Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen

Yritys ilman kotisivuja on tänä päivänä hukassa. Tieto erilaisista palveluista ja tuotteista etsitään verkosta. Hyvin rakennetun verkkosivuston avulla asiakas löytää tarvitsemansa tiedot helposti. Suunnittelemme ja toteutamme kohderyhmääsi palvelevat, erottuvat, nykyaikaiset kotisivut. Tai jos olemassa olevat nettisivusi kaipaavat  ilmeen kirkastamista, ota silloinkin yhteyttä.

WordPress-kotisivupaketit - kaikki mitä tarvitset

Tutustu Artio-tuoteperheen WordPress-verkkosivupaketteihin:

Herttajätkä - peruspaketti aloittajalleRuuturouva - bittivirtojen selviytymispakkausRistikunkku - valttikortti tiedon valtateillä

Hyvin ja huolella asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltu verkkosivuston toteutus

  • tukee sekä sanomaltaan että graafisesti yrityskuvaasi
  • tuo selkeästi esiin tuotteesi tai palvelusi
  • on teknisesti toimiva
  • on helposti mitattava
  • on käytettävyydeltään asiakasystävällinen
  • tarjoaa asiakkaillesi miellyttävän käyttökokemuksen laitteesta riippumatta
  • on tietenkin hakukoneystävällinen ja sijoittuu hakukoneoptimoituna hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa
  • on kustannuksiltaan edullisin mainoskanava taukoamattomalla työllään

Nykyään suurin osa luomistamme asiakkaittemme webratkaisuista pohjautuu jonkintyyppiseen julkaisujärjestelmään. Tällöin heidän on tarvittaessa helppo itse päivittää ja hallita kotisivustojaan. Suosituimmat alustat toteuttamissamme sivustoissa ovat Joomla! ja Wordpress.

Kaikille toteuttamillemme sivustoille asennamme kävijöiden seurannan, jolloin nähdään, kuinka moni on vieraillut sivustolla, miten he sinne päätyivät ja mitä he tekivät sivustolla. Tätä tietoa voidaan helposti hyödyntää verkkopalvelun jatkokehittämiseen.

Tarjoamme websivujen suunnittelu- ja kehittämispalveluja niin julkisyhteisöille, yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöille. Olemme toimittaneet useita käyttöoikeusmäärityksiltään vaativia, laajoja sivukokonaisuuksia esimerkkinä kuntien internet-, intranet- ja extranetsivustot.

Etumme on kyky tarjota asiakkaillemme kattava valikoima internetpalveluja, kuten neuvonta-, kotisivusuunnittelu-, sivuston ylläpito- ja hakukoneoptimointipalvelut, chat-palvelun, verkkokaupparatkaisut sekä säännölliset tietoturvapäivitykset.

0
0
0
s2smodern