Chat-palvelu

Monet yritykset ja julkiset yhteisöt palvelevat asiakkaitaan chat-palvelulla. Ja miksipä ei palvelisi, sillä chat on helppo ja nopea tapa kohdata asiakas suoraan palvelutilanteessa. Chatin avulla asiakaspalvelija voi auttaa asiakasta luoden heti henkilökohtaisen asiakaspalvelukokemuksen. Näin asiakas ei koe jäävänsä ongelman kanssa yksin.

Palvele asiakkaitasi oikealla hetkellä

Chat tehostaa ja nopeuttaa asiakaspalvelua huomattavasti, sillä vastausta ei tarvitse jäädä odottelemaan useaa päivää, kuten monesti tuppaa käymään yhteydenottolomakkeiden tai asiakaspalveluun lähetetyn sähköpostin kanssa. Mikäli asiaa ei voida ratkaista nopeasti, saa asiakas kuitenkin välittömästi tiedon, että asia laitetaan selvitykseen ja on jo hoidossa. Samalla asiakaspalvelu välttyy turhilta lisäyhteydenotoilta, kun asiakas voi rauhallisin mielin odottaa saavansa ratkaisun tiettyyn aikaan mennessä.

Vältä kaupanteon sudenkuopat

Kun asiakaspalvelu tehostuu ja tuotteesi ovat nopeasti ja helposti saatavilla, se myös tarkoittaa selkeää kassakoneen kilinää. Monesti nettikaupan ostotapahtuma jää kesken, koska asiakas ei löydä oikeaa asiaa, tuotetta tai ei saa vastausta lisäkysymykseen esim. toimitusajasta. Voi käydä myös niin, että tilauksen tai yhteydenoton tekeminen koetaan vaikeaksi, kun oikeaa lomaketta tai yhteystietoja ei löydy.

Hanki teillekin chat-palvelu ja kierrä kaupankäynnin esteet palvelemalla asiakasta oikealla hetkellä. Kuin itsestään onnistut samalla omissa tavoitteissasi. Oli se sitten asiakaskokemuksen parantaminen, sähköpostiruuhkan välttäminen tai myynnin lisääminen.

Alla listatut ominaisuudet ovat vain osa Chat-palvelun kaikista ominaisuuksista ja ne sisältyvät jokaiseen vaihtoehtoon. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto käyttäjämäärän mukaan. Voi myös aloittaa pienemmällä käyttäjämäärällä ja päivittää palvelun myöhemmin toiseen.

Soita vaikka heti, +358 (0)14 716 155 tai ota yhteyttä lomakkeellamme.

35 €/kk

1-3 käyttäjää

 Rajattomasti samanaikaisia chatistuntoja

 Windows-, Mac-, Linux-clientit

 Näet asiakkaan kirjoituksen jo ennen sen lähetystä

49 €/kk

1-5 käyttäjää

 Rajaton chat-arkisto

 Palvelimet Suomessa

 Chat-statistiikka

80 €/kk

1-10 käyttäjää

 Osastointi ja chatin siirto niiden välillä

 Automaattinen ajastettu chatin avaus

 Ajastettu Online/Offline

0
0
0
s2smodern
Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen

Yritys ilman kotisivuja on tänä päivänä hukassa. Tieto erilaisista palveluista ja tuotteista etsitään verkosta. Hyvin rakennetun verkkosivuston avulla asiakas löytää tarvitsemansa tiedot helposti. Suunnittelemme ja toteutamme kohderyhmääsi palvelevat, erottuvat, nykyaikaiset kotisivut. Tai jos olemassa olevat nettisivusi kaipaavat  ilmeen kirkastamista, ota silloinkin yhteyttä.

WordPress-kotisivupaketit - kaikki mitä tarvitset

Tutustu Artio-tuoteperheen WordPress-verkkosivupaketteihin:

Herttajätkä - peruspaketti aloittajalleRuuturouva - bittivirtojen selviytymispakkausRistikunkku - valttikortti tiedon valtateillä

Hyvin ja huolella asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltu verkkosivuston toteutus

 • tukee sekä sanomaltaan että graafisesti yrityskuvaasi
 • tuo selkeästi esiin tuotteesi tai palvelusi
 • on teknisesti toimiva
 • on helposti mitattava
 • on käytettävyydeltään asiakasystävällinen
 • tarjoaa asiakkaillesi miellyttävän käyttökokemuksen laitteesta riippumatta
 • on tietenkin hakukoneystävällinen ja sijoittuu hakukoneoptimoituna hyvin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa
 • on kustannuksiltaan edullisin mainoskanava taukoamattomalla työllään

Nykyään suurin osa luomistamme asiakkaittemme webratkaisuista pohjautuu jonkintyyppiseen julkaisujärjestelmään. Tällöin heidän on tarvittaessa helppo itse päivittää ja hallita kotisivustojaan. Suosituimmat alustat toteuttamissamme sivustoissa ovat Joomla! ja Wordpress.

Kaikille toteuttamillemme sivustoille asennamme kävijöiden seurannan, jolloin nähdään, kuinka moni on vieraillut sivustolla, miten he sinne päätyivät ja mitä he tekivät sivustolla. Tätä tietoa voidaan helposti hyödyntää verkkopalvelun jatkokehittämiseen.

Tarjoamme websivujen suunnittelu- ja kehittämispalveluja niin julkisyhteisöille, yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöille. Olemme toimittaneet useita käyttöoikeusmäärityksiltään vaativia, laajoja sivukokonaisuuksia esimerkkinä kuntien internet-, intranet- ja extranetsivustot.

Etumme on kyky tarjota asiakkaillemme kattava valikoima internetpalveluja, kuten neuvonta-, kotisivusuunnittelu-, sivuston ylläpito- ja hakukoneoptimointipalvelut, chat-palvelun, verkkokaupparatkaisut sekä säännölliset tietoturvapäivitykset.

0
0
0
s2smodern
Hanki SSL-sertifikaatti suojaamaan sivustosi!

Hanki SSL-sertifikaatti Artion kautta. Kaksi vuotta voimassa oleva Comodon PositiveSSL-sertifikaatti nyt asennettuna 57,00 € (+ALV).

Oletko huomannut tämän selaimessasi?

Google Chrome -selain on alkanut heinäkuun 2018 alusta lähtien merkkaamaan SSL-suojaamattomat (Secure Socket Layer) verkkosivut merkinnällä "ei turvallinen". Muutos siis koskettaa niitä verkkosivuja, joilla suojausta ei ole, mutta verkkosivuilla käsitellään kävijädataa.

SSL-sertifikaatilla suojatut sivut tunnistaa https-alkuisesta verkko-osoitteesta, Chrome-, Firefox ja Edge -selaimet merkitsevät sivustot vihreällä ikonilla tai/sekä merkinnällä "turvallinen".

SSL-suojaus näkyy selaimen osoiterivillä

Mitä sertifikaatti kertoo verkkosivuston selaajalle?

Sertifikaatti antaa kävijälle tiedon, että verkkokaupan ostoksia voi tehdä turvallisesti ja sivut ovat suojatut ja tietoliikenne salattu. Esimerkiksi kaikki suuret verkkokauppiaat ja pankit ovat suojanneet verkkosivunsa. Lisäksi SSL-sertifikaatin hyötynä on, että sen avulla pystytään vähentämään haittaohjelmien leviämistä ja arkaluontoiset tiedot pysyvät muiden ulottumattomissa.

Suojattu yhteys on erityisen tärkeä silloin, kun verkkosivuilla käsitellään kävijädataa – esimerkiksi jo kirjautuminen ja lomake on sellainen – tai kyse on vaikkapa verkkokaupasta.

Googlen hakukonenäkyvyys

Tiesitkö, että SSL-sertifikaatti parantaa myös hakukonenäkyvyyttä Googlessa? Siksi sen hankinta on järkevää myös SEO-optimoinnin kannalta, jotta voit varmistaa paikkasi verkkonäkyvyyden kärkipaikoilla. Googlen antamien tietojen mukaan tällä hetkellä n. 80 %:a suosituimmista sivuista on SSL-suojattuja. Joten parannettavaa sen osalta riittää.

Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelimella +358 14 716 155 tai verkkolomakkeellamme.

0
0
0
s2smodern
Domainin ylläpito

Asiakkaamme päätyvät poikkeuksetta valitsemaan Artio Oy:n webhotellin sivustonsa ja palveluidensa sijoituspaikaksi, koska yrityksemme pystyy helposti joustamaan erikoisvaatimuksissa ja -tarpeissa.

Webhotellipalvelut

 • Linux- ja Windows -palvelinpalvelut
 • SQL-tietokannat (PostgreSQL, MySQL/MariaDB)
 • Java (JSE, JEE)
 • Sähköpostipalvelut (Imap, pop3, webmail, ActiveSync) virus- ja roskapostisuodatuksineen
 • LDAP-hakemistopalvelut hallinnointityökaluineen

Webhotellin hinta

Domainin ylläpito Artion palvelinkeskuksessa 10,00 €/kk + ALV. Hintaan sisältyy verkkosivutila (php-7.2-fpm tai php5.6-fpm ja 2 000 Mt), kymmenen sähköpostilaatikkoa á 4 000 Mt sisältäen SSL-suojatut pop3/imap/smtp -yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail-palvelun ja mariadb-10.1. tai postgresql -tietokannan.

Parkkipalvelu Artion nimipalvelussa, jolloin domain on varattu käyttäjälle, mutta ei aktiivisessa käytössä, 20,16 €/vuosi + ALV.

ActiveSync-yhteydet (EAS 14.1 -yhteensopiva) alk. 4,00 €/kk + ALV.

Domainin rekisteröinti

.fi verkkotunnusvälittäjä

Hankkiaksesi fi-verkkotunnuksen tarvitset verkkotunnusvälittäjän. Artio Oy on .fi-domainien virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset.

.fi-verkkotunnuksen rekisteröinti

9,00 € / vuosi, 18,00 € / 2 vuotta, 27,00 € / 3 vuotta, 36,00 € / 4 vuotta, 45,00 € / 5 vuotta
.fi-verkkotunnuksen välittäjäpalvelu 4,03 € / toimenpide + ALV

0
0
0
s2smodern
Verkkokaupparatkaisut

Kun tavoittelet myynnin kasvua kivijalkakaupan tueksi tai aloitat liiketoiminnan, on verkkokauppa helppo ja kokonaisedullinen ratkaisu. Myy ja mainostaa tuotteitasi ympäri vuorokauden. Verkkokaupassa tuotteesi ovat suuren yleisön saatavilla, ja tulevaisuudessa verkosta ostaminen kasvaa koko ajan. Kuluttajat hankkivat verkkokaupoista hyvin erilaisia tuotteita aina digitaalisista palveluista elintarvikkeisiin saakka ja kaikkea siltä väliltä. Mieti, mitä sinä voisit tarjota tälle rajattomalle ostajajoukolle!

WooCommerce-verkkokauppa

WordPress+WooCommerce - toimiva verkkokaupparatkaisuWooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on valmistettu WordPress -julkaisujärjestelmän lisäosaksi. WooCommerce on paljon käytetty verkkokauppa-alusta jo Suomenkin mittakaavassa, maailmalla siitä on tullut suosituin.

Mihin WooCommercen suosio perustuu ja mitä se kustantaa?

WooCommercen käyttöönotosta ei aiheudu piilokuluja eli se ei sisällä lisenssimaksuja. Sen etuna on laajennettavuus lähes mihin hyvänsä tarpeeseen. Voit ottaa kätevästi käyttöön ajanvarausjärjestelmän, myydä e-kirjoja, pääsylippuja, verkkokursseja, lahjakortteja tai myydä tuotteitasi useammalla eri kielellä. Vai haluatko kenties kerätä verkkokaupan asiakkaasi kätevästi uutiskirjejärjestelmääsi ja viestiä uutuuksista, kampanjoista ja näin vahvistaa myyntiäsi?

WooCommerce + WordPress -yhdistelmällä saat käyttöön monipuoliset toiminnot ja voit laajentaa myytävien tuotteidesi kirjoa liiketoimintasi tarpeiden tai yrityksesi kasvun mukana. WooCommerce on joustava järjestelmä ja soveltuu sen vuoksi erilaisten verkkoliiketoiminnan toteutuksiin, joissa on matala aloituskynnys, mutta joilta vaaditaan lähes rajatonta kasvuvaraa.

Innostuitko verkkokaupasta? Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Magento-verkkokauppa

Magento-verkkokauppa

Magento e-Commerce on hyvin monipuolinen, ammattimainen avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, joka tarjoaa kauppiaille täydellisen joustavuuden ja hallinnan verkkokaupan ulkoasuun, sisältöön ja toiminallisuuksiin.

Magentossa on selkeä ylläpidon käyttöliittymä, joka sisältää tehokkaat markkinointi- ja hakukoneoptimointipalvelut sekä tuoteluettelon hallintavälineet. Se antaa kauppiaille mahdollisuuden luoda sivustoja, jotka ovat räätälöityjä heidän yksilöllisiin liiketoimintatarpeisiinsa. Magento on täysin skaalautuva ja sillä on laaja tukiverkosto. Magento tarjoaa yrityksille ylivoimaisesti parhaan verkkokaupparatkaisun.

Mikäli olet kiinnostunut Magento-verkkokaupasta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voimme tarjota lisätietoja verkkokaupasta samoin kuin esitellä se käyttöä. Voimme myös esitellä joitakin nykyisistä Magento-verkkokaupparatkaisuista.

Asennukset, laajennukset ja kustomoinnit

ARTIO voi toteuttaa Magento-verkkokaupan yrityksellenne. Teemme kaikenlaisia toteutuksia, mukaan lukien mallipohjien suunnitteluja ja käyttöönottoja, asiakaskohtaisia Magento-lisäosien ohjelmointia ja laajennuksia sekä Magento-verkkokaupan add-on-moduuleja.

Verkkokauppa useaan eri alustaan

Muita tarjoamiamme verkkokaupan ratkaisuja ovat mm. WooCommerce, j2StoreVirtueMart, HikaShop ja JoomShopping, joille olemme tuottaneet myös Paytrail-maksumoduulit. Kysy näistä lisää.

0
0
0
s2smodern