Alkuvuoden kuulumisia

hankasalmi small

Kevät on uudistumisen aikaa

Nyt on aika laittaa yrityksen verkkosivut kuntoon ja varmistaa, että ne selautuvat sujuvasti ja näyttävät hyvältä joka koon laitteella.

Me Artiossa olemme olleet kiireisiä koko alkuvuoden. Remontoimme Unescon maailmanperintöluetteloon sisältyvän Petäjäveden kirkon verkkosivut ja mm. Hankasalmen kunta ja Alkio-opisto sekä Hankasalmen kunta saivat kevään kunniaksi uuden ilmeen. Kaikki responsiivisina eli skaalautuvat sellaisenaan mobiilista desktopiin. Joka koon laitteella – ja aina näyttää hyvältä. Tutustu esimerkkisivustoihin ja kuvittele oma sivustosi yhtä selkeänä ja toimivana!

hankasalmi smallHankasalmen kunta – Hankasalmi on vireä, lähes 5 300 asukkaan Jyväskylän kaupunkiseudun ainoa aito maaseutukunta. Toteutimme kunnan verkkosivustolle uuden, raikkaan ulkoasun ja täysin skaalautuvan responsiivisen sivurakenteen. 

alkio-opistoAlkio-opisto – Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja AMK-opintoja tarjoava kansanopisto. Uudistimme sivuston kokonaisuudessaan vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. 

Petäjäveden vanha kirkkoPetäjäveden Vanha Kirkko – Petäjäveden vanha kirkko on merkitty UNESCO:n maailmanperintöluetteloon pohjoismaisen puukirkkoarkkitehtuurin ja hirsirakentamistaidon pitkän perinteen edustajana. Rakensimme nykyaikaisen, responsiivisen sivuston esittelemään kuuluisaa nähtävyyttä.

Jokisuun RengaspalveluJokisuun Rengaspalvelu – Tuore yrittäjä teki viisaan valinnan ja hankki heti yrityksen perustettuaan laadukkaan verkkosivuston yrityksen toiminnan ja tuotteiden esittelyyn. Sivusto toteutettiin tietenkin täysin nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti responsiivisena.

Vahvistusta Artio-teamiin

nikuArtion tiimi vahvistui tammikuussa, kun työskentelynsä aloitti Niku Hietanen, vastavalmistunut audiovisuaalisen verkkoviestinnän ammattilainen. Itsestään Niku kertoo:

”Moi, minä olen Niku, 33-vuotias perheenisä ja luova nörtti. Vapaa-aikani täyttää perheen lisäksi musiikki, valokuvaus ja kuntoliikunta.

Ensimmäiset webbisivuni tein jo 90-luvun puolenvälin tienoilla ja vuosien varrella koodailin kaikenlaisia sivustoja bändien nettisivuista jopa verkkokauppaan saakka. Harrastus kuitenkin hiipui hiljalleen ja meni useampi vuosi ettei tullut tehtyä oikeastaan mitään sillä saralla. Kun 10 vuotta myyntiä, asiakaspalvelua ja tietoteknisten vempaimien korjaamista tuli täyteen, heräsi ajatus alan vaihdosta ja uusista haasteista. Niinpä päätin lähteä opiskelemaan audiovisuaalista verkkoviestintää Jyväskylän Aikuisopistoon.

Alan valinta ei ollut loppujen lopuksi vaikea päätös: Graafinen suunnittelu ja muu visuaalinen ilmaisu oli kiinnostanut jo pitkään, olin jo vuosia suunnitellut mainoksia ym. edelliselle työnantajalleni päätoimeni ohessa ja olihan pohjalla tietenkin vankka perusosaaminen webbisivustojen tekniikasta ja ohjelmoinnista. Opintojen loppuvaiheessa hakeuduin Artiolle työharjoitteluun, koska tiesin, että alalla työllistyminen nojaa ensisijaisesti näyttöihin ja tehtyihin töihin, pari kuukautta myöhemmin sain näyttötutkintoni suoritettua hyväksytysti, pitkälti Artiolla tehtyjen projektien pohjalta.

Artiolla on alusta asti vallinnut positiivinen ja tsemppaava tiimihenki, työnteossa on kunnon tekemisen meininki ja projektitkin ovat olleet erittäin mielenkiintoisia. Halusin ehdottomasti harjoittelun jälkeen jatkaa työntekoa tässä loistavassa tiimissä ja kun ilmeni, että toiveet jatkon suhteen olivat molemminpuoliset, niin lyötiin kättä päälle. Muutama hieno webbisivuprojekti on jo saatu valmiiksi ja lisää on tulossa. Oma miellyttävä osuuteni on pitää huolta, että Artio julkaisee vuonna 2016 visuaalisesti näyttäviä, käyttöliittymältään selkeitä ja toimivia, responsiivisia verkkosivustoja.”

Kerralla kuntoon

Jos sivustonne ei vielä ole optimoitu näkymään järkevästi eri päätelaitteissa tai kaipaa muutenkin uudistamista, tehdään se nyt. Toteutamme responsiivisen ulkoasun nykyisiin sivuihinne tai sivustonne käyttämään julkaisujärjestelmään.Ollaan yhteydessä. Puhelin 014 716 155 tai sähköposti info.fi@artio.net

Eikö
etsimääsi
löydy?