupungin verkkosivut

Artio Oy on uudistanut Keuruun kaupungin verkkosivut. Uuden sivuston, kuten aiemmankin Artion toimittaman, alustana on Joomla!-julkaisujärjestelmä.

Keuruu - hyvä paikka asua, elää ja harrastaa. Keuruulla unelma punaisesta tuvasta järven rannalla keskellä vireää seutukaupunkia voi hyvinkin toteutua. Keski-Suomen toiseksi suurin kunta pinta-alaltaan halusi näyttää hyvältä myös verkkosivujen kautta.

”Ajatuksenamme oli parantaa kuntaviestintää ja samalla loihtia uusi raikas ja houkutteleva ilme verkkosivuille. Paransimme verkkosivujemme käytettävyyttä ja uusimme värimaailmaa, joka mielestäni on modernin raikas, mutta samalla selkeä ja keveä. Yhteistyö Artion kanssa on aina ollut helppoa ja mutkatonta. Nytkin sivujen julkaisu tehtiin luvatussa ajassa ja tiiviissä yhteistyössä”, hallintojohtaja Tarja Ojala kommentoi.

”Artio lähti toteuttamaan uudistuksen näiden ajatusten saattelemana - lopputulos on mielestäni onnistunut ja toimiva”, kommentoi Kirsi Äikäs Artio Oy:stä. ”Nyt sivuilla on selkeä ulkoasu, kaikki tieto on helposti löydettävissä selkeän navigoinnin kautta ja lisäksi Keuruun vapaa-aikapalvelut ovat helposti saavutettavat Facebook-seinän avulla”.

Julkisten verkkosivujen lisäksi Keuruulla on käytössä Artion rakentama extranet-sivusto sekä kehitämämme Joolma!-komponentti Artio SMS-viestipalvelu organisaation sisäiseen viestintään.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.
0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Huonekaluliike Antti Hakala Oy:n verkkosivut

Huonekaluliike Antti Hakala Oy on Nurmijärven Röykässä sijaitseva itsenäinen ja hyvään asiakaspalveluun erikostunut huonekaluliike. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat kattavasti kodin ja toimistojen huonekalut, sisustusvalaisimet, sisustustuotteet ja matot. Yli 200 m2 kokoisessa liikkeessä on tarjolla laaja valikoimamme suomalaisien huonekaluvalmistajien tuotteita - myös pientoimittajilta. Lisäksi Huonekaluliike Antti Hakala Oy:llä on omaa maahantuontia ja kattava valikoima huonekaluja seniori-ikäisille.

Toiminta Röykässä alkoi vuonna 1971, jolloin huonekaluja myytiin Antti ja Kaarina Hakalan voimin. Vuonna 1990 liikerakennus laajeni nykyiseen kokoonsa. Antti Hakalan siirtyessä hyvin ansaituille eläkepäiville vuonna 2001 otti tytär Johanna vetovastuun yrityksen toiminnasta yhdessä miehensä Sami Husun kanssa.

"Liikeajatuksemme perustuu edelleen vahvaan luottamukseen, palveluun, valinnan vapauteen ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Artion kanssa oli mukava toimia, kaikki toimi luvatusti ja ajallaan. Uudet sivut ovat juuri sellaiset kuin sovittiin ja toivoimme – meidän näköiset”, Johanna Husu huonekaluliike Antti Hakalasta sanoo. ”Kirsi Äikäs Artiosta piti tiiviisti yhteyttä ja koko ajan olimme perillä siitä missä mennään! Sosiaalinen mediakin on nyt hyvin mukana ja tärkeä osa sivustoamme.”

Artio uudisti huonekaluliikkeen verkkosivut nykyaikaisiksi, alustana on Joomla!-julkaisujärjestelmä. 

Itsenäinen ja palveleva huonekaluliike - Antti Hakala Oy

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Verkkosivut eduskuntavaaliehdokkaalle!

Artio Oy rakensi WordPress-julkaisujärjestelmään eduskuntavaaliehdokas Tarja Uusipaaston verkkosivut.

Sivuston tarkoituksena on tuoda esiin Tarjan persoona ja ideologia raikkaalla ulkoasulla ja runsaalla asiasisällöllä. Samalla sivut toimivat informaatiokanavana henkilöille, jotka eivät jo ole Tarjan seuraajana somekanavissa. Sivuilla pääsee samalla lukemaan ajankohtaiset blogit sekä kampanjanaikaiset vaalirunot. ”Ainutlaatuinen tilaisuus tarjolla” -osion kautta ehdokkaan voi kätevästi tilata puhumaan omiin tupailtoihin tai tapahtumiin.

Tarja Uusipaasto kommentoi projektia: "Etsin luotettavaa ja idearikasta kumppania verkkosivujen luomiseen, joka toteuttaa kanssani myös ne hulluimmatkin ideani. Tämä porukkaa tekee töitään rautaisella ammattitaidolla ja täydellä sydämellä eikä takuulla jätä ketään kylmäksi. Suosittelen Artiota lämpimästi verkkosivuprojektien kumppaniksi".

Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi seuraavaa: ”Erityisesti Tarja arvosti projektissa, että palvelu on paikallista, jolloin apukin on lähellä. Meidän kanssamme on helppoa ja joustavaa tehdä yhteistyötä kellonaikaan katsomatta. Ihmeen kaupalla myös tiukaksi asetettu aikataulukin piti, vaikka materiaalin kerääminen ja toimittaminen aiheutti aika ajoin haasteita”.

Tutustu Tarja Uusipaaston ehdokassivuihin osoitteessa www.tarjauusipaasto.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 400 955 993.

0
0
0
s2smodern
Seutuviikon kurssitarjotin

Artio päivitti Seutuviikon kurssitarjottimen ilmoittautumisnäkymän responsiiviseksi. Ilmoittautuminen Seutuviikon kursseille onnistuu nyt myös mobiililaitteilla, kuten nykypäivänä pitääkin. Itse taustajärjestelmä on jo 10 vuotta vanha, mutta toimii edelleen tarkoituksessaan moitteetta!

Seutuviikko järjestetään ma-pe 8.-12.10.2018 kaikissa Jämsän ja Kuhmoisten toisen asteen oppilaitoksissa.

Kaikki seudun toisen asteen oppilaat valitsevat yhden kurssin mistä tahansa seudun oppilaitoksesta. Seutuviikolla opiskellaan yksi kurssi Seutuviikon aikataulun mukaan. Seutuviikolla voi valita kurssin oman mielenkiinnon mukaan ja tutustua rohkeasti toisiin oppilaitoksiin!

Seutuviikon kurssitarjotin

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
FH-DCE Super Rally ® 2019 Himos, Jämsä, Finland 5. - 9.6.2019

FH-DCE Super Rally® on Harley-Davidson -jäsenkerhojen joka vuosi eri maassa ja paikassa järjestettävä suurtapahtuma. Vuoden 2019 Super Rallyn järjestämisestä vastaa Harley-Davidson Club Finland ry. Kesäkuun alussa 2019 Himos Parkissa kokoontuu monituhatpäinen kansainvälinen Harley-Davidson-harrastajien joukko viisipäiväiseen ralliin.Tapahtuma tarjoaa myös monipuolisen ohjelman ja laadukkaan kattauksen bändejä ja muitakin esiintyjiä.

Artio Oy toteutti verkkokaupan tapahtuman lipunmyyntiä varten. Alustana on Joomla-julkaisujärjestelmä ja lippukaupan moottorina Artio E-Tickets. Super Rally 2019 -Lippukaupasta saa ostettua liput nopeasti ja vaivatta ilman toimitusmaksuja. Sisäänpääsyyn oikeuttavat QR-koodin sisältävät liput toimitetaan tilaajalle sähköpostitse.

Tapahtuman verkkosivut: FH-DCE Super Rally ® 2019 Himos, Jämsä, Finland 5. - 9.6.2019

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti S & L Turvapalvelut Oy:n verkkosivut, alustana WordPress-julkaisujärjestelmä.

Artio Oy uudisti Jämsässä jo vuodesta 1996 toimineen turvallisuusalan erikoisliikkeen verkkosivut. Uuden sivuston alustana on WordPress-julkaisujärjestelmä.

S & L Turvapalvelut Oy palvelee kokonaisvaltaisesti kaikissa turvallisuusalan ongelmissa aina suunnittelusta toteutukseen asti. Yritys  tarjoaa turvallisuutta 24 tuntia vuorokaudessa yrityksellesi, kodillesi, vapaa-ajanasunnollesi, autollesi tai muulle omaisuudellesi.S & L Turvapalvelut Oy

Tutustu S & L Turvapalvelut Oy:n sivuihin www.turvapalvelut24h.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Asuntotrion verkkosivut, käytössä Joomla-julkaisujärjestelmä.

Artio Oy uudisti isännöinti- ja tilitoimisto Asuntotrion verkkosivut. Uusi ja aiempi sivusto - sekin Artion tekemä - kumpikin ovat Joomla!-julkaisujärjestelmällä toteutetut. Asuntotrion sivustolla on useita yrityksen asiakkaita palvelevia verkkolomakkeita, tulevaisuudessa avautuu myös mahdollisuus verkkokokouksiin.

Isännöinti- ja tilitoimisto Asuntotrio palvelee Jämsänjokilaaksossa ja lähialueilla. Taloyhtiöiden hallinnon, teknisen isännöinnin ja valvonnan lisäksi tarjotaan myös huoneistojen vuokrauspalvelua. Jämsän lisäksi Asuntotriolla on toimipisteet Kuhmoisissa ja Padasjoella.

Tutustu Asuntotrion sivuihin www.asuntotrio.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Kajomerin verkkosivujen visuaalisen ilmeen

Artio Oy toimitti Kajomerille uudet verkkosivut WordPress -julkaisujärjestelmällä. Edelliset sivut olivat myöskin Artion suunnittelemat ja toimitettu vuonna 2008. Vanha sivusto toimi laadukkaasti näihin päiviin saakka, mutta nyt oli aika uudistaa ulkoasu ja samalla tehdä sivuista mobiilipäätelaitteilla selattavat. Ulkoasun toteutus tehtiin raikkaalla ilmeellä, jossa käytettiin paljon fiiliskuvia.

Sivuston pääajatuksena oli tuoda paremmin esiin Kajomerin laadukkaat loma-asuntokohteet sekä samalla kertoa lomakeskuksista ja niiden tarjoamista palveluista. Lisäksi sivuille tuotiin uutena esiin lomatonttitarjonta sekä Kajomerin myytävät että vuokrattavat kohteet.

Ajankohtaista-osio toteutettiin Facebook-seinänä, jossa esim. vapautunut vuokrakohde voidaan tuoda nopeasti esille ja samalla jakaa tietoa laajemmalle lukijakunnalle.

Tutustu Kajomerin sivuihin www.kajomer.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artiolta uusi Magento-verkkokauppa Navigointivarusteelle

Navigointivaruste tehostaa palvelujaan ja tarjontaansa ottamalla käyttöön Artio toimittaman, uuden sukupolven Magento-verkkokauppansa. Jämsässä toimivan Navigointivarusteen verkkokaupassa on laaja valikoima mm. Garmin-, Tracker-, Oukitel-tuotteita. Pysyt varmasti kartalla - olet sitten liikkeellä autolla, moottoripyörällä, veneellä, moottorikelkalla tai jalan.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Tekevän ihmisen kauppa

Viidellä paikkakunnalla - Hallissa, Heinolassa, Jämsässä, Ruovedellä ja Äänekoskella - toimiva Tarvikeskus on tuhansien tuotteiden tavaratalo, jonka asiakkaat tuntevat tekevän ihmisen kauppana. Tarvikekeskuksesta löytyy lähes kaikki, mitä kuvitella saattaa auto- ja rakennustarvikkeista lemmikkieläintuotteisiin. Lisäksi Tarvikekeskus vuokraa erilaisia autoja edullisin ehdoin.

Artio rakensi uuden verkkosivuston Joomla-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Jämsän uudet verkkosivut

Artio Oy on uudistanut yhdessä Jämsän kaupungin viestinnän kanssa kaupunkin verkkosivut. Jämsä on runsaan 21 000 asukkaan kaupunki, joka on tunnettu vahvasta paperiteollisuudestaan sekä Himoksen matkailualueesta. 

Artio rakensi uuden verkkopalvelun Joomla-julkaisujärjestelmään ja siinä otetaan käyttöön myös Artion tuottaman Palvelutietovaranto (PTV) -integraatio.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
50 vuotta kulkijan kaverina

Patalahdella tankkaamme niin auton kuin kulkijan. Patalahden eli tuttavallisemmin Patiksen legendaariset, jo vuodesta 1968 paistetut letut sekä loistelias buffet-pöytä saavat matkaväsymyksen karisemaan silmänräpäyksessä.

Rakensimme verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Artiolta uusi lippukauppa Himos Areenalle

Himos Areena on ottanut käyttöönsä Artion toimittaman uuden lippukaupan. Lippukaupassa asiakkaat voivat verkossa ostaa pääsylipun Himos Areenan valtakunnallisiin huipputapahtumiin. Lippukauppa on toteutettu Artion e-Ticket -järjestelmään, joka on Joomla-julkaisujärjestelmässä toimiva lippukauppasovellus. E-Ticketin monipuolisissa asetuksissa voidaan määritellä toimitetaanko liput asiakkaan sähköpostiin joko pdf-lippuna EAN/QR-koodilla tai pelkkänä QR-koodina. Lippujen tarkistus voidaan toteuttaa joko Artion tai niin haluttaessa kolmannen osapuolen järjestelmästä.

Himos Areenan lippukauppa toimii luonnollisesti myös mobiililaitteissa.

Tutustu lippukauppaan: lippukauppa.himosareena.fi

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Paikallista palvelua asiantuntevasti

Artio Oy on uudistanut Jämsän toimistovarusteen, Puhelinvarusteen ja Navigointivarusteen verkkosivut. Myymälä Jämsässä Koskentiellä tarjoaa asiantuntevaa palvelua matkaviestintään, tietotekniikkaan ja navigointiin liittyvissä asioissa. 

Rakensimme verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Elämää Unesco-kohteen ympärillä

Artio Oy on uudistanut Petäjäveden kunnan verkkosivut. Vireä, viihtyisä ja järvirikas 4000 asukkaan Petäjävesi sijaitsee vain 25 minuutin päässä Jyväskylästä ja Keuruusta. Elämää värittää Unescon maailmanperintökohde Petäjäveden vanha kirkko, joka on tuhansien kansainvälisten matkailijoiden kohde. 

Artio rakensi uuden verkkopalvelun Joomla-julkaisujärjestelmään.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Pohjois-Päijänteen ankkuripaikka

Artio Oy on uudistanut Kopilahden toimivan ravintola-kahvila Satamakapteenin verkkopalvelut. Pohjois-Päijänteen mutkaton ja rento ankkuripaikka on valittu Vuoden vierassatamaksi 2012 ja 2014. Se on myös suosittu taukopaikka Päijännettä kiertävien motoristien keskuudessa ja toivottaa myös karavaanarit tervetulleeksi. 

Rakensimme Satamakapteenin verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.Tutustu ja tykkää myös Satamakapteenin FB-sivusta.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Seinäjoen kaupungin kuvapankki

Artio Oy on toimittanut Seinäjoen kaupungille uuden kuvapankkijärjestelmän. Kuvapankki on rakennettu Piwigo-ohjelmiston päälle, johon Artio on toteuttanut tilaajan määrittelemän laajennetun käyttäjähallintaosuuden kuvapankin käyttöpyyntöjen käsittelyyn ja hallintaan.

Lisätietoja järjestelmästä ja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Korkealaatuisen työ ja tarkkaan valitut materiaalit

OK-VISE® on tunnettu tuotemerkki koneistavassa teollisuudessa kautta maailman. Yritys myy tuotteitaan yli 40 maahan, ja jopa moni sen kilpailija on ottanut tuotteet osaksi omaa tuoteperhettään. Parhaiten OK-Vise Oy tunnetaan matalakiinnittimen keksijänä ja kehittäjänä. Korkealaatuisen työn ja tarkkaan valittujen materiaalien ansiosta OK-Visen matalakiinnittimillä on täyden 10 vuoden takuu.

Artio Oy toteutti uuden verkkosivuston Joomla-julkaisualustalle. Järjestelmä sisältää myös yrityksen uutiskirjeiden toimittamisen ja automaattisen lähetysprosessin sekä eri kieliversioiden hallintatyökalut.

0
0
0
s2smodern
Keski-Suomen kansanmusiikkiyhdistys

Keski-Suomen Kansanmusiikkiyhdistys (KSKMY) on perustettu vuonna 1960 ja se on siten Suomen vanhin maakunnallinen kansanmusiikkiyhdistys. Yhdistys pyrkii järjestämään kansanmusiikin koulutusta ja tapahtumia Keski-Suomen alueella sekä ajamaan paikallisyhdistysten, yhtyeiden ja harrastajien yhteisiä etuja.

Artio Oy toteutti uuden verkkosivuston WordPress-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Urosen puutarha, kukkakauppa ja hautaustoimisto

Urosen kukkakaupassa on tarjolla runsas valikoima  leikkokukkia, sidottuja kimppuja, kukkivia ruukkukukkia ja viherkasveja sekä oman puutarhan ryhmäkasveja. Liikkeessä sidotaan ammattitaidolla hääsidontatyöt, hautajaiskoristelut, hautavihkot ja seppeleet sekä kimput ja asetelmat onnitteluun ja muistamiseen. Urosen kukkakauppa myy myös suojaruukkuja, kortteja, adresseja, hautalyhtyjä ja hautakynttilöitä.

Artio Oy toteutti uuden verkkosivuston WordPress-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Taideruoho

Taiteen tehtävä on koskettaa sydäntä, on taidemaalari Svetlana Ruohon johtoajatuksia. Hänen muotokuviensa kasvotutkielmat sekä luonnosta poimimansa aiheet kertovat tästä vakaumuksesta.

Artio Oy toteutti uuden verkkosivuston WordPress-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Sisusavusauna

Jo noin tuhannen vuoden ajan suomalaisessa savusaunassa on pesty ja parannettu niin kehoa kuin mieltäkin, kylvetty ja synnytetty, pantu sahtia sekä keskusteltu, viihdytetty vieraita ja parannettu naimaonnea. Mutta ennen kaikkea saunassa on nautiskeltu löylystä, savusaunan sielusta. Oli sauna sitten pieni tahi suuri, sen merkitys suomalaiselle on huomattava. SISU-saunassa yhdistyvätkin maailman parhaat löylyt ja suomalainen perinne parhaimmillaan!

Artio Oy tuotti uuden verkkosivuston Joomla-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Print-aid

"European training network for development of personalized anti-infective medical devices combining printing technologies and antimicrobial functionality."

Projektissa on mukana kahdeksan eurooppalaista yliopistoa, mukaanlukien Helsingin yliopisto. Artio Oy tuotti verkoston yhteisen verkkosivuston Joomla-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistus

Sote- ja maakuntauudistus on suurimpia hallinnon ja toimintatapojen uudistuksia, mitä Suomessa on tehty. Sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus sekä maakuntauudistus toteutetaan Keski-Suomessa yhtenä kokonaisuutena.

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistussivusto kertoo kattavasti, mistä on kyse Keski-Suomen osalta sote- ja maakuntauudistuksessa. Sivuilla seurataan valmistelua ja sivuille nostetaan jatkuvasti tietoa alueellisen uudistuksen vaiheista.

Toteutimme verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Jokilaakson Isännöinti

Jokilaakson Isännöinti tuottaa yhdeltä luukulta laadukasta kiinteistöosaamista taloyhtiöiden sekä teknisiin että taloudellisiin kysymyksiin kustannustehokkaalla  ja lisäarvoa tuottavalla tavalla. Artio Oy uudisti yrityksen verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.

Palvelu toimii luonnollisesti automaattisesti desktopista mobiiliin.

0
0
0
s2smodern
Toivakka

Toivakassa yhdistyvät luonnonläheinen asuminen ja monipuolinen harrastaminen. Lähes 2500 asukkaan kunta sijaitsee Keski-Suomen maakunnan kaakkoisosassa, Päijänteen itäpuolella, puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Toivakan kunta sai uuden nykyaikaisen, täysin responsiivisen verkkosivuston, jonka toteutimme Joomla!-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Vaihtoautot.net

Vaihtoautot.net on Avain Vaunun, Hämeen Autovarusteen ja O.K.Auto Oy:n yhteinen, yli tuhannen vaihtoauton "verkkokauppa".

Vaihtoautot.net uudistettiin kokonaisuudessaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksiin. Nykyaikaisen ulkoasun ja täysin responsiivisen sivurakenteen myötä palvelu toimii saumattomasti myös mobiililaitteissa. Visuaalisen ulkoasun lisäksi kiinnitimme erityisesti huomiota haun kitkattomaan toimivuuteen ja miellyttävään käyttökokemukseen. Samalla sivusto nousi nopeasti Googlen luonnollisissa hakukonetuloksissa "vaihtoauto"-hakusanalla toiselta sivulta ensimmäisen sivun kolmen ensimmäisen joukkoon.

0
0
0
s2smodern
Kiinteistö Oy Jämsänmäki

Kiinteistö Oy Jämsänmäki on Jämsän kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiöllä on noin 800 rivi- ja kerrostaloasuntoa kuudessa taajamassa: Jämsän keskustassa, Jämsänkoskella, Kaipolassa, Hallissa, Länkipohjassa ja Koskenpäällä.

Syyskuun alussa Kiinteistö Oy Jämsänmäki otti käyttöön verkkopalvelun ja niiden yhteydessä mahdollisuuden etsiä vapaita asuntoja sähköisesti.

Sivusto toteutettiin tietenkin täysin nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti responsiivisena. Toteutimme sivuston Wordpress-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Sata laulajaa sadassa kirkossa

"Sata laulajaa sadassa kirkossa" on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Laulajien määrä pyritään saamaan vähintään sadaksi henkilöksi jokaisessa kirkossa. Laulajia voi olla enemmänkin kuin sata. Finlandia-hymnin johtajana voivat toimia esim. kanttorit, kuoronjohtajat, opettajat ym. musiikinjohtajat. Finlandia esitetään 6.12.2017 klo 10.00 kaikissa tapahtumaan osallistuvissa kirkoissa ympäri Suomenmaata.

0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Tesoman apteekin verkkosivut

Maailman tamperelaisin apteekki, Tesoman apteekki, uudisti verkkosivustonsa responsiiviseksi.

Tesoman apteekki palvelee uusituissa ajanmukaisissa tiloissa Tesoman liikekeskuksessa Länsi-Tampereella. Reipas ja mukava henkilökunta auttaa  asiantuntemuksella - olipa kyse sitten reseptilääkkeistä, muista apteekkituotteista tai tarpeellisista neuvoista. Jopa hyllyopasteet ovat kahrella kielellä: suomeksi ja tampereeks!

Villilän apteekki (entinen Raholan sivuapteekki) on Tesoman apteekin sivutoimipiste, joka sijaitsee Villilän liikekeskuksessa Länsi-Tampereella. Tampereen Tesoman apteekin verkkokauppasta, eApteekista saa tilattua laajan valikoiman apteekkituotteita - myös reseptilääkkeet.

Rotia terveyteen: tesomanapteekki.fi - samalla tulevat roppitermit tutuiksi!

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern