Päivitämme kaikkien asiakkaidemme Joomla!-3.6.4 -versiot  versioon 3.6.5. Pahoittelemme sen mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.

Teemme maanantaina aamupäivällä huoltotöitä koskien virtual2.artio.net -osoiteklusterissa olevia verkkopalveluja. Huoltotöiden aikana voi esiintyä ajoittaista hidastelua. Pahoittelemme mahdollista ongelmaa.

Päivitämme kaikkien asiakkaidemme Joomla!-3.6.3 -versiot tänään versioon 3.6.4. Päivitykset alkavat klo 17.00 jälkeen ja kestävät n. 2-3 minuuttia/verkkopalvelu. Pahoittelemme sen mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.

PhpMyAdmin on päivitetty viimeisimpään 4.6.4-versioon. Mahdollisissa ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Webmailin asiakastiedoista on poistettu vanhoja tietoja sekä merkistökoodaukseen on tehty muutoksia.Mahdollisissa ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pikapilvi.fi-palvelussa havaittu kirjautumisen hitaus on korjattu.

Päivitämme palvelimien php:n versioon 5.6, jonka vuoksi joudumme hetkeksi sulkemaan webmailpalvelun. Pahoittelemme tämän mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.