Chat-palvelu

Monet yritykset ja julkiset yhteisöt palvelevat asiakkaitaan chat-palvelulla. Ja miksipä ei palvelisi, sillä chat on helppo ja nopea tapa kohdata asiakas suoraan palvelutilanteessa. Chatin avulla asiakaspalvelija voi auttaa asiakasta luoden heti henkilökohtaisen asiakaspalvelukokemuksen. Näin asiakas ei koe jäävänsä ongelman kanssa yksin.

Palvele asiakkaitasi oikealla hetkellä

Chat tehostaa ja nopeuttaa asiakaspalvelua huomattavasti, sillä vastausta ei tarvitse jäädä odottelemaan useaa päivää, kuten monesti tuppaa käymään yhteydenottolomakkeiden tai asiakaspalveluun lähetetyn sähköpostin kanssa. Mikäli asiaa ei voida ratkaista nopeasti, saa asiakas kuitenkin välittömästi tiedon, että asia laitetaan selvitykseen ja on jo hoidossa. Samalla asiakaspalvelu välttyy turhilta lisäyhteydenotoilta, kun asiakas voi rauhallisin mielin odottaa saavansa ratkaisun tiettyyn aikaan mennessä.

Vältä kaupanteon sudenkuopat

Kun asiakaspalvelu tehostuu ja tuotteesi ovat nopeasti ja helposti saatavilla, se myös tarkoittaa selkeää kassakoneen kilinää. Monesti nettikaupan ostotapahtuma jää kesken, koska asiakas ei löydä oikeaa asiaa, tuotetta tai ei saa vastausta lisäkysymykseen esim. toimitusajasta. Voi käydä myös niin, että tilauksen tai yhteydenoton tekeminen koetaan vaikeaksi, kun oikeaa lomaketta tai yhteystietoja ei löydy.

Hanki teillekin chat-palvelu ja kierrä kaupankäynnin esteet palvelemalla asiakasta oikealla hetkellä. Kuin itsestään onnistut samalla omissa tavoitteissasi. Oli se sitten asiakaskokemuksen parantaminen, sähköpostiruuhkan välttäminen tai myynnin lisääminen.

Alla listatut ominaisuudet ovat vain osa Chat-palvelun kaikista ominaisuuksista ja ne sisältyvät jokaiseen vaihtoehtoon. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto käyttäjämäärän mukaan. Voi myös aloittaa pienemmällä käyttäjämäärällä ja päivittää palvelun myöhemmin toiseen.

Soita vaikka heti, +358 (0)14 716 155 tai ota yhteyttä lomakkeellamme.

35 €/kk

1-3 käyttäjää

 Rajattomasti samanaikaisia chatistuntoja

 Windows-, Mac-, Linux-clientit

 Näet asiakkaan kirjoituksen jo ennen sen lähetystä

49 €/kk

1-5 käyttäjää

 Rajaton chat-arkisto

 Palvelimet Suomessa

 Chat-statistiikka

80 €/kk

1-10 käyttäjää

 Osastointi ja chatin siirto niiden välillä

 Automaattinen ajastettu chatin avaus

 Ajastettu Online/Offline

0
0
0
s2smodern