Herttajätkä on Artion tuoteperheen peruspaketti verkkosivuista

Artion tuoteperheen peruspaketti verkkosivuista on suunnattu aloittavalle yrittäjälle, yhdistyksille tai vaikka eduskuntavaaliehdokkaalle. Kotisivun rakenne on tarkkaan määritetty ja sitä ei voi muuttaa. Verkkosivujen visuaalisuus määritetään asiakkaan kanssa yhdessä sovitusti fontin, kuvien, teeman päävärin ja sisältötekstien avulla.

Tätä www-sivukokonaisuutta kuvaa helppous ja nopeus. Asiakkaan tehtäväksi jää vain logon (mikäli tällainen on), omien kuvien, sisältötekstien sekä yhteystietojen toimitus. Me laadimme web-sivun ulkoasun ja mobiilioptimoimme sen, jonka jälkeen verkkojulkaisu on valmis.

Katso Herttajätkä-peruspaketin demosivusto, jotta saat kokonaiskuvan kotisivupaketin sisällöstä.

Hinnoittelu

Tämän kaiken saat edulliseen 1 654 € hintaan (ALV 0 %).
Voit solmia kanssamme myös sopimuksen 12 kuukauden maksuajasta, jolloin hinta on vain 148,50 € kuukaudessa (ALV 0 %).

Huomioithan, että verkkosivujen tekijänoikeudet siirtyvät asiakkaalle siinä vaiheessa, kun maksu ovat kokonaisuudessaan suoritettu. Tutustu Artion luottomaksuehtoihin sekä yleisiin sopimusehtoihin.

Herttajätkä-peruspaketin demosivustoTilaa Herttajätkä-peruspaketti

Artio Oy
Koskentie 11, 42100 Jämsä
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin: +358 (0) 14 716 155

Hyvä tietää

Logo tai tunnus

Hyvä logo on olennainen osa yrityksen imagoa ja viestintää. Se on yrityksen tärkein tunnus ja antaa toiminnastasi ammattimaisen mielikuvan ja kiinnittää huomion sekä jättää muistijäljen.

Logoa käytetään osana markkinointia ja verkkosivujen lisäksi se on tarpeen mm. käyntikorteissa, papereissa ja mainosmateriaaleissa. Eikö sinulla vielä ole logoa? Ei hätää, voit kysy meiltä tarjouksen logon suunnittelusta.

Kuvat

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Valo- tai piirroskuvien avulla havainnollistat viestiäsi. Parhaimmillaan kuvat herättävät tunteita, kertovat mielipiteitä ja luovat vaikutelman toiminnastasi. Kuvien avulla on helppo luoda verkkosivuille tunnelmaa, ja mukaansatempaava valokuva tarjoaa katsojalle elämyksen todellisuudesta. Kuvan avulla kerrot nopeasti yrityksen ydintoiminnasta tai ajatusmaailmastasi.

Asiakkaan vastuuksi jää, että kuvat ovat nettisivukäyttöön kelvolliset ja tekijänoikeudet ovat kunnossa. Me teemme kuvien rajauksen ja pakkauksen verkkosivukäyttöön sopivaksi sekä asettelemme ne sivulle. Lisättävien kuvien enimmäismäärä on 10 kappaletta.

Kerro yrityksestäsi

Laadukas sisältö kertoo toiminnastasi ja antaa asiakkaalle selkeän mielikuvan palveluistasi. Suunnittele ja mieti tekstit huolellisesti, näin saavutat asiakkaan luottamuksen ja asiakas ottaa yhteyttä juuri sinuun.

Me Artiolla oikoluemme tekstit ja korjaamme mahdolliset kirjoitusvirheet. Emme kuitenkaan tee sisällöntuotantoa asiakkaan puolesta, tämä on erillinen lisäpalvelu. Vältäthän epäasiallisen ja loukkaavan sisällön käyttöä verkkosivuilla.

Ethän halua olla piiloyrittäjä?

Jotta saat asiakkaan ottamaan yhteyttä, on tehtäväsi tuoda reilusti esiin puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toimipisteesi osoitetiedot. Bonuksena sivuille saa Google Maps -kartan, jolloin asiakkaan on helppo suunnistaa palveluittesi äärelle.

Hieman tekniikasta

Verkkosivu toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä ja mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla, jossa sivulla voi liikkua helposti rullaten tai siirtyen päänavigaation kautta oikeaan otsikkoon. Tuottamamme kotisivut ovat mobiiliresponsiiviset ja toimivat kaikilla päätelaitteilla.

Asiakkaan avuksi asennetaan kävijäseuranta, jonka voit ottaa helposti käyttöön Google Analytics -palvelun kautta. Verkkosivulle sallitaan Tilaaja-tason käyttöoikeudet, jolloin voit itsenäisesti päivittää tekstejä ja kuvia.


Tarvitsetko verkkosivuillesi enemmän ominaisuuksia? Suosittelemme silloin Ruuturouva-verkkosivupakettiamme. Se on oikea bittivirtojen selviytymispakkaus!

.fi verkkotunnusvälittäjäHUOM. Mikäli sinulla ei vielä ole kotisivuillesi omaa verkkotunnusta, domainia, voimme hankkia sinulle sen. Artio Oy on .fi-domainien virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion palvelinkeskuksessa vain 10 €/kk + ALV.

Lisätietoja domainin hankkimisesta ja webhotellipalveluistamme.

0
0
0
s2smodern