Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen

Suunnittelemme ja toteutamme kohderyhmääsi palvelevat, erottuvat, nykyaikaiset verkkosivut. Nykyaikaisten, responsiivisten kotisivujen ansioista voit tarjota asiakkaillesi miellyttävän käyttökokemuksen laitteesta riippumatta. Hakukoneoptimoituina ne myös sijoittuvat hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa.

Nykyään suurin osa luomistamme asiakkaittemme webratkaisuista pohjautuu jonkintyyppiseen julkaisujärjestelmään, mikä sallii heidän itse hallita ja päivittää sivustojaan helposti ilman erityisiä websuunnittelijan tai ohjelmoijan taitoja. Suosituimmat alustat toteuttamissamme sivustoissa ovat Joomla! ja Wordpress.

Kaikille toteuttamillemme sivustoille asennamme kävijöiden seurannan, jolloin nähdään, kuinka moni on vieraillut sivustolla, miten he sinne päätyivät ja mitä he tekivät sivustolla. Tätä tietoa voidaan helposti hyödyntää verkkopalvelun jatkokehittämiseen.

Tarjoamme websivujen suunnittelu- ja kehittämispalveluja niin julkisyhteisöille, yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöille. Olemme toimittaneet useita käyttöoikeusmäärityksiltään vaativia, laajoja sivukokonaisuuksia, esimerkkinä kuntien internet-, intranet- ja extranetsivustot.

Etumme on kyky tarjota asiakkaillemme kattava valikoima internetpalveluja, kuten neuvonta-, kotisivusuunnittelu-, sivuston ylläpito- ja hakukoneoptimointipalvelut, verkkokaupparatkaisut sekä säännölliset tietoturvapäivitykset.

Toteuttamiamme julkisyhteisöjen verkkopalveluita

Toteuttamiamme verkkokauppoja

0
0
0
s2sdefault
Domainin ylläpito

Asiakkaamme päätyvät poikkeuksetta valitsemaan Artio Oy:n webhotellin sivustonsa ja palveluidensa sijoituspaikaksi, koska yrityksemme pystyy helposti joustamaan erikoisvaatimuksissa ja -tarpeissa.

Webhotellipalvelut

  • Linux- ja Windows -palvelinpalvelut
  • SQL-tietokannat (PostgreSQL, MySQL/MariaDB)
  • Java (JSE, JEE)
  • Sähköpostipalvelut (Imap, pop3, webmail, ActiveSync) virus- ja roskapostisuodatuksineen
  • LDAP-hakemistopalvelut hallinnointityökaluineen

Hinnat

.fi verkkotunnusvälittäjä

Hankkiaksesi fi-verkkotunnuksen tarvitset verkkotunnusvälittäjän. Artio Oy on .fi-domainien virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset.

.fi-verkkotunnuksen rekisteröinti

9,00 € / vuosi, 18,00 € / 2 vuotta, 27,00 € / 3 vuotta, 36,00 € / 4 vuotta, 45,00 € / 5 vuotta
.fi-verkkotunnuksen välittäjäpalvelu 5,00 € / toimenpide (sis. ALV)

Domain ylläpito

Domainin ylläpito Artion palvelinkeskuksessa 10,00 €/kk + ALV. Hintaan sisältyy verkkosivutila (php7.1-fpm tai php5.6-fpm ja 2 000 Mt), kymmenen sähköpostilaatikkoa á 4 000 Mt sisältäen SSL-suojatut pop3/imap/smtp -yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail-palvelun ja mariadb-10.1. tai postgresql -tietokannan.

Parkkipalvelu Artion nimipalvelussa, jolloin domain on varattu käyttäjälle, mutta ei aktiivisessa käytössä, 25,00 €/vuosi (sis. ALV).

ActiveSync-yhteydet (EAS 14.1 -yhteensopiva) alk. 4,00 €/kk + ALV.

0
0
0
s2sdefault
Verkkokaupparatkaisut

Magento-verkkokauppaMagento-verkkokauppa

Magento e-Commerce on hyvin monipuolinen, ammattimainen avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, joka tarjoaa kauppiaille täydellisen joustavuuden ja hallinnan verkkokaupan ulkoasuun, sisältöön ja toiminallisuuksiin.

Magentossa on selkeä ylläpidon käyttöliittymä, joka sisältää tehokkaat markkinointi- ja hakukoneoptimointipalvelut sekä tuoteluettelon hallintavälineet. Se antaa kauppiaille mahdollisuuden luoda sivustoja, jotka ovat räätälöityjä heidän yksilöllisiin liiketoimintatarpeisiinsa. Magento on täysin skaalautuva ja sillä on laaja tukiverkosto. Magento tarjoaa yrityksille ylivoimaisesti parhaan verkkokaupparatkaisun.

Mikäli olet kiinnostunut Magento-verkkokaupasta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voimme tarjota lisätietoja verkkokaupasta samoin kuin esitellä se käyttöä. Voimme myös esitellä joitakin nykyisistä Magento-verkkokaupparatkaisuista.

Asennukset, laajennukset ja kustomoinnit

ARTIO voi toteuttaa Magento-verkkokaupan yrityksellenne. Teemme kaikenlaisia toteutuksia, mukaan lukien mallipohjien suunnitteluja ja käyttöönottoja, asiakaskohtaisia Magento-lisäosien ohjelmointia ja laajennuksia sekä Magento-verkkokaupan add-on-moduuleja.

Muita tarjoamiamme verkkokaupan ratkaisuja ovat mm. WooCommerce, j2StoreVirtueMart, HikaShop ja JoomShopping, joille olemme tuottaneet myös Paytrail-maksumoduulit. Kysy näistä lisää.

0
0
0
s2sdefault