Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen

Suunnittelemme ja toteutamme kohderyhmääsi palvelevat, erottuvat, nykyaikaiset verkkosivut. Nykyaikaisten, responsiivisten kotisivujen ansioista voit tarjota asiakkaillesi miellyttävän käyttökokemuksen laitteesta riippumatta. Hakukoneoptimoituina ne myös sijoittuvat hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa.

Nykyään suurin osa luomistamme asiakkaittemme webratkaisuista pohjautuu jonkintyyppiseen julkaisujärjestelmään, mikä sallii heidän itse hallita ja päivittää sivustojaan helposti ilman erityisiä websuunnittelijan tai ohjelmoijan taitoja. Suosituimmat alustat toteuttamissamme sivustoissa ovat Joomla! ja Wordpress.

Kaikille toteuttamillemme sivustoille asennamme kävijöiden seurannan, jolloin nähdään, kuinka moni on vieraillut sivustolla, miten he sinne päätyivät ja mitä he tekivät sivustolla. Tätä tietoa voidaan helposti hyödyntää verkkopalvelun jatkokehittämiseen.

Tarjoamme websivujen suunnittelu- ja kehittämispalveluja niin julkisyhteisöille, yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöille. Olemme toimittaneet useita käyttöoikeusmäärityksiltään vaativia, laajoja sivukokonaisuuksia, esimerkkinä kuntien internet-, intranet- ja extranetsivustot.

Etumme on kyky tarjota asiakkaillemme kattava valikoima internetpalveluja, kuten neuvonta-, kotisivusuunnittelu-, sivuston ylläpito- ja hakukoneoptimointipalvelut, verkkokaupparatkaisut sekä säännölliset tietoturvapäivitykset.

Toteuttamiamme julkisyhteisöjen verkkopalveluita

Toteuttamiamme verkkokauppoja

0
0
0
s2sdefault