Ruuturouva on Artion tuoteperheen pluspaketti kotisivuista

Tämä verkkosivukokonaisuus on suunnattu asiakkaillemme, jotka haluavat kertoa tuotteistaan ja palveluistaan selkeämmin blogin avulla. 

Kotisivun rakenne on etukäteen määritetty, mutta sen asetteluun voidaan tuoda lisäelementtejä esimerkiksi palvelut-esittelyyn riippuen siitä, kuinka laaja valikoima asiakkaalla on. Verkkosivujen visuaalisuus määritetään asiakkaan kanssa yhdessä sovitusti fontin, kuvien, teeman päävärin ja sisältötekstien avulla.

Tätä www-sivukokonaisuutta kuvaa visuaalinen näyttävyys sekä erottuva sisältö. Asiakkaan vastuulle jää logon, omien kuvien, sisältötekstien sekä yhteystietojen toimitus. Artio määrittelee web-sivun ulkoasun ja mobiilioptimoi sen, jonka jälkeen verkkojulkaisu on valmis. Kokonaissivumäärä paketissa on 10 kpl.

Katso Ruuturouva-peruspaketin demosivusto, jotta saat kokonaiskuvan kotisivupaketin sisällöstä.

Hinnoittelu

Tämän kaiken saat 3 394 € hintaan (ALV 0 %).
Voit solmia kanssamme myös sopimuksen 12 kuukauden maksuajasta, jolloin hinta on 298 € kuukaudessa (ALV 0 %).

Huomioithan, että verkkosivujen tekijänoikeudet siirtyvät asiakkaalle siinä vaiheessa, kun maksu ovat kokonaisuudessaan suoritettu. Tutustu Artion luottomaksuehtoihin sekä yleisiin sopimusehtoihin.

Ruuturouva-paketin demosivustoTilaa bittivirtojen selviytymispakkaus

Artio Oy
Koskentie 11, 42100 Jämsä
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin: +358 (0) 14 716 155

Hyvä tietää

Logo tai tunnus

Hyvä logo on olennainen osa yrityksen imagoa ja viestintää. Se on yrityksen tärkein tunnus ja antaa toiminnastasi ammattimaisen mielikuvan ja kiinnittää huomion sekä jättää muistijäljen.

Logoa käytetään osana markkinointia ja verkkosivujen lisäksi se on tarpeen mm. käyntikorteissa, papereissa ja mainosmateriaaleissa. Eikö sinulla vielä ole logoa? Ei hätää, voit kysy meiltä tarjouksen logon suunnittelusta.

Kuvat

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Valo- tai piirroskuvien avulla havainnollistat viestiäsi. Parhaimmillaan kuvat herättävät tunteita, kertovat mielipiteitä ja luovat vaikutelman toiminnastasi. Kuvien avulla on helppo luoda verkkosivuille tunnelmaa, ja mukaansatempaava valokuva tarjoaa katsojalle elämyksen todellisuudesta. Kuvan avulla kerrot nopeasti yrityksen ydintoiminnasta tai ajatusmaailmastasi.

Asiakkaan vastuuksi jää, että kuvat ovat nettisivukäyttöön kelvolliset ja tekijänoikeudet ovat kunnossa. Me teemme kuvien rajauksen ja pakkauksen verkkosivukäyttöön sopivaksi sekä asettelemme ne sivulle. Lisättävien kuvien enimmäismäärä on 25 kappaletta.

Kerro yrityksestäsi

Laadukas sisältö kertoo toiminnastasi ja antaa asiakkaalle selkeän mielikuvan palveluistasi. Suunnittele ja mieti tekstit huolellisesti, näin saavutat asiakkaan luottamuksen ja asiakas ottaa yhteyttä juuri sinuun.

Ruuturouva-pakettimme korostaa palveluitasi. Voit kertoa niistä omassa palveluosassa ikoneiden kera. Lisäksi omista palveluista kannattaa laittaa rohkeasti näkyviin kehut, siitä yritykset tunnetaan.

Lisäksi sivuilla on oma referenssiosa, jossa yrityksen palveluja ja toimintaa voi korostaa referenssi tarinoiden kautta, jolloin asiakkaat kertovat tarinansa kuvin ja sanoin.

Älä huoli, me oikoluemme tekstit ja korjaamme mahdolliset kirjoitusvirheet. Erillistä sisällöntuotantoa tarjoamme lisäpalveluna. Muistathan, että epäasiallinen tai loukkaavaa sisältö verkkosivuillamme on kielletty.

Ajankohtaista Somen ja Blogin avulla

Haluatko kertoa uusista tuotteista tai hurjimmista villityksistäsi muillekin ja julkaista jutut myös verkossa? Ajankohtaista osion olemme ratkaisseet someseinällä, jonka avulla saat kerrottua viimeisimmät #jutut myös niille, jotka eivät sinua vielä seuraa somen puolella. Toimii myös uusien tuotteiden lanseeraukseen tai vaikkapa tuotteen myyntikanavana.

Blogilla on tunnetusti oma vannoutunut lukijakuntansa, joka haluaa tietää teistä vähän enemmän. Blogi-ominaisuus on monipuolinen, sitä voi käyttää pelkkien kirjoitusten foorumina, ajankohtaista-osioina tai vaikkapa lounaslistana. Vain mielikuvitus on rajana.

Ethän halua olla piiloyrittäjä?

Ohjaa asiakkaat ottamaan yhteyttä. Tuo esiin puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toimipisteesi osoitetiedot ja onhan hyvä löytyä myös kartalta ellet todella halua pysyä asiakkailtasi piilossa.

Ruuturouva tarjoaa kätevän yhteydenottolomakkeen sekä somepainikkeet, joiden kautta sivuilla vierailija pääsee helposti ylläpitämiisi somekanaviin.

Videot

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, video kertoo vielä hämmästyttävän paljon enemmän. Videon avulla saat yksilöityä juuri omanlaisesi viestin ja se onkin nykypäivänä tehokkain tapa kiinnittää huomiota.

Videon avulla kerrot itsestäsi tai yrityksestäsi ja sen avulla pystyt jättämään vahvan muistijäljen. Hyvin suunnitellulla sisällöllä ja luovasti ideoidulla toteutuksella saa tyylikkäitä lopputuloksia, jotka tallentuvat katsojien mieliin.

Verkkosivupakettiimme kuluu valmiiden videoiden lisäys verkkosivuille.

Hieman tekniikasta

Verkkosivu toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä ja ne ovat responsiiviset, jolloin sivut toimivat eri päätelaitteilla. Optimoimme ja nopeustestaamme sivut, jotta niiden käyttökokemus on käyttäjälle mahdollisimman miellyttävä.

Asiakkaan avuksi asennetaan kävijäseuranta, jonka voit ottaa helposti käyttöön sekä Google Analytics -palvelun kautta tai seurata kävijöitä verkkosivujen ohjauspaneelissa. Päätoimittajaoikeuksilla voi itsenäisesti päivittää sisältöä, mitä varten toimitamme kirjallisen ohjeen. Tarvittaessa meiltä saa pienen koulutuksen sivujen ylläpitoon.


Tarvitsetko verkkosivuillesi enemmän ominaisuuksia? Suosittelemme silloin Ristikunkku-verkkosivupakettiamme, joka on valttikortti tiedon valtateillä!


.fi verkkotunnusvälittäjä

HUOM. Mikäli sinulla ei vielä ole kotisivuillesi omaa verkkotunnusta, domainia, voimme hankkia sinulle sen. Artio Oy on .fi-domainien virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion palvelinkeskuksessa vain 10 €/kk + ALV.

Lisätietoja domainin hankkimisesta ja webhotellipalveluistamme.

0
0
0
s2smodern