Ristikunkku-paketti

Laaja verkkosivupaketti niille, jotka haluavat aktiivisesti viestiä asiakkailleen verkkosivustojensa kautta.

Tämä kokonaisuus mahdollistaa näyttävän laskeutumisen sivuille header-videon turvin. Sivulle voi liittää laajan kuvagallerian, uutiskirjeen tilauksen ja yhteydenpidon lomakkeiden avulla. Somepainikkeiden ja -seinän avulla varmistetaan, että kanavat ovat helposti saavutettavissa myös niille, jotka eivät itse ole aktiivisia somessa.

Verkkosivuilla voit ylläpitää blogia, tapahtumakalenteria ja pienimuotoista varausjärjestelmää. Pakettiin on mahdollista liittää WhatsApp- tai Messenger-liitännäinen, joka toimii chatin tapaisena asiakaspalvelukanavana. Ratkaisullamme asiakkaat löytävät sinut entistä helpommin ja olet asiakkaidesi saavutettavissa.

Sivut tarjoavat laajan mahdollisuuden esitellä tuotteita ja palveluita, jotka voi tuoda esiin niin ikonien, kuvien, videoin/animaatioiden tai infograafien muodossa. Verkkosivujen rakenne ja visuaalisuus määritetään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Verkkosivukokonaisuus on sekä visuaalisesti että graafisesti näyttävä sekä erottuu sisällöltään edukseen. Asiakaan vastuulle jää logon, omien kuvien, sisältötekstien sekä yhteystietojen toimitus. Me suunnittelemme web-sivun ulkoasun sekä SEO- ja mobiilioptimoimme sen, jonka jälkeen verkkojulkaisu on valmis. Kokonaissivumäärä paketissa on 20 kpl.

Katso Ristikunkku-peruspaketin demosivusto, jotta saat kokonaiskuvan kotisivupaketin sisällöstä.

Hinnoittelu

Tämän kaiken saat 4 850 € hintaan (ALV 0 %).
Voit solmia kanssamme myös sopimuksen 12 kuukauden maksuajasta, jolloin hinta on 420 € (ALV 0 %).

Huomioithan, että verkkosivujen tekijänoikeudet siirtyvät asiakkaalle siinä vaiheessa, kun maksu ovat kokonaisuudessaan suoritettu. Tutustu Artion luottomaksuehtoihin sekä yleisiin sopimusehtoihin.

Ristikunkku-paketin demosivustoTilaa valttikortti tiedon valtateille

Artio Oy
Koskentie 11, 42100 Jämsä
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin: +358 (0) 14 716 155

Hyvä tietää

Logo tai tunnus

Hyvä logo on olennainen osa yrityksen imagoa ja viestintää. Se on yrityksen tärkein tunnus ja antaa toiminnastasi ammattimaisen mielikuvan ja kiinnittää huomion sekä jättää muistijäljen.

Logoa käytetään osana markkinointia ja verkkosivujen lisäksi se on tarpeen mm. käyntikorteissa, papereissa ja mainosmateriaaleissa. Eikö sinulla vielä ole logoa? Ei hätää, voit kysy meiltä tarjouksen logon suunnittelusta.

Animaatiot, ikonit, infograafit, kuvat ja videot.

Kuva, ikonit ja infograafit kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, videot ja animaatiot kertovat vielä enemmän. Videon ja animaation avulla pystyt tehokkaasti kertomaan itsestäsi tai yrityksestäsi ja jätät vahvan muistijäljen. Nämä elementit luovat sivuillesi elävyyttä ja saavat verkkosivuistasi mahdollisimman informatiiviset. Kerro oma tarinasi mahdollisimman monipuolisesti.

Kukin meistä havainnoi sisältöä eri tavoin. Toisille informatiivinen teksti riittää, mutta monille asiayhteyteen sopivat ikoni, kuvat ja infograafit avaavat sisällön nopeammin. Videoiden ja animaation avulla yhdistät mukaan myös kerronnallisuuden, joka tänä päivänä on suosittu esitysmuoto. Yhdistelemällä eri viestinän elementtejä, varmistat että jäät positiivisesti asiakkaiden mieliin.

Verkkosivupakettiimme kuluu valmiiden animaatioiden, videoiden ja infograafien lisäys verkkosivuille. Asiakkaan vastuuksi jää, että materiaalit ovat nettisivukäyttöön kelvolliset ja tekijänoikeudet ovat kunnossa. Ikonit hankimme asiakkaan puolesta kuvapankista ja valokuvat rajaamme ja pakkaamme verkkosivukäyttöön sopivaksi. Näiden graafisten elementtien enimmäismäärä on 50 kappaletta.

Mikäli olet kiinnostunut näiden tuotteiden toteuttamisesta verkkosivuillasi, mutta niitä ei sinulla vielä ole, niin nämä voit tilata meiltä lisäpalveluna.

Kerro yrityksestäsi

Laadukas sisältö kertoo toiminnastasi ja antaa asiakkaalle selkeän mielikuvan palveluistasi. Suunnittele ja mieti tekstit huolellisesti, näin saavutat asiakkaan luottamuksen ja asiakas ottaa yhteyttä juuri sinuun.

Ristikunkku-pakettimme korostaa sekä palveluitasi että tuotteitasi, voit kertoa ja havainnollistaa niitä monin eri tavoin. Kumppanit/refrenssi-osiossa omista palveluista kannattaa laittaa rohkeasti näkyviin kehut, siitä yritykset tunnetaan.

Älä huoli, me oikoluemme tekstit ja korjaamme mahdolliset kirjoitusvirheet. Erillistä sisällöntuotantoa tarjoamme lisäpalveluna. Muistathan, että epäasiallinen tai loukkaavaa sisältö verkkosivuillamme on kielletty.

Ajankohtaista Somen, Blogin ja Tapahtumakalenterin avulla

Haluatko kertoa uusista tuotteista tai hurjimmista villityksistäsi muillekin ja julkaista jutut myös verkossa? Ajankohtaista osion olemme ratkaisseet someseinällä, jonka avulla saat kerrottua viimeisimmät #jutut myös niille, jotka eivät sinua vielä seuraa somen puolella. Toimii myös uusien tuotteiden lanseeraukseen tai vaikkapa tuotteen myyntikanavana.

Blogilla on tunnetusti oma vannoutunut lukijakuntansa, joka haluaa tietää teistä vähän enemmän. Blogi-ominaisuus on monipuolinen. Sitä voi käyttää pelkkien kirjoitusten foorumina, ajankohtaista-osioina tai vaikkapa lounaslistana. Vain mielikuvitus on rajana.

Tapahtumakalenterin avulla voit mm. kertoa asiakkaillesi, mistä sinut voi löytää tuotteidesi kanssa tai mitä uutta on luvassa.

Ethän halua olla piiloyrittäjä?

Ohjaa asiakkaat ottamaan yhteyttä. Tuo esiin puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toimipisteesi osoitetiedot ja onhan hyvä löytyä myös kartalta ellet todella halua pysyä asiakkailtasi piilossa. Google Maps -kartan avulla asiakkaan on helppo suunnistaa palveluittesi äärelle.

Ristikunkku tarjoaa kätevän yhteydenottolomakkeen sekä somepainikkeet, joiden kautta sivuilla vierailija pääsee helposti ylläpitämiisi somekanaviin.

Tähän kokonasuuteen kuuluu Google Tag Manager -tilin luonti sekä tarvittavien somepixeleiden liittäminen verkkosivuille tukemaan verkkomarkkinointia.

Hieman tekniikasta

Verkkosivu toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä ja ovat responsiiviset, jolloin sivut toimivat eri päätelaitteilla. Optimoimme ja nopeustestaamme sivut, jotta niiden käyttökokemus on asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä.

Asiakkaan avuksi asennetaan kävijäseuranta, jonka voit ottaa helposti käyttöön sekä Google Analytics -palvelun kautta tai seurata kävijöitä verkkosivujen ohjauspaneelissa. Päätoimittajaoikeuksilla asiakas voi itsenäisesti päivittää sisältöä, mitä varten asiakkaalle toimitetaan kirjallinen ohje. Tarvittaessa asiakas saa pienen koulutuksen sivujen ylläpitoon.


Mikäli ominaisuudet eivät vieläkään riitä tai tarvitset esim. verkkokauppaa, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi.

.fi verkkotunnusvälittäjäHUOM. Mikäli sinulla ei vielä ole kotisivuillesi omaa verkkotunnusta, domainia, voimme hankkia sinulle sen. Artio Oy on .fi-domainien virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion palvelinkeskuksessa vain 10 €/kk + ALV.

Lisätietoja domainin hankkimisesta ja webhotellipalveluistamme.

0
0
0
s2smodern